Geçmiş olsun Allah şifa versinBelinden canim 8 vidada ona taktirdik önümüze geleni vidalatiyoruzzamanında ihmal edilince ancak vidalama kurtarıyor. İyi canim erkekler daha hızlı toparlıyor galiba
Aman canim dikkat yarin avantaji alalim :)Bugun evde değilim hem kahvaltı hem akşam yemeği
Elimden geldiğince dikkat ederim ınsallah
Afiyet olsun pastelimZipzip- @Cordelia L u c i a Elhan
Kahvaltı 09.40
Biberli kaşarlı sucuklu omlet
4 zeytin salatalık
1 dilim kadar Karışık peynir
1 d tambuğday
Bıçağın ucuyla minnoş nutella
Ara 14.20
yulaf bar
Süt
Akşam 19.30
3 kaşık zeytinyağlı kereviz
1 h tavuk baget salata
Ara 21.20
1 karabuğday patlağı
3-4 dal roka(dolaba kaldırıyodum ağzıma atıvermişim)
Su 1,5 lt
Spor
Adım 8.068
Bir de şu videoyu yaptım fakat çok zormuşsonlarını dinlenerek yaptım
Videonun üstünde 40 dk yazıyo ama 30 dk
Hızlı kaptan
Afiyet olsun cordeliam4 Mart Cuma menü
Sabah
12.00
3 tatlı kaşığı Ntl.
2 kahve
Saat 15.00
1 kase patlamış mısır. (3 su bardağı)
Meyvelii soda
Akşam 19.00
6 kaşık tavuk sote
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara 21.00
50 gram leblebi 50 gram kuru üzüm.
5 Mart
Sabah ,12.00
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
Yarim kk helva
Domates
Ara : 2 galete diyet
Akşam 19.00
3 kase mercimek çorbası.
L u c i a Zipzip- @eceboce
Tatlış hatunGünaydın kaptanım.
Sağlıklı, huzurlu güzel bir gün gecirmeni dilerim.
Bunlar dunku adimlarim canim bugun daha yuksek bir rakamla gelecegimHızlı kaptan
Karsı taraf almakta vermekte istemiyordu bakalımmmmmAman canim dikkat yarin avantaji alalim :)
Hayırlı pazarlar canimHerkese hayırlı pazarlar canlarım
Dışarı da olmak sizi üzmesin ben bazen dışarıda evden daha iyi yapıyorum inanın salata yersiniz mesela tavuklu fln kahvaltı da öyle omlet sadece dersiniz ha misafirlik ise sevdiginiz insanlar ztn size anlayış gösterir sağlık bu sonuçta ısrar iyi bir sonuç dogurmuyor yaparsınız inşallahBugun evde değilim hem kahvaltı hem akşam yemeği
Elimden geldiğince dikkat ederim ınsallah
Iyiyim cnm nolsunsandriyon gurbetci bacim, sen burdaymissin, napiyosun? gunun nasil gecti?
Saatlerim hep belli aslindaZtn hepsi salata bence iyi işte misafir olmak zor bugün toparlarsin öğünlerin yediğin saatlerini de yazarsın
Bende bekliyorum ama gelmiyo biturluRegl olmuşum ya inşallah şişkinlik. Vs yapmaz ya normalde hep gecikirdi bu sefer ağrısız sızısız habersiz gelmiş haftamı etkilemez inşallah
Benimki de gelmiyor canımBende bekliyorum ama gelmiyo biturlu
Napcaz ablaBenimki de gelmiyor canım
Süpersin maşallah deyim . Evet sisko ama pozitifimEvet bebeğim cumaya 63 lere göz kirparim
İnşallah sen de vermeye başlarsın geç olmadan geldin ya hallederiz
Kv var ama oda bahçeye vs girince kendini unutuyor . Ama inek vs kalmadı satıldı çok şükürMemlekete gidince dur durak bilmiyor büyüklerbenim kp de aynı model. Canı sıkılır bir şeyle ugraşmazsa sonra oram ağrıyor buram ağrıyor der.
Sizinkinin yanında onu dürtecek biri var mı
Sağol canimcimGeçmiş olsun Allah şifa versin
Bugun aksam annemde yemekteyizafiyet olsun bence misafirlikte olmana ragmen iyi idare etmissin. Sonraki yazini da okudum yag cok mu almisim diyet olik oyle diyor diye. Ona cok takilma, iyi yag (zeytinyagi, hindistan cevizi yagi vs) aslinda yag yakmada faydalilar. Onemli olan yagdan daha cok karbonhidrati abartmamis olmak minik pizzanin yarisi o acidan biraz tehlikeli. Ama en azindan minik pizzanin yarisi imis, daha cok yememissin. Karbonhidratin kalorisinden cok zarari odem olusturmasi ve agirlik yapmasi. Yag dedigim gibi iyi yag aslinda kotu yagi eritmene yardimci o yuzden ona cok takilma.
Yarim karbonhidratin yarattigi odemi dengelemek icin hem yuru bol hem de bol bol su ic, odem attirici cay ic derim.
Afiyet olsun :)
Ahh seni ben anlarim, 4,5 sene oncede biz Hollanda ya goctuk turkiyeden, 2 sene issiz kaldim. Once ingilizcemi gelistirmem sonra Hollandaca ogrenmem gerekti. Burada verdigim 10 kiloyu o hollandaca kursudna geri aldim ben ahaha. Yaa bu surecte kendini yalniz hissedersen, yeni bir ulkede yeni bir duzen kurarken lutfen yaz bana. Ben Eindhovenda yasiyorum belcikaya uzak degil. Cok darlanirsan atlar gelirim bile. Ya ne kadar bile isteye gelse bile insan, bambaska bir ulkeye entegre olmak coook zor bir surec ve cogu yakinina da bunu anlatamiyorsun. Burada da bir kiz kardesin var Berrin kos de ben gelirim :)öncelikle "nickinin hakkıni vererek" uzun yazdiğın için çok teşekkur ederimm
Bende daha once buralarda kilo verdim o zaman turkiyedeydim bebegim olmustu dogum kilolarimdi..
simdi Belcikadayım.. dil okuluna gidiyorum sanki tekrardan ongrenci oldum hayatım degisti burda biraz tekrardan isimi yapabilmek icin cok calismam lazim .. okuldan gelince cok daliyorum yemeklere sanırım .bidesunu farkettim dün kendimde ne zaman yalnız kalsam kendimle basbasyken bunu yapiyorum birseyler yiyorum ve bundan haz aliyorum yedikten sonra pismanlik tabi ..
tesekkur ederim tekrardan
bende sana kocaman sarılıyorum berna
ay bende tam tersi haftasonu bool adim hafta ici ancak gunu kurtariyorumAyaginiza sağlık ortim
Ben haftasonu zar zor 8 bini tamamlıyorum
Ama hafta içi bombeee gibiyim
ben de yarin 68 i gormek istiyorum iki gundur bi mehteran gibi bi ileri bi geri giditor kilom, yarin hedef 68 kusurYarın 6 lari görmek istiyorum7 ler artık bi git başımdan 7 git !!!
ay cok gecmis olsun canim benim, benimde kp 6 sene once boyundan ameliyat olmustu kemiklerini kesip vida taktilar yerine ama cok zorlu bir surecti, cok sukur simdi iyi ama cok dikkat ediyorBelinden canim 8 vidada ona taktirdik önümüze geleni vidalatiyoruzzamanında ihmal edilince ancak vidalama kurtarıyor. İyi canim erkekler daha hızlı toparlıyor galiba
Merhaba eppek arasi, ben eski yenilerdenim, 2019 da 9. takimla 10 kilo vermistim sonra is guc vs derken pek gelemdim brualara simdi verdiklerimi geri almis olarak dondumBir sürü yeni arkadaş gelmiş hosgelmis nick değiştiren var mi?
Eppekarasini taniyor olabilirsin 9.takimdan NanekekikAhh seni ben anlarim, 4,5 sene oncede biz Hollanda ya goctuk turkiyeden, 2 sene issiz kaldim. Once ingilizcemi gelistirmem sonra Hollandaca ogrenmem gerekti. Burada verdigim 10 kiloyu o hollandaca kursudna geri aldim ben ahaha. Yaa bu surecte kendini yalniz hissedersen, yeni bir ulkede yeni bir duzen kurarken lutfen yaz bana. Ben Eindhovenda yasiyorum belcikaya uzak degil. Cok darlanirsan atlar gelirim bile. Ya ne kadar bile isteye gelse bile insan, bambaska bir ulkeye entegre olmak coook zor bir surec ve cogu yakinina da bunu anlatamiyorsun. Burada da bir kiz kardesin var Berrin kos de ben gelirim :)
ay bende tam tersi haftasonu bool adim hafta ici ancak gunu kurtariyorum
ben de yarin 68 i gormek istiyorum iki gundur bi mehteran gibi bi ileri bi geri giditor kilom, yarin hedef 68 kusur
sen de umarim 6 lari gorursun ortim
ay cok gecmis olsun canim benim, benimde kp 6 sene once boyundan ameliyat olmustu kemiklerini kesip vida taktilar yerine ama cok zorlu bir surecti, cok sukur simdi iyi ama cok dikkat ediyor
Merhaba eppek arasi, ben eski yenilerdenim, 2019 da 9. takimla 10 kilo vermistim sonra is guc vs derken pek gelemdim brualara simdi verdiklerimi geri almis olarak dondum
Ben Berrin bu arada, Hollanda'da yasiyorum, 35 yasindayim, evliyim, cocugum yok henuz, 2 kedi var. Mahallenin deli kedili kadini gibiyim azicik :) Burada bir bankada proje yonetim uzmani olarak calisiyorum, simdilik evden calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?