- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar kızlar
Kilom sabit, 73,600
Leslie'yi 20 dakşka flan yaptım tamamlamadım ondan sordum 12 dakikada bu kardioyu yaptım,toplam 85 kalori oldu.
Güzel anlatımı var birde 2-3 tane vidosunu yaptım bende,sen bitirince pilates sonrası bu videoda ne kadar kalori gidecek acaba.
Günaydın canimHepinize günaydın
Hayirli sabahlar abla sabit olmanda guzelHayırlı sabahlar kızlar
Kilom sabit, 73,600
Kendiadıma teşekkür ederim hem kızım hem torunum hasta oldular.Herkesi alıntılayıp şifa dilemeye vaktim yok, okuduğum kadarıyla kendi hasta, çocuğu hasta arkadaşlar var
Allah şifa versin, çabucak atlatsınlar, amin
Günaydın kaptanGünaydın canim
Hayirli sabahlar abla sabit olmanda guzel
Günaydın canim Baslangicin hayirli olsunGünaydın 3200 adım 78.80 kg ile
Eki Görüntüle 3020780
Onu yapıp içiyorum hocam şu 4 gün fırsat olamdı hiç yapıp içmeye .Canım hemen maydanoz limon , elmayi ocağa koy kaynasın. Sonra da içine bir tutam yeşil çay ve tarçın koy demlensin. Gün boyu iç. En son tartıyı kabul edelim. Kaldığın yerden devam. Bir kilo artı var. Bir iki güne dikkat edersen normale dönersin hiç merak etme.
Merak ettim bende arada kaçırdığım yorulup yavaşladığım hareketlerde var çünkü.Tamam sana yazacağım. Aynısı olmaz ama , çünkü herkes farklı kalori yakar. Ama yaklaşık bir fikrimiz olur
Canım benim çok geçmiş olsun. Panik atak ve anksiyete bozukluğu olabilir . Ben de MR dan korkarım. En son ağrılarım dayanılmaz olunca eşim yanımda durdu. Cesaret verdi bana o . Sen de sevdiğin bir kişiyi yanında isteyebilirsin. Tedavini aksatma lütfen. Allah şifa versin canım@Elhan ,Zipzip- , fesang ,@pastel34 Allah razı olsun kızlar.valla laf olsun diye demiyorum çok sağolun.cuma günü doktor randevum vardı.beni nöroloji uzmanına muayene olmamı söyledi.cuma gününden beri atak geçiriyorum nefes alamıyorum tikaniyorum.basim dönüyor.migdem bulanıyor.bayilacak gibi oluyorum.degisik bir baş ağrısı var.cumleyle ifade edemiyorum.zar zor randevu buldum ama en son emar makinesinde atak geçirdim beni çıkardılar.noroloji kesin emar yada tomografi ister ben asla cektiremem sebepsiz ağlıyorum.kizim görmesin diye evde köşe bucak kaçıyorum.daha çok sebep varda.yeter sıkmiyayim. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun açık MR var çekim yapılıyor aralatır bulabilirsen onu dnee mutlaka çok daha rahat birçekim olur.@Elhan ,Zipzip- , fesang ,@pastel34 Allah razı olsun kızlar.valla laf olsun diye demiyorum çok sağolun.cuma günü doktor randevum vardı.beni nöroloji uzmanına muayene olmamı söyledi.cuma gününden beri atak geçiriyorum nefes alamıyorum tikaniyorum.basim dönüyor.migdem bulanıyor.bayilacak gibi oluyorum.degisik bir baş ağrısı var.cumleyle ifade edemiyorum.zar zor randevu buldum ama en son emar makinesinde atak geçirdim beni çıkardılar.noroloji kesin emar yada tomografi ister ben asla cektiremem sebepsiz ağlıyorum.kizim görmesin diye evde köşe bucak kaçıyorum.daha çok sebep varda.yeter sıkmiyayim. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
İnşallah biran önce nedeni bulunur.Günaydın prenses.dune göre başım daha da basınçlı gibi hissediyorum ve kulaklarım da bir basınç var mış gibi hissediyorum.kbb muayene sırasında temiz çıktı ama anlamadımsen nasılsın
Aynen canim 8000 e devam ediyoruzAdımlar yine 8000 dimiZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?