Sevindim inşallah.Bugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Sağol biricikim. Midem sanki çok yemekten kötü oldu gibi ama renkli gözlerin de nazarı değmiş olabilirGeçmiş olsun canım.Miden neden kötü İnşallah istediğin gibi olur operasyon. Kendini tedirgin etme.
Yorma fazla kuzumuSporumu yaptım rehavet çöktü, biraz da zorladım galiba sağ tarafım bel sırt karın bölgem ağrıyo
Ah o gözlerSağol biricikim. Midem sanki çok yemekten kötü oldu gibi ama renkli gözlerin de nazarı değmiş olabilir
Hee siz sıcak için. Ne varsa yiyin. Sakarlık yapın. Suçlu renkli gozler olsun.Sağol biricikim. Midem sanki çok yemekten kötü oldu gibi ama renkli gözlerin de nazarı değmiş olabilir
Ben de çok sevindim.Bugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Afiyet olsun canim
Harika afiyet olsun canım
Ooo ne güzel menü. Afiyet olsun. Eppekkim.
Sagolun kızlar. Evet nasıl da bildin ❤Afiyet olsun canim 2 gundur menuelrin cok guzel diyetisyenle mi calisiyorsun
Renkli gözlü herkesSağol biricikim. Midem sanki çok yemekten kötü oldu gibi ama renkli gözlerin de nazarı değmiş olabilir
Peki ya gerçekten renkli gözlerseHee siz sıcak için. Ne varsa yiyin. Sakarlık yapın. Suçlu renkli gozler olsun.
Şangirt bir taş geldi sanki camaHee siz sıcak için. Ne varsa yiyin. Sakarlık yapın. Suçlu renkli gozler olsun.
Fotografli paylasim yapıyorsun birde porsiyonlarin tam diyetisyenlerin verdigi olculerde gibi geldi ondan sordumSagolun kızlar. Evet nasıl da bildin ❤
Aaa gecmis olsun canimAA kızlar bu arada biz 3 aşının üstüne kovid geçirdik. Çocuklar daha önce geçirdiği için bulasmadieşimin baş ağrısı oldu benim boğazım acıdı 2 gün ve başka birsey yok . Çok rahat geçirdik valla.
Güzeller güzelim de.Teşekkür ederim canım. Sana kumsal mı diyetim Hande mı Adanalı mı bilemedim :))
Çok geçmiş olsun eppekim rahat geçirmenize sevindimAA kızlar bu arada biz 3 aşının üstüne kovid geçirdik. Çocuklar daha önce geçirdiği için bulasmadieşimin baş ağrısı oldu benim boğazım acıdı 2 gün ve başka birsey yok . Çok rahat geçirdik valla.
Benim evde sağlam birsey kalmamalı o zaman kız. Eşimin oğlumun babamın , kadınların eltimin çevre hep yeşil maviPeki ya gerçekten renkli gözlerse
Yok ablacim birine dolgu yaptırdım kırılmıştı bende hemen yaptırdım tek çürümüş olan 20 lik diş kaldı sira bulamadim en iyi doktor nisandaGeçmiş olsun migi ? Çektirdin mi dişini? Zaten zamanla çürüyen bir diş kalıcı değil. Hiç üzülme.
Geçmiş olsun maşallah diyelim.AA kızlar bu arada biz 3 aşının üstüne kovid geçirdik. Çocuklar daha önce geçirdiği için bulasmadieşimin baş ağrısı oldu benim boğazım acıdı 2 gün ve başka birsey yok . Çok rahat geçirdik valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?