Günaydın canımGünaydınlar
Estetik dikiş atarlar mutlaka konuştunuz mu dikiş işinidoktorla bence ameliyat öncwesi konuş bunu.Tek korkum iz kalıcak mı ablacım
ben senin varlığını görünce bile gülüyorum kiBebeeem
Mesajını görünce yüzüm güldü
kalmaz kalmazTek korkum iz kalıcak mı ablacım
Biz doktorla konuşmadık çünkü doktoru bulmak imkansız asistanı ile sadece günü konuşabildik. Oraya gittiğimde ne olacagini hiç bilmiyorum belki de beni bir şey yapmadan geri yollayacak her şey belirsizEstetik dikiş atarlar mutlaka konuştunuz mu dikiş işinidoktorla bence ameliyat öncwesi konuş bunu.
Benm ayağımda içten dikiş var hende 25 santim kadar oda neredeyse şimdi bile incecik çizgi gibi duruyor.
Sana da çok geçmiş olsun ablacimEstetik dikiş atarlar mutlaka konuştunuz mu dikiş işinidoktorla bence ameliyat öncwesi konuş bunu.
Benm ayağımda içten dikiş var hende 25 santim kadar oda neredeyse şimdi bile incecik çizgi gibi duruyor.
Günaydın hocam çocuklar bzdeydi cuma akşamı geldiler nişan vardıona gittiler.Günaydın canımHafta sonun inşallah güzel geçmiştir hanımcim.
Yeşil soğan ekmek arasında limon, biberle harika oluyor bence denemelisin tatlım .oeiiiyyy yeşil sogan olmadi bak şimdi o benlik degil onu salatalarda cok severim birde bir çin pilavi yaoarim orda yerim .. ama ekmek arasi cig yiyeyem
afiyet olsun ablabide kepekli undan yapiyormus ohh misss
Doktorları bulmaka zaten mucize gibi oluyor artık.Biz doktorla konuşmadık çünkü doktoru bulmak imkansız asistanı ile sadece günü konuşabildik. Oraya gittiğimde ne olacagini hiç bilmiyorum belki de beni bir şey yapmadan geri yollayacak her şey belirsiz
Harikasınız
Telefonun ağırlığı vardir canim ondann fark etmistir
Günaydın canimGeçmiş bitti galiba. Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnnnn
Günaydın ablacimGünaydın canım
Çok sağol canım,benim çok eski zaten tendom kopukluğum vardı ayak bilepimde onun ameliyatını olmuştum .Sana da çok geçmiş olsun ablacim
Çok güzel geçmiş hafta sonunuz.Günaydın hocam çocuklar bzdeydi cuma akşamı geldiler nişan vardıona gittiler.
Dün sabahta dünürler bizdeydi kahvaltıya geldile ryedik içtik kilom fırladı bir anda canım sıkıldı onada o kadar emek vermiştim gerçi hallederim onu gene veriririm
Ne gzel söyledin hocam ne olduğunu anlamadım bile cumartsi ve pazar akşamları yemek bile yemedim yanş simit ve tatlı yaktı beni gider hemen hocam biraz uğraşmam lazımÇok güzel geçmiş hafta sonunuz.Saglikla tekrarı olsun inşallah. Yaşadığın sevinç yakar o tüm fazlalıkları hele ki sendeki o gayrete asla dayanamaz kilo milo
Afiyet olsun canımKahvalti ,beslenme ve biraz sınava göz atayım ev ahalisini uyandıricam tartılinca yazarim insa..
yine görüsürüz..
Günaydın kaptanim. Afiyet olsun kolay gelsinGünaydın bol eksili bildirimler
Kahvaltıya ve işe&güce geçiyorum
Günaydın kaptanim kolay gelsinGünaydın bol eksili bildirimler
Kahvaltıya ve işe&güce geçiyorum
Beraber uğraşırız hiç dert etmeNe gzel söyledin hocam ne olduğunu anlamadım bile cumartsi ve pazar akşamları yemek bile yemedim yanş simit ve tatlı yaktı beni gider hemen hocam biraz uğraşmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?