Oğlum doğduğundan beri hiç akşam yatıp sabah kalkmadım canımAaaa geçmiş olsun canım.. uykusuz musun? Ben uykusuz kalınca hep bacağım ağrır
Afiyet olsun cnm doyuyomusun yada canin bise istiyomuIyi akşamlar
Menüm
Iftar
6,7 irili ufaklı kuru biber dolması
Yoğurtlu kereviz
Peynir, salatalık
Fıstık, kaju, çekirdek
Suya yarım saat sonra başlayacağım
Yatana kadar 1,5 olur
2 kupa kahve
@Lavinia_98
Afiyet olsun cnmMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Ceviz
Salata
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir avuç içi kadar haşlanmış hindi
Akşam
Bir porsiyon adana kebap
Salata
Ayran
Su 1.5 litre spor yok 11892 adım
Zipzip- Cordelia L u c i a
Eki Görüntüle 3021814
Masallah afiyet olsun canımSalı menüsü
11:00
2 Dilim tb ekmeği, omlet, 3 zeytin, 2 ceviz, 1 çatal peynir
12:30
Sade kahve, 6 çiğ fındık, 1 gün kurusu
18:00
1 kepçe tarhana çorbası, 1 tabak az patatesli kuru sebze kavurması, 3 yk yoğurt
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3021816
Zipzip- Cordelia @Busra 17 L u c i a
Masallah cnm sanaBugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Rabbim yardimcin olsun canimİnşallah canımın içi. Aslında minnacık bir operasyon ama göz altı olacağı için geriliyorum. İz kalır mı veya işlemden sonra daha kötü olur mu diye.. saklamanin imkansız olduğu bir yer çünkü. Neyse rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah
O ne bilmiyorum ama umarım geçer canım. Ve sana bir sır vereyim oğlum 8.5 yaşında hala deliksiz uyumadim doğduğundan beriOğlum doğduğundan beri hiç akşam yatıp sabah kalkmadım canımGece 3-4 kez kalkıp emiyor ya da kucakta uyumak istiyor. Gece muhallebisine başlayacağım birkaç güne. O zaman belki kalkma sayısı azalır
Aslında sorun benim kalçada priformis kasının sinirleri sıkıştırması. O da arada yokluyor beni
Amin çikolatam çok teşekkür ederimAfiyet olsun cnm doyuyomusun yada canin bise istiyomu
Afiyet olsun cnm
Saatin uzerindeki ne oyle dans eden bocekmi
Masallah afiyet olsun canım
Masallah cnm sana
Ya su regl bendede asiri odem. Yapiyo hissediyorum
Bi duzene girseydi
Rabbim yardimcin olsun canim
Hayirlisiyla girip cikmani nasip etsin insallah
Bebisin henuz 1yasina girmemis heraldeOğlum doğduğundan beri hiç akşam yatıp sabah kalkmadım canımGece 3-4 kez kalkıp emiyor ya da kucakta uyumak istiyor. Gece muhallebisine başlayacağım birkaç güne. O zaman belki kalkma sayısı azalır
Aslında sorun benim kalçada priformis kasının sinirleri sıkıştırması. O da arada yokluyor beni
Kiz sen niye bana cikolata diyip duruyonAmin çikolatam çok teşekkür ederim
Tamam canımTeşekkür ederim kaptanımBu hafta yürüyüşü yapmak istiyorum, takıma karşı sorumluluğum sonuçta. Eğer iyi olmazsam haftaya yeşil takımds olurum
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
Gelecekten güzel haberler veriyorsun kuzumO ne bilmiyorum ama umarım geçer canım. Ve sana bir sır vereyim oğlum 8.5 yaşında hala deliksiz uyumadim doğduğundan beri
Şu an 8 aylık. Zorla emzirdiğim bebe gitti yerine sürekli emmek isteyen, memeyle oyun oynayan bir bebe geldi. Yaza hamilelik düşünüyorum. Oğlum da bebek doğana kadar ne zamana kadar isterse emsin istiyorum. Sadece emmiyor . Mama da içiyor. Ek gıda kahvaltı ben akşam yemeği de yiyor bizimle beraber. Ama bana yapışık şu an. Sürekli kol altından tutup yürütmemi istiyor, bence ağrım da ondan olduBebisin henuz 1yasina girmemis heralde
Benimkide 8 aydan 18 aya kadar cekilmez bi durumdaydi suan 19 aylik yeni yeni duzeldi.
Emzirmeyi Nezamana kadar devam ettirmeyi dusunuyosun?
Belçikada olan sen miydin, belki ondandırKiz sen niye bana cikolata diyip duruyon
Nerem çikolata benim
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Afiyet olsun canım8 Mart
10.00 Sütlü filtre kahve
12.30 Yulaf bar , bir bardak ayran
15.00 Bir elma
16.30 Bir avuç karışık çerez ( kuru kayısı, üzüm , yer fıstığı)
18.30 Bir tabak kabak yemeği, üzerine üç kaşık yoğurt, limonlu roka
19.30 İki küçük kivi
İki litre su, detoks suyu, bir bardak bitki çayı
Zipzip- Cordelia L u c i a pastelfit
Eki Görüntüle 3021866
Glutene çölyak hastaları kadar hassasiyetim olmasa da rahatsız olduğumu hissediyorum. Abartmadan günde bir dilim yesem yeter bana canım.İyimi çok iyi yenileniyorsun gerçekten ama zor ve pahalı gerçi pahalı olmayan şey de kalmadı,
Hehehe Belçika çikolatası kalp ben çünküKiz sen niye bana cikolata diyip duruyon
Nerem çikolata benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?