- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Kendini zorlamayacak şekilde planlarsın kuzum. Bende hoplamalı zıplamalı sporlara kızım 2 yaşında sütü bıraktığında başlamıştım. Ama o zamana kadar da yürüyüş ve dikkat ederek 96 kilodan 82 kiloya gelmiştim. Şimdi hep beraber daha iyisini yapacağız inşallahSüpersin canımben Mart ayı bitene kadar yürüyüş yapacağım , kilom fazla çünkü
Derdini yirim senin.@Cordelia ballı lokma tatlım.haftaya spor videosu önerin popo güzelleştirici birşeyler olsa ya.otobüs durağında bir kadın gördüm, bir tayt giymiş.poposu çok guzel duruyorduo zamandan beri kendi popomla küsüm. benim neden öyle popom yok
Cumaya kadar dayanmaz kaptanim yapacak birşey yok alisacagimSali gunu mu sondu canim şekersiz
1 parca ayir kendine cuma odul olarak yersin
Ağam bizimle eğlenirAy kilomu demesem ..Hedefim kendimi iyi hissedicegim şekilde hafiflemek.Bazi alışkanlıklardan ebediyen kurtulmak (ekmek gibi)
Afiyet olsun canim
Bende göbeğimle küsüm@Cordelia ballı lokma tatlım.haftaya spor videosu önerin popo güzelleştirici birşeyler olsa ya.otobüs durağında bir kadın gördüm, bir tayt giymiş.poposu çok guzel duruyorduo zamandan beri kendi popomla küsüm. benim neden öyle popom yok
Ben de sütlü filtremi parkta içiyorum.
Afiyet olsun ablacimBen de sütlü filtremi parkta içiyorum.
Afiyet olsun bebekim
Tesekkur ederim cnm ama ben yemicem bugun sebze yemegi yogurt salata diye sartlandirdim kendimiAfiyet olsun canim ellerine saglik
Sagol cnmEllerine sağlık canım afiyetler olsunYemeden muhteşemligine bir şey diyemiciiim hele şu tarifi bir ver kuzum sana zahmet bana hürmet
Sagol schaatjeellerine saglik, afiyet olsun
Afiyet olsun ben bugun galiba iki kez yeşilçay içtim emin olamiyorum sabah içtiğim kiraz sapi miydi yeşilcay miydi
Afiyet olsun cnm bende kahve içiyorum suan
Herkes bir yerlerine küsüyor ben de basenlerime küstüm işteBende göbeğimle küsümçok kötü bir hal aldi, acilen göbek sıkılaşma girişimlerine başlamam lazim...
26.5 mu yasin bi dk yazim yanlisi mi oldu gercekten 26.5 musun?Tatlım 26.5 yaşındayım araştırayım o tarifi.Bak kaza kurşununa kurban gider hamile kalirsam bütün hayitlara savaş açarım demedi deme.
Bilgi için teşekkür ederim.
ay zipzipim engelli onu, boz ver sen onuAğam bizimle eğlenir
50' li bir şeylersen bilemem yani...gece muhabbetlerinde gelirsen baştan çıkarırız seni.
He sen yemedinAfiyet olsun cnm bende kahve içiyorum suan
Yaninda 10 findik koydum ama eksilmis gibiufaklik almis buradan
Abla gercekten baya kötü bir hal almaya başladı. Gobek deligi etrafi buruşuyorHerkes bir yerlerine küsüyor ben de basenlerime küstüm işteaynaya da küseyim dur. Nevresim atayım üstüne.
Aaaa sen yaşımı bilmiyordun di mi26.5 mu yasin bi dk yazim yanlisi mi oldu gercekten 26.5 musun?
hayit tohumu kisirlik tedavisinde de kullanilan bir bitki yani evet gebelik riski olabilir ona ayri onlem gerekebilir
ay zipzipim engelli onu, boz ver sen onu
Benimkilerde ayni benim yediklerimden araklarlar illa kiAfiyet olsun cnm bende kahve içiyorum suan
Afiyet olsun canimAfiyet olsun cnm bende kahve içiyorum suan
spor spor spor karinin en buyuk caresi o canim, aslind aher yerin caresi spor. Ben Leslie yapiyorum gobisim bayagi toparladi, Lesliyi o yuzden oneririm, her yerden inceltiyorAbla gercekten baya kötü bir hal almaya başladı. Gobek deligi etrafi buruşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?