Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen kilo bildirmiyorsun. Menü de bildirmiyorsun. O an yüzden şey ettim. Ayrıca doğumgünü kızımda diyette değil.
Valla ne desen haklısın.eskiden ne güzel söylüyordum.sonra hastalık çıkınca unuttum gitti.o yüzden ona devrettim.bu hafta yesin haftaya yine açım diyecek

Bilmiyordum tatlım. İyi cesaret ikinci çocuk. Ücretsiz izin maddi durumunuzu etkilemezse isabet olur. İstiyorsan nasip olsun inşallah
Kız öğretmen olmasam Ankaradan Urfa’ya neden geleyim
Bu sene doğru düzgün gidemedim okula. Sonra heyet aldım . Müdür yerime ücretli öğretmen çağırabildi bu şekilde. Raporlarım da bitiyor. Sıra ücretsiz izinde.
Vallahi ablacım ne kadar kazanırsan, o kadar harcıyorsun. Şükür kirada değiliz, borcumuz yok. Eşim bakar birkaç ay bize. Eylül’de çalışmak istiyorum artık. Çok özledim çalışmayı

Tatlım benim , biz uyuduktan sonra kızlar kalkıp fısır fısır konuşuyor artık ne diyorlar ne konuşuyorlar
Benim gözüm renkli değil hem de erken uyurum. Diyim yani
Evet evet kim bilir ben yokken neler döndü yeşil gözlü bir güzele değmiş olamaz mı yanio sayılmaz mı
Renkli gözlü gece kuşları derhal ortaya çıksın

Mavilim mavi şelim tenhada görüşelim mavilim
Gruplar cuma öğleden sonra seçiliyor tabi müsait olmayınca akşamına kalıyor. Sen cumartesi gecesi deyince aklim karıştı biraz acaba öyle mi yaptiydik
Ben takip edemiyorum bazen. Sırf telden izleyince alıntıları bulamıyorum. Whatsapp gibi bip bip bildirim yapmıyor.
Yapmasında eşim görmesin

Şunu yapıyorum canım. 2016 da uzun süre yapmıştım, gerçekten vücudunun her yerini çalıştırıyor ve 30 dakikacık.
yarin sabah deneyecegim, bunun puani ne kadar? Cordelia prensesim buvideonun dakikasi kac puan?
tesekkurler kaptanim, gunluk sporuma ekleyecegim bunu da. Ben varim :)
_ASTRAL_ off be takimima bak bee, kaptanim firesiz hepimiz en az 8 bini tamamlamisiz, helal bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…