HmmmmNasıl istersen
İyi geceler Şiracım
İyi geceler canımHerkese iyi geceler tatlı rüyalar
Hahahha herkes bilirHmmmmkim dedi bilmiyorum şırdancı yazmıştı sanırım senin için :))
Canım 3 saat önce yemişsin, yakmışsınız bile. Olur böyle arada kaçamaklar, yeterki bir sonraki öğünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam etİyi geceler kızlar. Bugün yine üzüntümden duygusal açlığıma yenik düşmenin üzüntüsüyle yazıyorum
İlk öğün 13.30
Tavuk dürüm
Akşam 17.00
Ton balıklı salata
Yemesen ölürdün sanki öğünü (20.45)
Yoğurtlu 1 haşlanmış patates (çocuğum ishal olduğu için yapmıştım ona, çok severim atmaya kıyamadım)
Su:1,5 litre
Adım
Eki Görüntüle 3021870
@yildiz4kcZipzip- Cordelia She-Raa
İyi geceler kuzumİyi geceler Şiracım
Ben bilezik istemiyorum aslında ev istiyorum ama zor gibi şuanCanım bir mesajında yatırımdan bahsediyordun sanırım. Altın alıyoruz biz, paramız oldukça eşim bilezik alıyor getirip bana takuyor
Amin canım sağolAllah kabul etsin
Sağol canımSevindim iyi olmalarina kaptanim
Afiyet olsun ablacim Allah kabul etsin
Iyi aksamlar kaptanim
Oh ne güzel, senin adına çok sevindimBugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Geçmiş olsun canımAynen öyle minnoşum yamuldum resmen
Nerdeee, bıngıl bıngıl duruyolarYağlarimiz büzüşmüş müdür
Her hafta ayri detoks yapiyorum cnmDetoks suyunu merak ettim ekmek çok değilse sorun etme dengeli bir menun olmuş ara öğünlerin özellikle çok güzel canim
Benimki gösteriyo mememiCanım kahvaltı ve yemek öncesi emzirmiyorum yoksa ek gıda yemek istemiyor, ama uykudan uyandığında istiyor. Göğsüme dokunuyor, ağzını yaklaştırıyoruyurken de birkaç kez emse rahatlıyor . 9. Aydan itibaren dediğin gibi yapayım
Yarin ve perşembe bende yapacagim olmayacak boyleHer hafta ayri detoks yapiyorum cnm
Tesekkur ederim yorumun icin
Bu hafta nane, maydanoz, limon dilimi, zencefil 1 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?