Biz level atladik süttt diye bagirarak geliyor ola ki sut yok dersem bana vurup bağırmaya başlıyorBenimki gösteriyo mememi
"anne mamma" diyo
Bide benim kiz ayni boyle küsüyo
Saclarini iki kurdele yapiyorum genelde
Elini boyle bagliyo kafa salliyo no no diyone tatli oluyo yaaa
Oldugun yere bagli gelirsem neden olmasinİnşallah Türkiye'ye geldigin bir zaman elden verirsin
Hep aklimdasiniz da birkaç gündür daha yoğun gelmek istiyordum demek cagirilmisimBöcükum ben de çıkınca hemen alıyorum. Bu da yeme bozukluğum düzelmedi demek. Onun yolunu bulsak super olacak.asysss gel anlat bize.
Kiz suan karin agrisindan kivriliyorumGeçmiş olsun ama ishali diyette severim
HahahaBiz level atladik süttt diye bagirarak geliyor ola ki sut yok dersem bana vurup bağırmaya başlıyor
İshalden mi canımKiz suan karin agrisindan kivriliyorum
Ilacta yok evde, baktimda tarihi gecmis
Geçmiş olsun canım probiyotik iyi geliyor ama kati beslen bir iki günKiz suan karin agrisindan kivriliyorum
Ilacta yok evde, baktimda tarihi gecmis
Sağol canım, öyle doyuyorumki ertesi gün kahvaltı bile yapmak istemiyorumAfiyet olsun cnm doyuyomusun yada canin bise istiyomu
Afiyet olsun cnm
Saatin uzerindeki ne oyle dans eden bocekmi
Masallah afiyet olsun canım
Masallah cnm sana
Ya su regl bendede asiri odem. Yapiyo hissediyorum
Bi duzene girseydi
Rabbim yardimcin olsun canim
Hayirlisiyla girip cikmani nasip etsin insallah
Nasil bırakcaz hep onu düşünüyorum 25 aylik oldu. Hastaliklardan da kafamız kalkmiyorkiHahaha
Sağol canım benimOh ne güzel, senin adına çok sevindim
Afiyet olsun cok az yemissin bugunZipzip- Cordelia L u c i a Elhan
Kahvaltı 09.15
10 badem 2 hurma
4 zeytin
1 d karışık peynir
Bol marul maydanoz
Ara 13.00
Yulaf bar
Akşam 17.00
2 servis kaşığı ıspanak yemeği
Salata
Su 2 lt
Spor
20 dk tempolu yürüyüş
50+38+40 sn plank
100+100+100 ipsiz ip atlama
30+40+20 squat
Sporun hepsi 10 sn dinlenmelerle ard arda
Adım 9.445
Geçmiş olsun canımAğrı sancı ile ne kadar dinlenebildiysem dinlendim, şimdi papatya fln karışık bir bitki çayı içip uyuycam yine inşallah
Evet az oldu çok açım şuan. Akşam spor yapacağım için yemeği az tuttum, sonra ara öğün yaparım dedim. Ama çok geç oldu ara öğün yapamadım.Afiyet olsun cok az yemissin bugun
Saatin üzerindeki dans eden böcekmiAfiyet olsun cnm doyuyomusun yada canin bise istiyomu
Afiyet olsun cnm
Saatin uzerindeki ne oyle dans eden bocekmi
Masallah afiyet olsun canım
Masallah cnm sana
Ya su regl bendede asiri odem. Yapiyo hissediyorum
Bi duzene girseydi
Rabbim yardimcin olsun canim
Hayirlisiyla girip cikmani nasip etsin insallah
Bende kiyilmaya başladımEvet az oldu çok açım şuan. Akşam spor yapacağım için yemeği az tuttum, sonra ara öğün yaparım dedim. Ama çok geç oldu ara öğün yapamadım.
İçme canım. Suyun az demiş zaten. Yine sorarsın.Kizlar hamile iken yeşil çay icilebilirmi
Doktora sorucaktim unuttum
Kolay gelsin canımBende kiyilmaya başladımkiz geri uyandi onu uyutmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?