İnşallah canımcımInşallah beklentini karşılar
Yoruldum baya ya oturuyorum canım ben deIyiyim canim sen nasilsin
Allah olmayanlara da versin havadan gelen tatili.İki gün okullar tatil malum. Kendim için sadece sevindim, çocuk için hem sevindim hem üzüldüm daha şimdiden başladı canım sıkıldı demeye amaaaaan
Ablamlar da orada oturuyor ya, ablamın kızları burada tatil olunca depresyona giriyorlar :)Allah olmayanlara da versin havadan gelen tatili.bayagi bayağı kiskanmaya başladım.
Bir iki etkinlik bul oğluşuna eglenirsiniz beraber.
Çok atarlı hassas duygulu kadınlar var ablaSen durumlara mesaj yazmayı birak. Derdini eşinle , arkadaşlarinla, burada paylaş . Ömür boyu dil kullanacaksın kk ile bitmiyor bu iş.
Senin yaşadıklarını sıraladım tatlım benim.Canım benim Allah kolaylık versin biricikim
Haklılar bitanem.Ablamlar da orada oturuyor ya, ablamın kızları burada tatil olunca depresyona giriyorlar :)
AmaaanSenin yaşadıklarını sıraladım tatlım benim.Allah sana kolaylık versin.
Valla antalyada yüzerek bile gidecek olsalar tatil etmiyor bizim vali.Haklılar bitanem.
Selaammm
HoşbuldummHoşgeldinnnnn
Haklisin galiba, umarim gececek..Hayatım hepimizde oluyor bu tip şeyler bence, ben herşeye yetemediğimde olur bana. Beklerim geçmesini ama bunaltır çok fena. Havanın, yiyeceklerin ve çevremdekilerin de etkilediğini düşünüyorum
Kedimi 1 sene once kaybettik, simdi ayni o zamanki gibi hissediyorum. Suan 2 tane kedimiz var, Mila'yi kaybettikten birkac hafta sonra sahiplendik onlari da. Cok sukur, anim cok sıkıldıgında onlara sariliyorum gercekten enrji veriyorlar. Eger birkac gun icerisinde gecmezse bu his Turkce bilen bir psikolog arayacagim artik burada. Olmadi Turkiye'den online bakicam.Çok Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda enerjine, neşene kavuşursun. Dediğin konuları hiç bilmiyorum. Ama şekersiz kalmanın karbonhidratsız kalmanın sinir yaptığını, mutsuzluk verebileceğini düşünüyorum.
Kedini kaybetmenin yarattığı boşlukta sıkıntı oluyor olabilir başın sağ olsun canım. Bence yeni bir kedi arkadaşı edinebilirsin. Destek almani öneririm mutlaka. Lütfen ağlama.
Sıkma canını o kadar kaptanım, her gun birbirini tutmuyor. Sen dengelersin sporunla onu iki guneBugün perşembe sanıyordum neyse ki Çarşamba imiş. Dün gece kötü geçti. Eşim çok geç geldi. Uykusuz kaldım açıktım ve saat 4 te
1 bardak süt
1 elma yedim
dururum sandım.
Ama 1 kase leblebi üzüm yedim.
@Zipzip-
@L u c i a
Akşama kadar yemeyeceğim ama çok üzgünüm.
Aaa nickimin hakkini vermisim :)gewezebidik yazmış.
Ahh ablacigim, nasil iyi geldi yazdiklarini okumak. Gececegine inaniyorum, birkac gune hic bu histen eser kalmayacak :)Canım benim durumun için hiç endişelenme uzman doktordan aynısını duydum. Midemiz ikinci beynimiz. Ona gönderdiğimiz her besin bütün sistemimizi doğrudan etkiliyor. Vücut arada bir hormonlarini resetleyip yeni bir moda geçiyor. Normalde salgıladığı hormonlar 70 kilo içinse biz 69' a düştüğümüzde değiştirmesi gerekiyor. Bu döngü hep devam ettiği için duygusal durumlarımiz da noluyoruz abi sinyalini veriyor. Tabi hayatımızda birçok etkenler de bunu tetikliyor. Kadınlar olarak hissiyatimiz biraz daha fazla bazen içe dönük bazen umarsız olabiliyoruz. Bugün dünden daha iyiyim mesajlarını beyne cakralara göndermeyi ihmal etmeyelim. İhtiyacımız var. Kendi yaramiza kendimiz merhem olacağız. Toparlamak bizim işimiz dağılan her şeyi toparlariz çünkü biz güçlü varlıklarız
Geçmişimizde iyi kötü bir sürü hatıralar var. Onlara takılıp kalmayalım. Güzelliklerle dolu güzel bir gün gecirmeni dilerim bitanem
afiyet olsun ortim8 mart Menüm
Dünkü
10:00 türk kahvesi
Çubuk krakter
12:00 yulaf salatasi ( domates marul yulaf )
Ara: sütlü soğuk kahve
Elma
Akşam
1 tabak kuru patlıcan yemegi
4 k pilav
1 mini kase yoğurt
Salata
@Zipzip- @Cordeliagewezebidik @yildiz4kc
Adim
Migi Allah aşkına dediklerime kulak as.Çok atarlı hassas duygulu kadınlar var abla
Dert anlatılmıyor be abla
ahh cok tesekkur ederim. Bugun ciktim biraz yuruyus yaptim, havada gunesliydi iyi geldi. Dunden iyiceyim ama birazcik daha yolum var ama gececegk inaniyorum.gewezebidik canım ben geçen gün yazdıklarını çok müsait olmadığım bir anda okudum ve cevap veremedim. Şimdi iyisindir umarım, ara ara bana da nedensiz mod düşüklüğü gelebiliyor.
aaa hos geldinSelaammmkalp kalbe karşı derlermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?