Minnoşum çok çok teşekkür ederim hep beraber olsun iyi ki varsınız beeeAaaa evet meşhur 8 Mart
fesang cım doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yaşların olsun ailenle sevdiklerinle beraber
Bugünün işini yarına bırakma13 sayfa geçmiş varmış şimdi mi okusam sabah mi okusam karar veremedim
Coooooook güzeller
Canım ortim cordişyam çok teşekkür ederim. Hep beraber inşallah, bol sohbetten emin olabilirsinİyi ki doğdun tatlı Ortim. Nice bol sohbetli sağlıklı mutlu seneler dilerim sana.Eki Görüntüle 3021301
Teşekkür ederimSağol canım tamam demem.
Sen de iyi ki varsınMinnoşum çok çok teşekkür ederim hep beraber olsun iyi ki varsınız beee
Zıpzıpım ben bunlara baktım kaldım, transa geçicem birazdan
İple ya da ipsiz canım. İki ayağın yerden kesilsinafiyet olsun kaptanim
bir soru bu zipzip tam olarak ne ipsiz ziplama gibi mi ?
Gerçekten coooook güzellerTeşekkür ederim
Sen de iyi ki varsın
Zıpzıpım ben bunlara baktım kaldım, transa geçicem birazdanne güzeller
Canım ortim cordişyam çok teşekkür ederim. Hep beraber inşallah, bol sohbetten emin olabilirsin
Anlamadım canım ne profili?
Eline sağlık canım çok güzelİyi ki doğdun tatlı Ortim. Nice bol sohbetli sağlıklı mutlu seneler dilerim sana.Eki Görüntüle 3021301
Artık dün oldu ama evet 7 Mart başladık.Bugün mü başlıyor uz
Canım nasıl geçti muayene?Cuma 67.6
Pzts 67.7
Fark +100 gr
(Bugün biraz kosusturmali.gecti doktor islerim vardi Buraya daha yeni girebildim
Zipzip-
İyi geceler mavim.Benden herkese iyi geceler yarın güzel bir güne uyanalim inşallahsevgi ile müzik ile kalın canlarimmm
Dk 10 puan hesaplıyorum ilk sayfada 8 puan yazıyorCordelia ortim 20 dk pilates yaptım puanı nedir ne değildir?
Çok geçmiş olsun.Amaaaan oğlum uykusunda durmadan öksürüyor. Hasta olmasına değil de öğretmeni yarın kızacak okula yolladım diye. Bu konuda çok sıkıntılı belki de haklı olarak. Ama bırakacak hiçbir yerim yok
Sağol bitanemArtık dün oldu ama evet 7 Mart başladık.Zipzip- başladık di mi
Canım nasıl geçti muayene?
İyi geceler mavim.
Dk 10 puan hesaplıyorum ilk dayfasa 8 puan yazıyor
Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?