Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Estetik dikiş atarlar mutlaka konuştunuz mu dikiş işinidoktorla bence ameliyat öncwesi konuş bunu.
Benm ayağımda içten dikiş var hende 25 santim kadar oda neredeyse şimdi bile incecik çizgi gibi duruyor.
Biz doktorla konuşmadık çünkü doktoru bulmak imkansız asistanı ile sadece günü konuşabildik. Oraya gittiğimde ne olacagini hiç bilmiyorum belki de beni bir şey yapmadan geri yollayacak her şey belirsiz

Günaydın canım Hafta sonun inşallah güzel geçmiştir hanımcim.
Günaydın hocam çocuklar bzdeydi cuma akşamı geldiler nişan vardıona gittiler.
Dün sabahta dünürler bizdeydi kahvaltıya geldile ryedik içtik kilom fırladı bir anda canım sıkıldı onada o kadar emek vermiştim gerçi hallederim onu gene veriririm

oeiiiyyy yeşil sogan olmadi bak şimdi o benlik degil onu salatalarda cok severim birde bir çin pilavi yaoarim orda yerim .. ama ekmek arasi cig yiyeyem

afiyet olsun abla bide kepekli undan yapiyormus ohh misss
Yeşil soğan ekmek arasında limon, biberle harika oluyor bence denemelisin tatlım .

Biz doktorla konuşmadık çünkü doktoru bulmak imkansız asistanı ile sadece günü konuşabildik. Oraya gittiğimde ne olacagini hiç bilmiyorum belki de beni bir şey yapmadan geri yollayacak her şey belirsiz
Doktorları bulmaka zaten mucize gibi oluyor artık.
Denk gelirseniz konuşursunuz,çarşamba belliolur artık dediğin gibi .

Telefonun ağırlığı vardir canim ondann fark etmistir
Geçmiş bitti galiba. Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnnnn
Günaydın canim
Günaydın canım
Günaydın ablacim

Çok güzel geçmiş hafta sonunuz. Saglikla tekrarı olsun inşallah. Yaşadığın sevinç yakar o tüm fazlalıkları hele ki sendeki o gayrete asla dayanamaz kilo milo

Çok güzel geçmiş hafta sonunuz. Saglikla tekrarı olsun inşallah. Yaşadığın sevinç yakar o tüm fazlalıkları hele ki sendeki o gayrete asla dayanamaz kilo milo
Ne gzel söyledin hocam ne olduğunu anlamadım bile cumartsi ve pazar akşamları yemek bile yemedim yanş simit ve tatlı yaktı beni gider hemen hocam biraz uğraşmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…