Calpol’un ve vitaminin var mıAmaaaan oğlum uykusunda durmadan öksürüyor. Hasta olmasına değil de öğretmeni yarın kızacak okula yolladım diye. Bu konuda çok sıkıntılı belki de haklı olarak. Ama bırakacak hiçbir yerim yok
Var canım. Ama ateşi yok ki neden calpol?Calpol’un ve vitaminin var mı
iyi geceler canimBebe şimdi uyudu uyuduysa tabibende bayilacagim hemen
İyi geceler
nohut ve tursu odem yapmis olabilir. Bol su ic, yesil cay ic. Bir de erken yat uykusuzluk da odem yapmis olabilir.Sebebini bilmiyorum açıkçası. Çünkü menumde ne yazıyorsa onları yedim. Ama turşu mu odem yapıyor yoksa dün akşam yediğim nohut yemeğiyle alakası var mı bilmiyorum. Bu arada ben kahvaltıyı 10-11 gibi yapıyorum. Ama bu tartı fotografini 8 gibi cekmistim. Lavaboya gittim ama ihtiyaç gideremedim.tam olarak neyin etkisi oldu bilemiyorum
oyy kiyamam gecmis olsun. Yaa gercekten hasta olunca anne babalara izin verilmiyor ki, napacaksin..Amaaaan oğlum uykusunda durmadan öksürüyor. Hasta olmasına değil de öğretmeni yarın kızacak okula yolladım diye. Bu konuda çok sıkıntılı belki de haklı olarak. Ama bırakacak hiçbir yerim yok
afiyet olsun, su ne kadar? biraz odem yapacak seyler yemissin yeteri kadar su icmeye dikkat et :)7 Mart menusu
2 litre su
Kahvaltı 11.00: 2 gözleme
Biber domates
3 küçük parça köy peyniri
2 kupa şekersiz çay
Akşam 16.00
Artan yemekler yendi.
2-3 çatal kadar makarna
4-5 kaşık nohut yemeği
2 kaşık et sote
2 turşu
1,5 bardak ayran
Bugün eşimin çalışma saatleri değiştiği için erken yedim akşam yemeğini. Açlık hissetmedim. Sanırım vücut alışmaya başladı.
Bu arada beraber kahvaltı yapamiyorduk bir süredir. O yüzden ağır bir kahvaltı oldu
Zipzip-
Cordelia
Lavinia_98
Bilen biri bize söylese iyi olur valla yoksa ben giremem.sifre değiştir gibi bir şey var mı ki acaba öyle yapıp bir yere not alsakuff en sevmedigim sey, ben herseyi google hesabima eslestirdim, bilgisayar, tabelt hatirliyor, bi silinse ben de giremeyebilirim hcbir yere
gayet guzel menu olmus afiyet olsun
Aaa 86 misin? Ben de 86 liyim ama eylulde dogum gunum daha var :) Bugun cok yakin bir arkadasimin dogum gunu :)
Geçmiş olsun canımAmaaaan oğlum uykusunda durmadan öksürüyor. Hasta olmasına değil de öğretmeni yarın kızacak okula yolladım diye. Bu konuda çok sıkıntılı belki de haklı olarak. Ama bırakacak hiçbir yerim yok
Afiyet olsun minnoşum akşam kahvaltisi severimZipzip- Cordelia L u c i a Elhan
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta
4 zeytin
1 d peynir
1 yeşil elma
1 tk fıstık ezmesi
Öğle 14.30
1 tabaktan az kapuska
Akşam 17.00
2 sahanda yumurta az tereyağlı az tuzlu
2 zeytin yarım d peynir 1 wasa
Su 3+ lt
Spor
25 dk orta seviye pilates
12 dk kardio
95 sn plank
Adım 8.412
Sadece ateş için vermiyorum ben, böyle hasta olacaklarında da veriyorum.Var canım. Ama ateşi yok ki neden calpol?
Evet canım ne yazık ki. Kendi okuluma da götüremem müdürüm sıkıntı çıkardı önceki haftada getirdim diye amaaaaniyi geceler canim
nohut ve tursu odem yapmis olabilir. Bol su ic, yesil cay ic. Bir de erken yat uykusuzluk da odem yapmis olabilir.
oyy kiyamam gecmis olsun. Yaa gercekten hasta olunca anne babalara izin verilmiyor ki, napacaksin..
afiyet olsun, su ne kadar? biraz odem yapacak seyler yemissin yeteri kadar su icmeye dikkat et :)
Heee. Uyuyor şimdi vereyim mi uyandırıp?Sadece ateş için vermiyorum ben, böyle hasta olacaklarında da veriyorum.
Vallahi diyet iyi hoş da, evdekilere ayrı kendine ayrı bazen zor oluyo. Kendime bişey yapamadım, yumurta kırdımAfiyet olsun minnoşum akşam kahvaltisi severim
Dur uyandırma, boğazı ve öksürüğü için bişeyler de hazırlamak lazımHeee. Uyuyor şimdi vereyim mi uyandırıp?
Aynen canım yaa.bana üç öğün kahvaltı ver sesimi çıkarmam en güzel yemek kahvaltıVallahi diyet iyi hoş da, evdekilere ayrı kendine ayrı bazen zor oluyo. Kendime bişey yapamadım, yumurta kırdım
evde varsa su iki tarifi uygulayabilirsinAmaaaan oğlum uykusunda durmadan öksürüyor. Hasta olmasına değil de öğretmeni yarın kızacak okula yolladım diye. Bu konuda çok sıkıntılı belki de haklı olarak. Ama bırakacak hiçbir yerim yok
İyi yaptın benim yerime de kıraydınVallahi diyet iyi hoş da, evdekilere ayrı kendine ayrı bazen zor oluyo. Kendime bişey yapamadım, yumurta kırdım
Vicks yok canım, şimdi alerji şurubu verdim su icirdim yatırdım tekrar. AmaaaanVicks’in var mı, varsa göğsüne boynuna sür. Ilıktan sıcak ballı limonlu su. Vicksi sür, calpolu içir, ballı sıyu içir. Diyecektim.
fesang
Hmmmm ikinci tarif bana uygun canım çok teşekkür ederim sabah vereyim inşallahevde varsa su iki tarifi uygulayabilirsin
ozellikle oksuruk icin: 2 yk varsa dut pekmezini (yoksa herhangi bir pekmezde olur) icine 1 tk tereyagi koyup boyle karistirarak isitiyoruz. Tereyagi tamamen eriyor boyle 10 sn ye falan kayniyormus gibi gorecegiz karisimi. Sonra sicak sicak yutabilecegi en sicak sekilde yutturuyoruz hastamiza. Bu arada tahta kasik kullanin yuttururken yada isitirken kullandigin kasigi degistir, yutma sicakligi yuksek olmasinda sorun olmuyorda kasik cok isininca kasik dudagina degdiginde agzin yanabiliyor
bogaz agrisi ve kasintisi icin ( oksuruge de ikincil olarak faydasi var) biraz toz zencefil ve bali karistirarak macun haline geitr, boyle agzinda tuta tuta bogazina degdire degdire yuttur.
umarim tez zamanda sifa bulur yavrun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?