Teşekkür ederim kaptanım.Afiyet olsun
Öyle ablacım napalım, kilolar utansınO saydiklarini hafta sonu için yeriz Şiracim. Hafta içi sebzeli omletle geçer gider.
Afiyet olsunnnn şimdiden. Ben haşhaşlı gözleme yiyeceğim, sen?
Evet canım az kaldı. Oğlumu yürüteyim biraz dedim, ters bir hareket yaptım galiba. Bacağım ağrıyor . Adımları tamamlayım dinleneceğim birazSana da afiyet olsun canım. Bugün bitti, kaldı 3 gün
Hehehehe. Sence????Kızlar ben spor gidiyorum. Geçmiş yapmayacağım. Yanlışlıkla 140.000 mesajı yazmak istemiyorum.
Bakalım kim kazanacak.
Kuzu ben kararsız kaldım.Afiyet olsunnnn şimdiden. Ben haşhaşlı gözleme yiyeceğim, sen?
Tatlım benim , biz uyuduktan sonra kızlar kalkıp fısır fısır konuşuyor artık ne diyorlar ne konuşuyorlarEvde işlerim daha bitmemişti badana yalan oldu her şey karıştıburdan birinin bana nazarı değdi emin oldum itiraf etsin
Uykusuzum zaten saçmalamak serbest
İkisini de yeeeeeeKuzu ben kararsız kaldım.
Kıymalı?
Kaşarlı domatesli?
İkisine de bayılırım
Renkli gözlü gece kuşları derhal ortaya çıksınTatlım benim , biz uyuduktan sonra kızlar kalkıp fısır fısır konuşuyor artık ne diyorlar ne konuşuyorlar
Benim gözüm renkli değil hem de erken uyurum. Diyim yani
Olalım be yeter gari olalım artık.. yok bu defa 69da takıldım diye moral bozmayacagim takılınca koruyacağım biraz su halimden bin kat iyidir 69Bence gayet iyisin. Haydi çıtır olalım.
1700 adım kaldı 15 de squat korkutmaz beni ♡❤☆☆Eki Görüntüle 3021171
Bugun basliyoruz eslik etmek isteyen olursa diye programi birakiyorum
@Cordelia
Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@mavilimYesilim
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@ada81
@gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1989
@Birgaripanne
@Chedarice
@erenmothers
@Meyaski
Sus kız kimse duymasınİkisini de yeeeeee
Hadi çıtır olalımmOlalım be yeter gari olalım artık.. yok bu defa 69da takıldım diye moral bozmayacagim takılınca koruyacağım biraz su halimden bin kat iyidir 69
1700 adım kaldı 15 de squat korkutmaz beni ♡❤☆☆
Aklıma zıpzıp kaptan geliyorRenkli gözlü gece kuşları derhal ortaya çıksın
Tamam aramızdaSus kız kimse duymasın
Hiç beklemezdim..Aklıma zıpzıp kaptan geliyorvay vay vay
Tatlım benim çocukların arası 14 ay...çok zor demek az kalır. İkizden farkı olmuyor. Çok şükür geçti gitti.Amine Busra alıntı yapamadım canım. Allah kolaylık versin ablamın da 20 ay arayla iki kızı oldu. Çok zor ama şimdi coooook keyifli
Ablamla abimin arası da 15 aymış. Şimdiki aklım olsa belki ben de öyle yapardım ama artık kapattım defteri. Allah mutlu günlerini göstersin hep canımTatlım benim çocukların arası 14 ay...çok zor demek az kalır. İkizden farkı olmuyor. Çok şükür geçti gitti.
Ya yürürken okuyordum, önce Büşra yazdı sandım dedim ki Büşra tatlımlı konuşmaz :) sonra bir baktım biricikimmiş.Tatlım benim çocukların arası 14 ay...çok zor demek az kalır. İkizden farkı olmuyor. Çok şükür geçti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?