• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Size bir soru sorayim şuan birikimimiz kp de ama yazin ödemiş olacaklar. 60-70 bin liraniz olsa ne yapardiniz, neye yatirim yapardiniz ya da ev arabaya girer miydiniz
Bence ev alabiliyorsuan al
Arabadan da zarar etmezsin ama masrafı çok park sıkıntısı benzini hep sıkıntı bunlar

tesekurler kaptanim, spor yaparken yururken hep aklimda eriyen yaglarimi geciriyorum, gozumde yaglarim boyle sicak ekmeye konmus tereyagi gibi oluyor ,eriyip gidiyorlar 😅😅

ayy seninkinin de benimkinden asagi kalir yani yokmus 😅
Ama olsun Allah canlarini sag etsin, bizlere mutlu, huzurlu yuva nasip etsin. Ufacik sozleri nasil etkiliyor bizi iyisi de kotusu de. Allah yanimizdan eksik etmesin onlari🥰
Amin canım😍
Zipzipim ikinci nazar vakası yaşanıyor ama bu sefer kim vurduya gitmedim sabah sen çok zayifladin dediydi arkadaşlar. :KK43:
Nazara geldim :KK61::KK61:
Kahvem bitmişti. Boş durmasın diye minik termosuma çay koydum. Sen sonra ondan bir yudum al. Ağzım haslandi öğretmenler odasında çıkaramadım da :mad:
Kahve sıcaklığını kaybetmişti onun gibi ağzıma götürünce olan oldu :ıslık:
Hayatım çok geçmiş olsun😔

Size bir soru sorayim şuan birikimimiz kp de ama yazin ödemiş olacaklar. 60-70 bin liraniz olsa ne yapardiniz, neye yatirim yapardiniz ya da ev arabaya girer miydiniz
Arabadan uzak dur mazot olmuş 21 TL o kadar soğudum ki arabadan :D ev fiyatları şuan uygun aslında tanıdık muthaitler satamıyoruz çünkü insanlar geleceğini garanti edememekten almıyor diyor. Eviniz yoksa kiradansa borç ödemek mantıklı ama değilse bir araştırma yapın çabuk kiralanacak biryerden yatırım amaçlı alıp kirasiyla kredinin bir kısmını ödersiniz

Back
X