Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu hafta seni dinlicem bakalım vermezsem kabahat senin
Hadi bakalım canım aç kalma güzel menüler hazırla suyu bol iç harekette yaptın mı tamamdır.
Günaydın kızlar

Günaydin arkadaslar❣

Günaydın kızlar

Gunaydin kizlar,mutlu haftasonlari olsun

Günaydın kırmızılar ve maviler Saglikli güzel bir hafta sonumuz olsun inşallah

Güüüünnaaaaaaayyyyyyyddddiiiiiinnnnnn

Saglikli huzurlu bi haftasonu olsun insallahhh

Günaydın kizlarr dün yürümeye başladım şükür..

Günaydın kızlar baş agrisiyla uyandım eşimi haataneye göndereyim çocuklar uyanmazsa az daha yaticam

günaydınnnn herkeseeee

Günaydın masterfitin kizlari
Günaydın guzellikler

Afiyet olsun canım
Çok şükür biraz daha iyi cnm. Dün eve cikti. Bundan sonrasi nasil devam eder bilmiyoruz, zaman gösterecek.
Ilgilendigin için sagolasin

Sen nasilsin aliştinmi Antalya ya
Gecmis olsun canim
Demisler zaten incir cok fazla
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Merhaba fit kadınlar ben yine döndüm kürkçü dükkanına
Hosgeldin canim

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım. Bir kişilik kalmıştı barbunya eşimle paylaştım yemek yapmayım diye dün kışlık domates almıştım vaktim yoktu .
Anladım abla ama aç kalma biraz kahvaltılık atıştırabilirsin böyle durumlarda
Nedenmis o. Biz kazanacağız.
Evet canım mellemmaltid ile aynı takımdayız tabiki biz kazanacağız
Teşekkür ederim
İnşaAllah bu seferde öyle olur canım
O zaman kilo çoktu kolay veriliyordu şimdi zorlaştı ama onu da halledicez hep birlikte
Halledersin canım sana güveniyorum
Teşekkürler günaydın. Ben gene sos yapacağım. madamhd bugün 15. 000 adım olmaz ama kakan günler atarım.
Tamam canım
Afiyet olsun canım. Evet incir fazla olmuş bugün menün dengesiz ama cuma diye sanırım. Bence genel olarak güzel besleniyorsun. Zaten verdiğin kilodan da belli az ama istikrarlı

Merhaba hosgeldin
Yarisma bitsede kendi icimizde yarisa devam ediyoruz ,duzenli katilabilecek misin
Katılırım kaptanım ben başladım diyete 3 gündür spor ve diyet modum yerinde buhranım geçti çok şükür kızım okuluna alıştı ben de derslerime çalışabiliyorum herşey rayına oturdu tek eksiğim sizdiniz

M MissHayaLet simdi sen gelmicen ben magnolia hepsinimi yiyim bu bana yapilirmi
Üzgünüm canım sen doğum gününde ne kadar üzüldün ben de şu an aynı durumdayim inan keşke bir tek biz olsak valla aşağı yukarı geziyorum inan. Birşey kaparlarsa kimsenin de vebalini alipta benim yüzümden hasta olmasını istemiyorum valla napayım yoksa bende sıkıldım böyle konuşmaya ihtiyacım var havadan sudan da olsa.

Eki Görüntüle 2925751
Allah yürü ya kulum deyince düştük yola Selaaaaam
harikasın abla ayaklarına sağlık
Geçmiş olsun canım. Takviye almıyorsanız tavsiye ederim. Karamürver şurubu ve easyfish kullanıyorum kızıma. Bu aralar biraz burun akıntısı var ama o da babasının şu soğuklarda hala tişört giydirmesindendir sanırım
Afiyet olsun canım. Akşam dolma ve çorba sırf karbon olmuş. Dolma bulgurludur inşallah Genel olarak fazla kalori almamışsın. Bu hafta full dikkat aç kalmadan sağlıklı sağlıklı zayıflayacağız inşallah
Ne gülüyorsun kız
Mavi takımın menülerinde kırmızılardan daha fazla ödül var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…