Teşekkür ederim mavişimÇok iyi tebrik ederim
Maden suyumu buDışarı da çalışan biri olarak her zaman bulunmuyor fikir olsun arkadaşlar şok markette buldum temiz içerikli yemek vaktime var 12.30dan sonra çünkü o zamana detoks misali olsun dedim
İşte olunca sokaklar da 3500 adım olmuşum bile
Hayır, Direkt sebze meyve suyu doğal içerik katkı yokMaden suyumu bu
Harika bir şeymiş.Dışarı da çalışan biri olarak her zaman bulunmuyor fikir olsun arkadaşlar şok markette buldum temiz içerikli yemek vaktime var 12.30dan sonra çünkü o zamana detoks misali olsun dedim
İşte olunca sokaklar da 3500 adım olmuşum bile
Fit olmayak mıSeninle tanıştığımızda fit olmak için burdayım
Aynen tadida güzel 5 lira biseydi diyet için güzel secenekHarika bir şeymiş.Smoothie. Yapamadığım zaman kullanırım. Kurtarıcı.
Ne amaçlı içiliyor peki şok bana yakın bakayım gitiği zaman.Hayır, Direkt sebze meyve suyu doğal içerik katkı yok
Cok guzel canimKızlar su içtim wc ye gittim ve kilom normale döndü
Canım müthiş bir detoks yöntemi smoothieler. İki yıl önce sürekli yapıyordum. Evde smothie blendrim var.Ne amaçlı içiliyor peki şok bana yakın bakayım gitiği zaman.
Gözün aydın böcüüümKızlar su içtim wc ye gittim ve kilom normale döndü
Süper eksiler çok iyiKızlar su içtim wc ye gittim ve kilom normale döndü
Öylerymiş şimdi baktımda sebze ve meyve karışından oluyormuş.Canım müthiş bir detoks yöntemi smoothieler. İki yıl önce sürekli yapıyordum. Evde smothie blendrim var.
Cok gecmis olsun canimBu saate kadar hastanedeydim kızlarım hastaKüçükte ateşlendi çok ağlıyordu oda ortakulak iltihabı olmuş Büyükte idrar enfeksıyon bir sürü test şu bu hepimiz bittik ateşleri düşüp çıkıyor ben sabahlarım bu gece
Eksik alıntılarım var herkese teşekkür ederim. İyi geceler
Tebrikler cnm
Ooooow masallah Tebrikler cnm
cuma
Eki Görüntüle 3020621
pazartesi
Eki Görüntüle 3020622
fark -1.2 kg
@Cordelia
Zipzip-
@Lavinia_98
Bugün kim tutar seni
cuma
Eki Görüntüle 3020621
pazartesi
Eki Görüntüle 3020622
fark -1.2 kg
@Cordelia
Zipzip-
@Lavinia_98
Çok fena gaza geldim
12 dk 85 kalori bu videoya iyi gibiLeslie de onuda hepsini bitirmedim,lesliede adım ssayısı daha fazla oluyor birde olduğun yerde sabit değilde yana sağa sola da hareket ediyorum.
12 dakikada kardio yaptım 85 kalori iyimi peki. sanki az gibi geliyor bana saat ne gösterrse gerçide.
Bu kızın videoları gğzel oluyo. Pilatesten sonra bunu yapayım. Benim saat kaç kalıri gösterecek sana yazarım.Bunu yaptım demin güzel kardio videoları var .
Detoks aslında ya da ara öğünNe amaçlı içiliyor peki şok bana yakın bakayım gitiği zaman.
Leslie'yi 20 dakşka flan yaptım tamamlamadım ondan sordum 12 dakikada bu kardioyu yaptım,toplam 85 kalori oldu.Çok fena gaza geldim
12 dk 85 kalori bu videoya iyi gibi
Bu kızın videoları gğzel oluyo. Pilatesten sonra bunu yapayım. Benim saat kaç kalıri gösterecek sana yazarım.
Her gün 1 tane yeterli o zmaan demi.Detoks aslında ya da ara öğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?