Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tetıldım şimdi.
Cuma 58.60
Pazartesi 61.00
Fark +400
İlk defa oluyor

Şimdi gene tartıldım 59.65 çıktı
@Zipzip-
Canım hemen maydanoz limon , elmayi ocağa koy kaynasın. Sonra da içine bir tutam yeşil çay ve tarçın koy demlensin. Gün boyu iç. En son tartıyı kabul edelim. Kaldığın yerden devam. Bir kilo artı var. Bir iki güne dikkat edersen normale dönersin hiç merak etme.

Bizler de farklı değiliz. Kafana takma. Olumsuzluklarin yanında güzel olan şeyleri düşün mutlu ol.

Tamam sana yazacağım. Aynısı olmaz ama , çünkü herkes farklı kalori yakar. Ama yaklaşık bir fikrimiz olur

Canım çok teşekkür ederim ben de ailemle çok küsüp barıştım.hic pişman da değilim.baktim ki benim sağlığım huzurum gidiyor.bende arama mesefa koydum.neredeyse merhaba merhaba durumundayız.aradigi zaman derdini sıkıntısini anlatır rahatlar TLF nu kapatır.insallah psikolojiktir de başka kötü bir şey değildir
masallah tam arkadaş
Sağol canım.rabbim bütün evlatlarımızı korusun

Canım geçmiş olsun. Dünkü Tunuslulari ağırlayan annenden bahsettin di mi? O da mı yurt dışında?
Ben senin kötü bir görümce olduğuna ihtimal vermem. Empati duygusu olan birisin. Sorun gelindendir

Canım uzuldum ana sporuna bildirirken ekle spor puanını yazarız.

Fotodaki sen misin
Eşler arasi olur böle kavgalar bizde hep didişiyoruz nab
Gece çamaşır asarken üst komşu çok fena kavga etti. Tam da bulunduğum odada kavga etmeye başladılar.Tavan üstüme yıkılacak sandım. Kadın bağırdı çağırdı, adam sus gece yarısı bağırma milleti rahatsızı etme dedi. Sonra kadın gideceğim ben dedi, adam kapıyı kitledi. Sonra sesleri kesildi. Gecenin sessizliğinde kavga yanımda oluyormuş gibi sesler geldi.
Kadın adama sürekli küfür ediyor , haftada iki kez kavga sesleri geliyor. Artık yukarı çıkıp diyeceğim, milleti rahatsız etmeyin, gidin şu boş arsada kavga edin diye

Öyle oluyor, sabahları açlık hissetmiyorum, acıkınca yiyorum, bazen 20 saat, bazen 26 saate kadar çıkıyor
Heralde yarından itibaren oruç tutacağım

Günaydin tatlım bugün nasılsın?
Günaydın prenses.dune göre başım daha da basınçlı gibi hissediyorum ve kulaklarım da bir basınç var mış gibi hissediyorum.kbb muayene sırasında temiz çıktı ama anlamadım sen nasılsın

HanimKelesimiGetir ve L u c i a geçmiş olsun.enfeksiyon kapan kızın büyük ise altinotu var.birebir enfeksiyon için çok etkili. Amine Busra size de geçmiş olsun
Cumartesi nişana gittiler soğuk su içmiş sesi kısılmaya baladı dünde eve varınca hepten gtmiş sesi.
Evet 10 dakikaya spora başlıyorum.
Önce tüm vücut pilates
Sonra HanimKelesimiGetir in paylaştığı karın videosu
Üstüne halim kalırsa squat plank zıpzıp ve yürüyüş
Sporun her çeşidi var maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…