- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Teşekkürler kaptanımHarikasın iyi dinlenmeler
Sen bugün ne operasyonu geçirdin ki canikomAman okuldan çıktım doktora gittim sonra çocuğu aldım eve eşim geldi onunla beraber de misafir geldi misafir şimdi gitti oturdum elime aldım telefonu hemen arkadaşlarıma bakayım dedim
bu ben sen aç değilsin su ic su ic diyorum kendime
ah kuzum ne kadar endiselenmistin iz kalacak mi falan diye nasil bir sonuc olacak tekrar dolgu mu olduOperasyon dedim de değilmiş ya iğne ile sıvılar enjekte ettiinşallah sonucu iyi olur iki hafta bekleyeceğim
Canım durumda hiç tanımayan, seni önemsemeyen, eşiyle problemi olan çocuğu ile problemi olan işi ile problemi olan bir sürü kadın var. İlla içlerinde bazıları olumsuz yorumlar yapacak geçen gün gördün kadın buraya geldi sorun değil biz ne kilolar gördük rahat rahat tartılabilirsin dedim Bu ne laubalilik dedi.Çok atarlı hassas duygulu kadınlar var abla
Dert anlatılmıyor be abla
İyiyim cicikuşum bir sıkıntı yokAa kaçırmışım ben bişey olmuş. Herşey yolunda mı canım?
Evet yaGeçmiş olsun. Korktuğun gibi olmadı şükür
Aaaaaa ben bu olayı kaçırmışım gerçek mi yaaaCanım durumda hiç tanımayan, seni önemsemeyen, eşiyle problemi olan çocuğu ile problemi olan işi ile problemi olan bir sürü kadın var. İlla içlerinde bazıları olumsuz yorumlar yapacak geçen gün gördün kadın buraya geldi sorun değil biz ne kilolar gördük rahat rahat tartılabilirsin dedim Bu ne laubalilik dedi.
Yani oralarda derdini niye anlatıyorsun oradaki insanlara ne senin derdinden ama burada sayfadaki arkadaşlara bizlere anlatabilirsin.
Afiyet olsun canım09.mart 2022
08.30 büyük türk kahvesi
12.30 limonlu salata, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 karabuğday patlağı, 175 gram ızgara tavuk, form çayı
14.30 küçük boy yulaf sütlü americano
16.30 3 çilek
17.30 hazır doğal cam sise smoothie diyetisyen onaylı
18.30 bitki çayı
20.30 akşam bir çorba kasesi tarhana, avuç içi kadar tavuk fırında, zeytinyagli fırında karışık sebze
3 litre ye yakın su içildi daha icerim
Bugün akşam geçe kaldı anca pisti dışarı soğuktu işten gelince toparlanmam zaman aldi
Zipzip- _ASTRAL_ Cordelia @sandriyon
Bugün ki squat yatmadan yapıcam
İyi akşamlar kızlar dinleniyim biraz görüşürüz inşallah
Afiyet olsun cicikuşumİyi akşamlar kızlar. Devrildiğim yerden kalkamıyorum şu an, uyuyakalmadan yazayım hemen günü.
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta,
1 greyfurt, 15 tane fındık.
Öğlen 13.30
1 büyük tabak yoğurtlu kabak yemeği.
Akşam 18.00
Karnabahar kısırı (Dayanamadım yine1 küçük karnabahar, bolca yeşillik, 1 yk zeytinyağ ve 1 yk salça ile)
2 parmak kadar tavuk ızgara,
Yarım avuç yet fıstığı.
Su:3 lt
AdımEki Görüntüle 3022514
_ASTRAL_ Zipzip- Cordelia @She-Raa
Hastaneye yatırdık canım.insallah şifa bulur babamDr randevunuz nasıl geçti, durumu nedir?
Hee Elif engelledi sayfadan.Aaaaaa ben bu olayı kaçırmışım gerçek mi yaaa
Operasyon değil canım ya gözümün altına dolgu aktı. Yani dolgu yaptırmıştım geçen sene, o dolgu aşağı aktı yanak kemiğinin üzerine. Oraya dolguyu eritecek sıvı enjekte etti doktor. Büyük bir şey değil de ben korktumSen bugün ne operasyonu geçirdin ki canikom
Amin inşallah canim.Hastaneye yatırdık canım.insallah şifa bulur babam
İnşallah canım, dualarımız seninle. Bizleri habersiz bırakmaHastaneye yatırdık canım.insallah şifa bulur babam
Ay çok enteresan... Bazılarının kafası değişik çalışıyorHee Elif engelledi sayfadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?