Ne guzel canim tebrik ederimBugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Ben de regl oldum cumaya biraz azalsa da tartıda fazla gelmesem bende gaz da yapıyor regl. Karnım sis oluyor hepBugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Sağol canım kaptanımNe guzel canim tebrik ederim
Ben bu ay aşırı şiş oldum elim yüzüm balon gibi oldu her zaman böyle olmaz ama bu ay ilginçti tartıya bir kilo artı olarak yansıdıBen de regl oldum cumaya biraz azalsa da tartıda fazla gelmesem bende gaz da yapıyor regl. Karnım sis oluyor hep
EkmekSabah
2 yumurtalı omlet,,, 3 dilim hindi füme,,, 1 dilim beyaZ peynir, yeşilçay
Ara Türk kahvesi
Öğle
6 kaşık kuru fasulye,,, bol salata
Akşam
2 tabak bol sebzeli makarna (makarnası toplam 4 kaşık gerisi sebze)
Ara filtre kahve,,, yeşilçay
Su 2 litre
Adım 7700
Geçmiş olsun canım.Midem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
Ben bu sabah eşimin tostundan bir ısırık yedim. Haklı olabilirsin.Şifa olur inşallah kaptanımBen yarın yulaf tostu yapmak istiyorum, tost bu dünyadaki en güzel yiyeceklerden birisi bence
Aynen öyle minnoşum yamuldum resmenDön bitanem, bırak diyet dışı şeyleri, diyet dahilinde olanı bile fazla yiyince mide taş oluyo sanki.
Kız niye zorluyosun o kadar. Geçmiş olsunSporumu yaptım rehavet çöktü, biraz da zorladım galiba sağ tarafım bel sırt karın bölgem ağrıyo
Ooo ne güzel menü. Afiyet olsun. Eppekkim.İyi akşamlar
Sabah Eki Görüntüle 3021826
Öğle
Eki Görüntüle 3021827
Ara
Eki Görüntüle 3021829
Akşam Öğle ile aynı
Su:2 lt spor : 6628 adım şuan
Zipzip- Cordelia
Nihayet güzel bir haber aldık.Şükür atlattık canım başladı çocuklar okula ben de çıkıyorum iki gündür açık havaya
Teşekkür ederim canım. Sana kumsal mı diyetim Hande mı Adanalı mı bilemedim :))Hayırlı olsun canım
Mutlu yılların olsun canım
Ohh şifa olsun ortimBen bu sabah eşimin tostundan bir ısırık yedim. Haklı olabilirsin.
Acı varsa gelişme vardır. Ama inşallah çok abartmadin sporu.Sporumu yaptım rehavet çöktü, biraz da zorladım galiba sağ tarafım bel sırt karın bölgem ağrıyo
Nazardan kurtulamadikAaaa doğumgünü kızına ne oldu nazar değdi.Geçmiş olsun.
Evet tatlı SaracımBugün doğum gününmü canım doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelerin olsun eşinle çocuklarınla ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşların olsun tatlım
Aaaa çok sevindimBugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Afiyet olsun canim 2 gundur menuelrin cok guzel diyetisyenle mi calisiyorsunİyi akşamlar
Sabah Eki Görüntüle 3021826
Öğle
Eki Görüntüle 3021827
Ara
Eki Görüntüle 3021829
Akşam Öğle ile aynı
Su:2 lt spor : 6628 adım şuan
Zipzip- Cordelia
Miginin laneti diyelim mi?Nazardan kurtulamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?