Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Berrinin genel diyet notlari, bunlar kendim diyet yaparken fark ettigim basit ama cok etkili seyler, belki sizinde isinize yarar diye sizinle paylasmak istedim

Diyet yaparken fark ettigim hayatimdaki kucuk degisiklikler aslinda cok buyuk sonuclar doguruyor. Bunlar neler derseniz
1. her gun 1 kase yogurt yemek
2. her ogune yesillik/yagsiz tuzsuz salata eklemek
3. Odem attiran bitki caylari icmek her gun 2 fincan ( yesil cay, beyaz cay, rooibos, kiraz sapi, misir puskulu vb)
4. yeteri kadar uyumak ozellikle erken yatip en az 7-7.30 saat uyumak
5. basit hareketler de olsa hareket etmek, yurumek (Leslie benim bebisim)

ilk 4 u cok kolay gundelik hayatimiza adapte edebilecegimiz seyler, 5. biraz caba gerektiriyor :)

Öğretmenim. Bu hafta raporluyum. Ayın 15 inden itibaren de ücretsiz izne ayrılacağım. İkinci bebe olursa 2 yıl ücretsiz izin alacağım canım. Sonra ben okula onlar kreşe
Bilmiyordum tatlım. İyi cesaret ikinci çocuk. Ücretsiz izin maddi durumunuzu etkilemezse isabet olur. İstiyorsan nasip olsun inşallah

Canım Zeynep_Nihal diyette değil.. 40 gram çikolata ödülü yapabilirsin. Ya da ona eşdeğer bir tatlı. 400 kalorilik...Tebrikler.
Aşkolsun üç gün yedik diye diyet mi bozulurtabi ki diyetteyim.cikolata mi doğum günü kızına devrediyorum

Wuwwwww süperuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…