Canım hemen maydanoz limon , elmayi ocağa koy kaynasın. Sonra da içine bir tutam yeşil çay ve tarçın koy demlensin. Gün boyu iç. En son tartıyı kabul edelim. Kaldığın yerden devam. Bir kilo artı var. Bir iki güne dikkat edersen normale dönersin hiç merak etme.Tetıldım şimdi.
Cuma 58.60
Pazartesi 61.00
Fark +400
İlk defa oluyor
Şimdi gene tartıldım 59.65 çıktı
@Zipzip-
İşte bu
cuma
Eki Görüntüle 3020621
pazartesi
Eki Görüntüle 3020622
fark -1.2 kg
Cordelia
@Zipzip-
@Lavinia_98
Bizler de farklı değiliz. Kafana takma.Haftaiçi iş güç haftasonu ev işLer
Tüm yorgunlugumu bi atayim diyorsun
Atamiyorsun bi pazartesi sendromu ile işe başlangiç yapıyprsun hava kapalı masada bekleyen evraklar hiç bişi canı istemiyor
Gidip kahve yapıyorsun Sonra uykunu ayılamıyorsun boş boş oturuyorsun işte bu ben
Tamam sana yazacağım. Aynısı olmaz ama , çünkü herkes farklı kalori yakar. Ama yaklaşık bir fikrimiz olurLeslie'yi 20 dakşka flan yaptım tamamlamadım ondan sordum 12 dakikada bu kardioyu yaptım,toplam 85 kalori oldu.
Güzel anlatımı var birde 2-3 tane vidosunu yaptım bende,sen bitirince pilates sonrası bu videoda ne kadar kalori gidecek acaba.
Canım çok teşekkür ederimCnm seni bu hale getiren ne peki ?
Ben 20 haftalik hamileyken isten yarim saat once ciktim aglama kriziyle ondan beri ise donemedim
Aradan tam 2 yil gecmis
Doktorum bana panik atak yazdi, ogunden beri ise gitmeme karari aldi saglik sigortam
Maasimdan 600 euro dusuk bi sekilde maas aliyorum cunku hastalik olarak sayiliyor
Ben panik atak olduguna tam inanmadim aslinda
Ama benimki baslangiciydi oyuzden ileri safalara gitmedi
Evde sakinlesmem icin zaman tanidilar
Ve bu ulkede bu hastaligin iyilesme suresi bilinmiyor. Hastaya bagli 3 ayda olabilir 3 yilda
Bana psikologa git denildi, ogun basladim ama laf olsun diye basladim...
Suan kafamda hersey net oturduki
Sanirim bende bunu tetikleyen en buyuk rol annemdi.
Halada oyle
Ama artik sinir koydum araya
Yani koymaya calisiyorum daha dogrusu
Zor gercektende cok zor
Rabbim sifa versin cnm
Evet bizimle paylasabilirsinZeynep_Nihal
Sağol canım.rabbim bütün evlatlarımızı korusunmasallah tam arkadaş
Kolay gelsin canımEvet 10 dakikaya spora başlıyorum.
Önce tüm vücut pilates
SonraHanimKelesimiGetir in paylaştığı karın videosu
Üstüne halim kalırsa squat plank zıpzıp ve yürüyüş
Hoşgeldin hayırlı olsun.Günaydın canlar ben ve kilolarım geldik yeriniz var mı
Yediğim kebaplar ciğerler kokoreçler şırdan lar ahanda burda benim suçum yok
Aynen valla, fit olmak hakkımız diyet yapa yapa fit oluruzFit olmayak mıdi mı kuzum bizim de hakkımız
Günaydin tatlım bugün nasılsın?Hepinize günaydın
Günaydın canımHepinize günaydın
Canım geçmiş olsun. Dünkü Tunuslulari ağırlayan annenden bahsettin di mi? O da mı yurt dışında?Cok gecmis olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Tv haber hic bise izlemiyorum
Sadece mutfaktayken camdaki kizi aciyorum telefondan
Canim ben senin menulerini cok begeniyordum okuyunca diyetisyene gittigini anladim...
Ama regl donemi cok normal
Benim su regl donemim ne ben onuda anlamadim oda kotu bise
Cok az kalmis aslinda cnm seninde
Sabah uyandiktan kac dk yada saat sonra tartilmak gerek cnm
Cnm seni bu hale getiren ne peki ?
Ben 20 haftalik hamileyken isten yarim saat once ciktim aglama kriziyle ondan beri ise donemedim
Aradan tam 2 yil gecmis
Doktorum bana panik atak yazdi, ogunden beri ise gitmeme karari aldi saglik sigortam
Maasimdan 600 euro dusuk bi sekilde maas aliyorum cunku hastalik olarak sayiliyor
Ben panik atak olduguna tam inanmadim aslinda
Ama benimki baslangiciydi oyuzden ileri safalara gitmedi
Evde sakinlesmem icin zaman tanidilar
Ve bu ulkede bu hastaligin iyilesme suresi bilinmiyor. Hastaya bagli 3 ayda olabilir 3 yilda
Bana psikologa git denildi, ogun basladim ama laf olsun diye basladim...
Suan kafamda hersey net oturduki
Sanirim bende bunu tetikleyen en buyuk rol annemdi.
Halada oyle
Ama artik sinir koydum araya
Yani koymaya calisiyorum daha dogrusu
Zor gercektende cok zor
Rabbim sifa versin cnm
Evet bizimle paylasabilirsinZeynep_Nihal
Insallah izi kalmaz cnm
Benim bi eltim var nazar degmesin cok severim kendisini oda ayni sekilde sever
Ablam gibo goruyorum kendisini
Gorumce olarakda ben bi gorumceyim
Ama sanirim cok kotu bi gorumceyim
Canım uzuldum ana sporuna bildirirken ekle spor puanını yazarız.Sabah heryerim et kesildiği için daha eğlenceli bir spor yapayım dedim, saatimi spor moduna aldım, 25 dk zumba yaptım. Resmini çekip sıfırladım ama ekranın ışığı sönmüş ben kameraya odaklamaya çalışırkenAdım sayısına eklenmeyen 25 dk zumbam var Cordelia kaptanım
Gece çamaşır asarken üst komşu çok fena kavga etti. Tam da bulunduğum odada kavga etmeye başladılar.Tavan üstüme yıkılacak sandım. Kadın bağırdı çağırdı, adam sus gece yarısı bağırma milleti rahatsızı etme dedi. Sonra kadın gideceğim ben dedi, adam kapıyı kitledi. Sonra sesleri kesildi. Gecenin sessizliğinde kavga yanımda oluyormuş gibi sesler geldi.Fotodaki sen misin
Eşler arasi olur böle kavgalarbizde hep didişiyoruz nab
Öyle oluyor, sabahları açlık hissetmiyorum, acıkınca yiyorum, bazen 20 saat, bazen 26 saate kadar çıkıyorAfiyet olsun canım . 24 saat açlık mı yapıyorsun
Acil şifalar diliyorum , ikisi de zor hastalık. Büyük kıza suyu bol içir daha çabuk atlatır
Tebrik ederim canım
Günaydın
Çok soğuk fırtına
Baya artı adet mi geliyor canım
Geçmiş olsun canım, yaz gelse de şu yavrucaklar bi rahatlasa yaaa
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Günaydın prenses.dune göre başım daha da basınçlı gibi hissediyorum ve kulaklarım da bir basınç var mış gibi hissediyorum.kbb muayene sırasında temiz çıktı ama anlamadımGünaydin tatlım bugün nasılsın?
Cumartesi nişana gittiler soğuk su içmiş sesi kısılmaya baladı dünde eve varınca hepten gtmiş sesi.HanimKelesimiGetir ve L u c i a geçmiş olsun.enfeksiyon kapan kızın büyük ise altinotu var.birebir enfeksiyon için çok etkili. Amine Busra size de geçmiş olsun
Sporun her çeşidi var maşallah sanaEvet 10 dakikaya spora başlıyorum.
Önce tüm vücut pilates
SonraHanimKelesimiGetir in paylaştığı karın videosu
Üstüne halim kalırsa squat plank zıpzıp ve yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?