- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.884
- 1.423
- 60
Sanki çok fazlada yani59-60 gidip geliyorum
ne 58 oluyorum ne 61
54 olmam lazm
Şeyyyy tamamfesang gel seninle birlikte yarın plank ve squat a başlayalım.kaptanlar kabul ederse yaptiklarimizi mavi ve kırmızı takıma hediye edelim.(kendimizi motive etmek için dedim )
Amin sagolRabbim şifa versin inşallah
Anladim canimHerkesi etiketliyorum canim
fazla tabi ablaSanki çok fazlada yani
Günaydın canimGünaydın kızlar
Afiyet olsun canimpazar menusu
9.00 4 yk yumurtali menemen,3 siyah zeytin ,1 yk lor,1 ctl labne,salatalik,maydonoz,2 dilim ekmek ,2 brdak siyah cay,1 kupa yesilcay
14.20 1 buyuk fincan sutlu kahve ,2 kuru kayisi,1 hurma,5 fndık,3 kuru uzum
18.30 5 yk susuz kabak yemegi,2 yk yogurt, 1 kase yesilmercimek corbasi
21.30 1 salatalik
22.30 1 yesil elma (açlık geldi birseyler yemek istegi geldi yoksa gec saatte meyve yemek dogru degil farkındayım )
1 lt tarcinli su
2 lt normal su
0.7 lt yesilcayli madensuyu
(büyük başarı boyle bol sulu bir gün :))
haftanın hareketlerinden;
200ip .. 2000 p
65 squat....650p
42 sn....420p
toplam....3070 puan
Zipzip-
Cordelia
@Lavinia_98
Günaydın canimgünaydın herkese
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
O klo çok değilki aslında doğum yaptın gayet iyi gider en kısa zmanada.fazla tabi abla
Eksin cok guzel tebrik ederim canimCuma:62,5
Pzt: 62,0
Günaydın canim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın ablacim gecmis olsun kızınaGünaydınlar hanımlar dün çocyklar döndü evlerine kızımda ses gitti cumartesi nişana gitmişlerdi soğuk su içmiş bugün izin almışişe gitmeyecek.
Eksin çok güzel tebrik ederim canim
Helal olsunŞimdi gördüm kusura bakma.fesang .
Dengeledim hep. Ne yersem yiyeyim hareketi artırdım. Misal 1 simit yerine yarım simit 40 dk dans zumba 2000 adım gibi.
Zihnimde de hep hareket kilo verdidir dedim.yediklerim bana saç olsun dedim .
Bu arada saçlarımda kuvvetlendi.
Spor yaparken aldığım enerjiyi yakıyorum ve depolarıma geldi şimdi onuda yaktım dedim. Evde kolumu bacağımı hep hareket ettirdim. Evde oğlanı bebek arabasında uyuttum başka türlü uyumazdı 1 saat evde bebek arabasıyla gezerdim.. gece 3 de
25 küsür kilo verdim ablaO klo çok değilki aslında doğum yaptın gayet iyi gider en kısa zmanada.
Mutlaka onalrında olması lazım ki gitsin kioda emzirme durumu nasıl şimdi25 küsür kilo verdim abla
son 5-6 gitmiyor
bence sporsuz yürüyüşsüz gitmez.. hareket lazım...
Çok geçmiş olsun kaptanımBu saate kadar hastanedeydim kızlarım hastaKüçükte ateşlendi çok ağlıyordu oda ortakulak iltihabı olmuş Büyükte idrar enfeksıyon bir sürü test şu bu hepimiz bittik ateşleri düşüp çıkıyor ben sabahlarım bu gece
Eksik alıntılarım var herkese teşekkür ederim. İyi geceler
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
cuma
Eki Görüntüle 3020621
pazartesi
Eki Görüntüle 3020622
fark -1.2 kg
Cordelia
Zipzip-
@Lavinia_98
Günaydın kaptanimGünaydın hayırlı haftalar olsun.
emzirmiyorum abla benMutlaka onalrında olması lazım ki gitsin kioda emzirme durumu nasıl şimdi
Çok geçmiş olsun..Bu saate kadar hastanedeydim kızlarım hastaKüçükte ateşlendi çok ağlıyordu oda ortakulak iltihabı olmuş Büyükte idrar enfeksıyon bir sürü test şu bu hepimiz bittik ateşleri düşüp çıkıyor ben sabahlarım bu gece
Eksik alıntılarım var herkese teşekkür ederim. İyi geceler
Bir ara azaldı demiştin.emzirmiyorum abla ben
Sevgimi her harfe sindirip hissederek yazıyorum daydayimTeşekkürler ablacımya elhan abla varya enerjin süper sadece dayday demen bile beni mutlu ediyor. Nasıl yapıyorsun bunu
İnşallah canımSorunsuz bir operasyon olur insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?