- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Makarna çok değilse menü güzel afiyet olsun27 Haziran Cuma
09.30
Chialı fındıklı muzlu yoğurt
3 tane Brezilya cevizi
15.00
Etli pilav
Yeşil fasülye
17.00
10 tane kayısı
19.30
1 kase düğün çorbası
Makarna
Su: 3 lt
Spor: 10.715 adım
Dil-i bitab Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3610583
Öyle imiş sonradan fark ettim bidahaki seferecanımmm benim teşekkür ederim pazartesiye kadar şehir dışındayım o yüzden bu hafta hazırlığa geçtim
Yok kaptanım ince lavaş idi zaten hepsini yiyemedimUfff tavuk dürüm inşallah kalın ekmekle değildir
Kalın ise de ne diyelim afiyet olsun. Ama bu hafta daha dikkat edelim
evet canımmmmTamam canım, sen malatyalımısın bende malatyalıyım
Teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldin
Teşekkür ederizAA Malatya'da çocukken 4 sene geçirdim. Çok güzel anılarım var orda. En mutlu zamanlarimda oradaydım hatta çocukluğumu dusunursem. Çok severim malatyalilari. İlk tasindigimizda komşumuz koca bir tepsi kayısı ve domates getirmişti hoşgeldiniz diye. Öyle de cömerttir Malatyalılar.
Afiyet olsun canım o zaman. Bu şekilde devam ediyoruz.Yok kaptanım ince lavaş idi zaten hepsini yiyemedim
Çok değildi kaptanım tadımlık yedim, Glutensiz yiyoruz biz, bu makarnayı ilk defa almıştım tadı nasıl diye merak ettimMakarna çok değilse menü güzel afiyet olsun
Brezilya cevizini bir sebepten mi yiyorsun zevkine mi
Çok sıcak canım ben de 19.00 bekliyorum çıkmak içinBu sıcakta yürüyüşe çıktım. Fazla dayanamayıp geri döneceğim herhalde.
Afiyet şifa olsunÇok değildi kaptanım tadımlık yedim, Glutensiz yiyoruz biz, bu makarnayı ilk defa almıştım tadı nasıl diye merak ettim
Ben haşimato hastasıyım kaptanım, ve selenyum kullanımını öneriyorlar ama doktor kontrolü şartmış o yüzden doğal kaynaklardan alayım dedim o da Brezilya cevizinde bolca bulunurmuş haftada 2-3 gün 2-3 adet yemek selenyum açısından faydalıymış o yüzden
Evet evet kaptanım ben de duydum bunu o yüzden haftanın 2-3 günü 2-3 taneyi geçmeyecek şekilde yiyin yazıyorduAfiyet şifa olsun
Ben de gebelik isteyenler için duydum ondan sordum herkes kendi ilgi alanına demekki
Fazlasının baya zararlı hatta zehirleme yapabileceğini de okudum aman dikkatli ol
Tadı nasılEvet evet kaptanım ben de duydum bunu o yüzden haftanın 2-3 günü 2-3 taneyi geçmeyecek şekilde yiyin yazıyordu
Hosgeldinn canım gel tabi hepimiz aynı değil miyiz zaten gidip kiloslari alıp geri geliyoruzHerkese selamlaaaaar
Nasılsınız fit hatunlar
Burdan ayrılmak bana hiiiiçççç iyi gelmedi +10 kilodan bildiriyorum
Gel Ne olursan ol, bin kere diyetini bozmuş da olsan gel
Diyen biri olursa şuracıkta sessizce eşlik etmek istiyorum size
Ama tartı bildirimlerim düzenli olmayabilir(köye gidip gelcem belli aralıklarla aracım da yok tartıyı getirip götüremem )
HosgeldinizzADINIZ: ada81
YAŞINIZ:44
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:79.2
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: abur cubur çok yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: mide problemim var.
ZIpzıp kaptanımzamanında belli bir süre buradayım çok devam edememiştim..
Hoageldin kuzucumBoncuk2307 Ellssa
28 Haziran
79,0 ila sahalara dönüş yaptım kızlar. İnşallah yine düzene girerim diye dusunuyorum
Kaptisim sizin orada ısındı mi o zaman yaz geldi kesinBu sıcakta yürüyüşe çıktım. Fazla dayanamayıp geri döneceğim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?