Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İki gün okullar tatil malum. Kendim için sadece sevindim, çocuk için hem sevindim hem üzüldüm daha şimdiden başladı canım sıkıldı demeye amaaaaan
Allah olmayanlara da versin havadan gelen tatili. bayagi bayağı kiskanmaya başladım.
Bir iki etkinlik bul oğluşuna eglenirsiniz beraber.

Abla ben egitim almış bireyim
Engelliler okuluna gittim
Konışma yazma egitimi aldım senelerce
Keşke öğretmenim sen olsaydin
Babam kitap alırdı bana tatilde bi hafta hiç kıpırdamadan okurdum o derece tatilimin bittigi anlayamazdim annem birak kıtabi bak etrafa derdi evde okursun derdi
Merak ediyordum
Hele ipek ongun hayranıydım serra noyan klasigi Elhan

Hayatım hepimizde oluyor bu tip şeyler bence, ben herşeye yetemediğimde olur bana. Beklerim geçmesini ama bunaltır çok fena. Havanın, yiyeceklerin ve çevremdekilerin de etkilediğini düşünüyorum
Haklisin galiba, umarim gececek..
Kedimi 1 sene once kaybettik, simdi ayni o zamanki gibi hissediyorum. Suan 2 tane kedimiz var, Mila'yi kaybettikten birkac hafta sonra sahiplendik onlari da. Cok sukur, anim cok sıkıldıgında onlara sariliyorum gercekten enrji veriyorlar. Eger birkac gun icerisinde gecmezse bu his Turkce bilen bir psikolog arayacagim artik burada. Olmadi Turkiye'den online bakicam.
Sıkma canını o kadar kaptanım, her gun birbirini tutmuyor. Sen dengelersin sporunla onu iki gune
Aaa nickimin hakkini vermisim :)
Ahh ablacigim, nasil iyi geldi yazdiklarini okumak. Gececegine inaniyorum, birkac gune hic bu histen eser kalmayacak :)
afiyet olsun ortim

Çok atarlı hassas duygulu kadınlar var abla
Dert anlatılmıyor be abla
Migi Allah aşkına dediklerime kulak as.
Yavrum ben ne diyorum sana sen ne anlıyorsun. Durumlarda anlaşılmamaktan yakiniyorsun. Bu yazdığın konunun bir başka boyutu atarlı hassas kadınlari mi tartisiyoruz...ben niye her defasında sana çözüm bulmaya çalışıyorum aha da gittim.
Son söz kısa yaz migi kısa...burada seni okuyanlar daha rahat anlar.
Tanımadığın insanlara niye dert anlatiyorsun

gewezebidik canım ben geçen gün yazdıklarını çok müsait olmadığım bir anda okudum ve cevap veremedim. Şimdi iyisindir umarım, ara ara bana da nedensiz mod düşüklüğü gelebiliyor.
ahh cok tesekkur ederim. Bugun ciktim biraz yuruyus yaptim, havada gunesliydi iyi geldi. Dunden iyiceyim ama birazcik daha yolum var ama gececegk inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…