Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun pastelim
Hızlı kaptan
Afiyet olsun cordeliam
Günaydın kaptanım.
Sağlıklı, huzurlu güzel bir gün gecirmeni dilerim.
Tatlış hatun

Bugun evde değilim hem kahvaltı hem akşam yemeği
Elimden geldiğince dikkat ederim ınsallah
Dışarı da olmak sizi üzmesin ben bazen dışarıda evden daha iyi yapıyorum inanın salata yersiniz mesela tavuklu fln kahvaltı da öyle omlet sadece dersiniz ha misafirlik ise sevdiginiz insanlar ztn size anlayış gösterir sağlık bu sonuçta ısrar iyi bir sonuç dogurmuyor yaparsınız inşallah

Evet bebeğim cumaya 63 lere göz kirparim
İnşallah sen de vermeye başlarsın geç olmadan geldin ya hallederiz
Süpersin maşallah deyim . Evet sisko ama pozitifim daha önce yaptım yine yapacağım
Memlekete gidince dur durak bilmiyor büyükler benim kp de aynı model. Canı sıkılır bir şeyle ugraşmazsa sonra oram ağrıyor buram ağrıyor der.
Sizinkinin yanında onu dürtecek biri var mı
Kv var ama oda bahçeye vs girince kendini unutuyor . Ama inek vs kalmadı satıldı çok şükür
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Sağol canimcim

Bugun aksam annemde yemekteyiz
Erken cikip yuruyerek gitmeyi planliyorum
Dun aksam esim eve bide baklava almis dusun
Ama yemedim tabikide
Ramazana kadar gittim kadar gidim
Ramazanda kilo alirim kesin
Bayram sonrasi devam izinlere kadar

Ahh seni ben anlarim, 4,5 sene oncede biz Hollanda ya goctuk turkiyeden, 2 sene issiz kaldim. Once ingilizcemi gelistirmem sonra Hollandaca ogrenmem gerekti. Burada verdigim 10 kiloyu o hollandaca kursudna geri aldim ben ahaha. Yaa bu surecte kendini yalniz hissedersen, yeni bir ulkede yeni bir duzen kurarken lutfen yaz bana. Ben Eindhovenda yasiyorum belcikaya uzak degil. Cok darlanirsan atlar gelirim bile. Ya ne kadar bile isteye gelse bile insan, bambaska bir ulkeye entegre olmak coook zor bir surec ve cogu yakinina da bunu anlatamiyorsun. Burada da bir kiz kardesin var Berrin kos de ben gelirim :)
Ayaginiza sağlık ortim
Ben haftasonu zar zor 8 bini tamamlıyorum
Ama hafta içi bombeee gibiyim
ay bende tam tersi haftasonu bool adim hafta ici ancak gunu kurtariyorum
Yarın 6 lari görmek istiyorum 7 ler artık bi git başımdan 7 git !!!
ben de yarin 68 i gormek istiyorum iki gundur bi mehteran gibi bi ileri bi geri giditor kilom, yarin hedef 68 kusur
sen de umarim 6 lari gorursun ortim
Belinden canim 8 vidada ona taktirdik önümüze geleni vidalatiyoruz zamanında ihmal edilince ancak vidalama kurtarıyor. İyi canim erkekler daha hızlı toparlıyor galiba
ay cok gecmis olsun canim benim, benimde kp 6 sene once boyundan ameliyat olmustu kemiklerini kesip vida taktilar yerine ama cok zorlu bir surecti, cok sukur simdi iyi ama cok dikkat ediyor
Bir sürü yeni arkadaş gelmiş hosgelmis nick değiştiren var mi?
Merhaba eppek arasi, ben eski yenilerdenim, 2019 da 9. takimla 10 kilo vermistim sonra is guc vs derken pek gelemdim brualara simdi verdiklerimi geri almis olarak dondum
Ben Berrin bu arada, Hollanda'da yasiyorum, 35 yasindayim, evliyim, cocugum yok henuz, 2 kedi var. Mahallenin deli kedili kadini gibiyim azicik :) Burada bir bankada proje yonetim uzmani olarak calisiyorum, simdilik evden calisiyorum.

Eppekarasini taniyor olabilirsin 9.takimdan Nanekekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…