Aman Adanalı desek miTeşekkür ederim canım. Sana kumsal mı diyetim Hande mı Adanalı mı bilemedim :))
:)) Bizim renkli göz burdan çıktı. Baş kaptanlardan biri. AnkaralıBenim evde sağlam birsey kalmamalı o zaman kız. Eşimin oğlumun babamın , kadınların eltimin çevre hep yeşil mavi
Sağol canim artık korkulacak durumda değil demek ki çok şükür . Sıradaki salgın gelir yakındaÇok geçmiş olsun eppekim rahat geçirmenize sevindim
Heee ben kendi ismi sandımAman Adanalı desek mi
Öbürleri kızların ismi
Şangirt bir taş geldi sanki cama
Evet canım ben de 3 aşı ile yakalandim hastanelik olmadan evde idare ettiğimize sevindik biz de.AA kızlar bu arada biz 3 aşının üstüne kovid geçirdik. Çocuklar daha önce geçirdiği için bulasmadieşimin baş ağrısı oldu benim boğazım acıdı 2 gün ve başka birsey yok . Çok rahat geçirdik valla.
Sirdanci, kokoreçci, salgamci, baklavalı da diyebilirsinTeşekkür ederim canım. Sana kumsal mı diyetim Hande mı Adanalı mı bilemedim :))
Sira bulamadim en iyi doktor tee nisandaGecmis olsun cnm
Ama cektirmeden once antibiyotik tedavisi sart diye biliyorum
Bende oyle olmustu
Sonra cekilebilir
Saglik ihmale gelmez cektir bence cnm
Bakalım kendisi ne seçecekSirdanci, kokoreçci, salgamci, baklavalı da diyebilirsin
Bende seni seviyorum canim
Evet tatlı Saracımsenin de kadınlar günün kutlu olsun, güzel yillarimiz burda beraber geçsin hep inşallah
Değil değil bana güven.Peki ya gerçekten renkli gözlerse
Dayanabilirsen bekle nisanı. Arkadaşlarına sor hem iyi uygun bir diş kliniği var mıymış? Diş çekimi için çok sıra olması da tuhaf.Yok ablacim birine dolgu yaptırdım kırılmıştı bende hemen yaptırdım tek çürümüş olan 20 lik diş kaldı sira bulamadim en iyi doktor nisanda
Aynen canım ilkinde biz çok fenaydı ağrılar dayanilmazdi bu çıtır çerez geldiEvet canım ben de 3 aşı ile yakalandim hastanelik olmadan evde idare ettiğimize sevindik biz de.
Dişe sıra zor migi , özele gideceksin ağrıyı çekme boşuna. 20likse direk çekerler zatenSira bulamadim en iyi doktor tee nisandaramazan da geliyor
Evet canım sizde söylediniz diyetisyenimde teyit etti çok sevindim çok teşekkür ediyorum canım benimAaaa çok sevindimama dedik sana ödemdir diye. Yağ yakmak mükemmel coook tebrik ediyorum
Bilecikte özel hastane yokAynen canım ilkinde biz çok fenaydı ağrılar dayanilmazdi bu çıtır çerez geldi
Dişe sıra zor migi , özele gideceksin ağrıyı çekme boşuna. 20likse direk çekerler zaten
Teşekkür ederimGecmis olsun
Yok bu gelişme acısı değil, ters hareket acısıAcı varsa gelişme vardır. Ama inşallah çok abartmadin sporu.
Yorma fazla kuzumu
Eksini koru ki öbür garibanlar da sevinsin. Sırt ve bel bolgen dile mi gelsin. Yeter gari dur diyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?