Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım benim çocukların arası 14 ay...çok zor demek az kalır. İkizden farkı olmuyor. Çok şükür geçti gitti.
Ben de ikinciyi seneye Mart-Nisan’da doğsun istiyorum. Tabi Allah bilir de. Bu şekilde olursa benim bebelerin aralarında 20 ay olmuş olacak. Zor olacak biliyorum ama ikisi beraber büyüyecek diye düşünüyorum

Yulaf bar acayip tok tutuyo, bi de süt içersen baya götürüyo
Ya yürürken okuyordum, önce Büşra yazdı sandım dedim ki Büşra tatlımlı konuşmaz :) sonra bir baktım biricikimmiş.
O da bişey mi benim çocukların arası 1 dk

Ben de ikinciyi seneye Mart-Nisan’da doğsun istiyorum. Tabi Allah bilir de. Bu şekilde olursa benim bebelerin aralarında 20 ay olmuş olacak. Zor olacak biliyorum ama ikisi beraber büyüyecek diye düşünüyorum
Çalışmıyorsan harika olur canım. Araya zaman girince tekrar göze alamiyorsun. Hayırlısıyla nasip olsun inşallah.

Kizlar hellolarca,
hemen menumu yazayim. Detoksumun son gunu

08.00 1 ada cayi
09.00 1 kahve
12.40 1 kase yogurun icine 1 elma uzerine tarcin yaninda 10 badem
1 fincan rooibos cay
16.00 10 badem 1 kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi
19.30 1 kase tarhana corbasi 1 salata kasesi yagsiz tuzsuz salata
20.30 (simdi) 3 ceviz ile 2 fincna kiraz sapi cayi icecegim

su 3lt oldu yatana kadar daha cok olur
spor 40 dk leslie 45 dk tempolu yuruyus, toplamda 11 binden fazla adim attim bugun. Ama toplam adim ve sporumu gece yatmadan ayrica paylasicam _ASTRAL_ Wilma11

Çalışmıyorsan harika olur canım. Araya zaman girince tekrar göze alamiyorsun. Hayırlısıyla nasip olsun inşallah.
Öğretmenim. Bu hafta raporluyum. Ayın 15 inden itibaren de ücretsiz izne ayrılacağım. İkinci bebe olursa 2 yıl ücretsiz izin alacağım canım. Sonra ben okula onlar kreşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…