İnşallah bitanem yarın çıkınca hemen yazıcam burayaAmin canım doktorun işinin ehli biriyse ki eminim öyledir hiç bir sorun yaşamazsın
kız niye dolgu yaptırdın ki ne gerek vardı?Canım göz altıma dolgu yaptırmıştım. O dolgu aktı yanağımın üstünde şişlik yaptı çok cins bir yerde. O dolgu eritilecek ama nasıl yapacak bilmiyorum şırınga ile mi çekecek içine başka bişey doldurup eritecek mi? İz kalır veya orayı daha da çözülmez hale getirir diye çok korkuyorum çünkü çok kötü bir yerde
Yarın dualarımız seninle canım bitecek gidecek inşallah iz falanda kalmaz Allah’ın izniyleİnşallah bitanem yarın çıkınca hemen yazıcam buraya
Afiyet olsun canımMenüm kahvaltı 10:00
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
6 zeytin
1 yemek kaşığı lor peyniri
Salatalık
1 bardak çay
Ara 14:00 2 adet hurma 2 adet Beypazarı kurusu
1 fincan tarçınlı filtre kahve
Akşam 18:00
Bir kase cacık
1 tabak bamya yemeği
3 litre su
Zipzip- @yildiz4kc @Cordelia
Benimde nazarım değmez ki kimseyeAşkolsun her renkli gözlünün nazarı olmaz benimde gözüm yeşil ama hiç nazarım yoktur
Evet mutlaka yaz merak ederim çünküİnşallah bitanem yarın çıkınca hemen yazıcam buraya
İyimi çok iyi yenileniyorsun gerçekten ama zor ve pahalı gerçi pahalı olmayan şey de kalmadı,Harika o zaman.
Glutensiz beslenmeyi ben de denemek istiyorum. Bol eksili bir hafta olur inşallah.
Çöküklük vardı kuzum, ilk yaptırdığım aylar muhteşemdi sonra aktı. Hiç duymamıştım böyle bişeyikız niye dolgu yaptırdın ki ne gerek vardı?
İnşallah canım ya olay çıkardım burda da. İşlem büyük şey değil de yeri çok sıkıntıYarın dualarımız seninle canım bitecek gidecek inşallah iz falanda kalmaz Allah’ın izniyle
Bana da geldi bu nazarMigi akımı nazar herkese geldi
Geçmiş olsun canım benimİnşallah canım ya olay çıkardım burda da. İşlem büyük şey değil de yeri çok sıkıntı
Geçmiş olsun canımBana da geldi bu nazarbacağım ağrıyor, en son bebeğim 2 aylıkken olmuştu
Aaaa geçmiş olsun canım.. uykusuz musun? Ben uykusuz kalınca hep bacağım ağrırBana da geldi bu nazarbacağım ağrıyor, en son bebeğim 2 aylıkken olmuştu
Sağol ŞiracımmGeçmiş olsun canım benimNe icin olduğunu bilmiyorum ama Allah acil şifalar versin
Yok canim sakin bitki cayi ve bilmedigin baharatlari kullanmaKizlar hamile iken yeşil çay icilebilirmi
Doktora sorucaktim unuttum
Teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım
Yürüyüş için zorlama kendini
Canım bir mesajında yatırımdan bahsediyordun sanırım. Altın alıyoruz biz, paramız oldukça eşim bilezik alıyor getirip bana takuyorYok canim sakin bitki cayi ve bilmedigin baharatlari kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?