Tamam canim o zamanli duzenli menu ve sporunu bekliyoruz pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz yineKatılırım kaptanım ben başladım diyete 3 gündür spor ve diyet modum yerinde buhranım geçti çok şükür kızım okuluna alıştı ben de derslerime çalışabiliyorum herşey rayına oturdu tek eksiğim sizdiniz
Bugün misafirim var çok yürüyemem ama yarın ve hafta içi sen mavilerdesin diye çok yürümem lazım...Sariyim ama sporda mavi takimdayim
Yorma kendini ablacim okula gidiyorsun yorulursunBugün misafirim var çok yürüyemem ama yarın ve hafta içi sen mavilerdesin diye çok yürümem lazım...
Yorayim yorayimYorma kendini ablacim okula gidiyorsun yorulursun
Atlatamadilar hastaligiBenim küçük kustu yinemusadenizle ben bi depresyona giriyorum
Geçmiş olsun canımBenim küçük kustu yinemusadenizle ben bi depresyona giriyorum
Tamm kaptanım pazartesi kilo bildirimi yapayım liste var mı eskisi gibi yani ben pek kavrayamadım kaptanımTamam canim o zamanli duzenli menu ve sporunu bekliyoruz pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz yine
Dün islandik yagmurdaAtlatamadilar hastaligi
Benim için atacaksan benim haneme yazılır benene
Allah ağız tadıyla yedirsin inşallah canımSos pişiyor gecenin bu saati.
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydin arkadaslar❣
Günaydınnnn
1 kilo daha vermişim demeye geldim
73 ile takımı bıraktım sanırım
79 ile tatilden döndün
77 yi gördüm bugün
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar,mutlu haftasonlari olsun
Günaydın kırmızılar ve mavilerSaglikli güzel bir hafta sonumuz olsun inşallah
Günaydın canlarGüüüünnaaaaaaayyyyyyyddddiiiiiinnnnnn
Saglikli huzurlu bi haftasonu olsun insallahhh
Ben onu atlamışım ablaDedim ya, eistea cuma kacamagin olsun diye
Sorma elim ayağım dolaşacak bu haftaSuyun fazlasida zarar
İyi yürüyüsler abla fazla yormasaydin kendini
Çok geçmiş olsun canımKızın sınıfında 13-15 kişi var hepsi hasta. Bu hafta 1 kızım gitti okula sınıftan. Sadece kuru öksürük kalmıştı dün yine burunu başladı. Geçmiyor sürekli başa sarıyor. Ben de anlamadım. Size de geçmiş olsun
Sağol kaptanım ilaç aldım geçer inşallahGunaydin canim gecmis olsun
Uyutmadilar abla sağolsun kızlarımBirazdaha uyursan geçer inşallah cnm
Hortum dayayayim en iyisi bu hafta benYok yok kiyarmiyim size suyu bol bol için
Teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım inşallah geçer
Günaydın kızlar bol adımlı bir gün olsun
GünaydınGünaydınnn
İnşallahHadi bakalım canım aç kalma güzel menüler hazırla suyu bol iç harekette yaptın mı tamamdır.
Merhaba hoşgeldinMerhaba fit kadınlarben yine döndüm kürkçü dükkanına
Sagol canım. Biliyorum benim gibi hepiniz ayni durumdasınız. Napcaz boyle bilmiyorumGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım bu kış bol hastalıklı geçecek sanırımBenim küçük kustu yinemusadenizle ben bi depresyona giriyorum
Merhaba canımSenden de yağ yakıyor mu
Allah ağız tadıyla yedirsin inşallah canım
Günaydın canlar
Ben onu atlamışım abla
Sorma elim ayağım dolaşacak bu hafta
İyi yürüyüsler abla fazla yormasaydin kendini
Çok geçmiş olsun canım
Sağol kaptanım ilaç aldım geçer inşallah
Uyutmadilar abla sağolsun kızlarım
Hortum dayayayim en iyisi bu hafta ben
Teşekkür ederim kaptanım
Günaydın
İnşallah
Merhaba hoşgeldin
Masterchef izliyor musun canim onum gibi iki takim oluşturuyoruzTamm kaptanım pazartesi kilo bildirimi yapayım liste var mı eskisi gibi yani ben pek kavrayamadım kaptanım
Kahvaltimi güzel yaptim kaptanımKırmızı Takımın Yavru Kurtları
Nehir6161 Tutku44 Cordelia Elhan sardunya1038 Chedarice M MissHayaLet aypare ackerman Amine Busra
Bugün nasılsınız bakalım ❤
Dün cumaydı ödüller yenildi herşey geride kaldı bugünden itibaren menülere azami dikkat edelim lütfenBiliyorsunuz adım yarışı bugün başlıyor ve çarşamba günü son buluyor. 5 gün takım için elinizden geleni yapmanızı ve mümkün olduğunca adım atmanızı istiyorum Hepinize güveniyorum Menüleri yazmayı da unutmayalım lütfen. Galibiyete giden yolda menü avantajı ve spor avantajı çok işimize yarayacak
ZAFER BİZİM OLACAK
Benim küçük kustu yinemusadenizle ben bi depresyona giriyorum
Geçmiş olsun canım ya. Ekstra dikkat etmek lazım artık. Herkes hasta salgın çok. Bu kış sıkıntılı olacak belli kiDün islandik yagmurda
Ya bir de o kadar takviye aldim. Balik yagi, vitamin şurubu, propolis, umca iyileşemiyorlarki onlara başlayayimGeçmiş olsun canım ya. Ekstra dikkat etmek lazım artık. Herkes hasta salgın çok. Bu kış sıkıntılı olacak belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?