Bu mesajı sen yazdiysan eski mesajları yazan kimAbla ben egitim almış bireyim
Engelliler okuluna gittim
Konışma yazma egitimi aldım senelerce
Keşke öğretmenim sen olsaydin
Babam kitap alırdı bana tatilde bi hafta hiç kıpırdamadan okurdum o derece tatilimin bittigi anlayamazdim annem birak kıtabi bak etrafa derdi evde okursun derdi
Merak ediyordum
Hele ipek ongun hayranıydım serra noyan klasigiElhan
Etmiyor tatlım ..ne yağmurlar geçirdik etmedi. Arabanın penceresine yakın suyun içinde geldim eve yok yine tatil yok...Valla antalyada yüzerek bile gidecek olsalar tatil etmiyor bizim vali.
Bunu ablam yazdi bugün :)
En kısa zamanda tamamen geçecek inşallah canımcımahh cok tesekkur ederim. Bugun ciktim biraz yuruyus yaptim, havada gunesliydi iyi geldi. Dunden iyiceyim ama birazcik daha yolum var ama gececegk inaniyorum.
Ben oranın yağmurunu da biliyorum, gerçekten akıllara zarar. Belimize kadar geldiği bir zamanı görmüştüm korkunçtu. Allah yardımcınız olsun biricikim.Etmiyor tatlım ..ne yağmurlar geçirdik etmedi. Arabanın penceresine yakın suyun içinde geldim eve yok yine tatil yok...
Ah canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin, sağlığına kavuştursunSağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor
Kaderim buymus benimde ablaİç sesinin yemek yakarislari beni benden aldı
Kıyamam sana senin imtihanın zor kuşum severek ayrılmak koyuyor adama ah ahhh
HahahaBende bal0ncuk ama o harfi ile yazılmasına irite oluyorum orası rakamla 0
Malesef türkitede yaşıyorum
Sana cok özendm
32 yaşndaym7.5 aylk kızım var
Tüp bebek ve gebelik sürecinden sonra 25kilo verdm
Kalan 5-6 kilo gitmio
Yarışmacı arkadaşlara baŞrılar dilerm
Çok geçmiş olsun canım.Küçük kızım bugün ateşli yine bir yandan ona bakıyorm bir yandan evle uğrasıyorm bu hafta çok saçma geçti pazrtesi ve sonrası telafı edıcemGrubu da cok okuyamıyorum herkes iyidir insallah
Okullar tatil oluyormuş sevindim çocuklarda dinlenir
HoşgeldinizEvet canım ilk günüm
Çok güzel bir gün olmuş. Hele adımın8 mart Menüm
Dünkü
10:00 türk kahvesi
Çubuk krakter
12:00 yulaf salatasi ( domates marul yulaf )
Ara: sütlü soğuk kahve
Elma
Akşam
1 tabak kuru patlıcan yemegi
4 k pilav
1 mini kase yoğurt
Salata
Zipzip- Cordelia gewezebidik _ASTRAL_
Adim
İyi yürüyüslerKizlar Selam,
Azicik daha kendime geldim. Birazdan cikip bi yuruyus de yapicam parkta. Acil olan islerimi ogleden sonraya ancak bitirdim ama kendimi asiri yormadan yaptim. Yarin falanda ofis islerini biraz yavastan alicam.
simdi once dunku menumu yazayim, sonra alintilarima donucem
8 Mart 2022 Sali Menum
8:00 1 ada cayi
10:00 1 kahve
13:15 1 yumurtadan pirasali omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin, bol yesllik 7-8 mini dometes 2 mini salatalik sekersiz cay 1 dilim tt ekmek
arada sekersiz cay
20:00 1 kase buyuk salata 1 dilim balik biraz cacik 1 dilim tt ekmek
22:00 1 kare cikolata (dun asiri kotu hissediyordum- halada cok iyi deiglim- 1 tane cikolata yemek istedim)
su 3lt
spor nerdeyse yok 3649 adim var sadece, dun dinlenme gunu gibi yaptim. Birazdan parka cikicam yuruyuse. Evde temizlik var, yardimcimin gitmesini bekliyorum.
Zipzip- Cordelia @Migim _ASTRAL_
bu haftasonu icin zor gibi ama en azindan gunu birlik bir yerelere gidelim diye plan yapicam cuma gunu. Onumuzdeki haftayada belki 1 gecelik falan gitmek icin bir yerlere bakicamÇok güzel bir gün olmuş. Hele adımın
İyi yürüyüslerOrtam değişimi iyi gelir böyle zamanlarda bana. Haftasonu yakın bir yerlerde tatil mesela, mümkün mü?
Aa kaçırmışım ben bişey olmuş. Herşey yolunda mı canım?Operasyon dedim de değilmiş ya iğne ile sıvılar enjekte ettiinşallah sonucu iyi olur iki hafta bekleyeceğim
Güzel olur. Uzaklaşır rahatlarsınbu haftasonu icin zor gibi ama en azindan gunu birlik bir yerelere gidelim diye plan yapicam cuma gunu. Onumuzdeki haftayada belki 1 gecelik falan gitmek icin bir yerlere bakicam
Geçmiş olsun. Korktuğun gibi olmadı şükürOperasyon dedim de değilmiş ya iğne ile sıvılar enjekte ettiinşallah sonucu iyi olur iki hafta bekleyeceğim
İyi istirahatler09.mart 2022
08.30 büyük türk kahvesi
12.30 limonlu salata, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 karabuğday patlağı, 175 gram ızgara tavuk, form çayı
14.30 küçük boy yulaf sütlü americano
16.30 3 çilek
17.30 hazır doğal cam sise smoothie diyetisyen onaylı
18.30 bitki çayı
20.30 akşam bir çorba kasesi tarhana, avuç içi kadar tavuk fırında, zeytinyagli fırında karışık sebze
3 litre ye yakın su içildi daha icerim
Bugün akşam geçe kaldı anca pisti dışarı soğuktu işten gelince toparlanmam zaman aldi
Zipzip- _ASTRAL_ Cordelia sandriyon
Bugün ki squat yatmadan yapıcam
İyi akşamlar kızlar dinleniyim biraz görüşürüz inşallah
Amin canım❤Valla yaa biri de normal demiyor.hemen kanser, felç ve ölümcül diyor.zaten doktor kıtlığı da var rabbim yar ve yardımcımiz olsun
Rabbim şifa versin inşallah canım
Allah'ım korktuğunuz şeylerle sınamasın
Inşallah canım❤Güzel gidiyorHepimiz için verimli bir hafta oldu
Biran önce tedavisine başlanır ve günlük rutinine döner inşallah. Allah kolaylaştırsın
İnşallah
aminn insallah canım❤Acil şifalar diliyorum canım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur baban
Amin inşallah canım❤Çok geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin.
Amin inşallah canım❤Allah yardımcısı olsun. Tez zamanda kavuşsun sağlığına.
Sağol canım❤Gecmis olsun canim
Selam tatlim
Hosgeldin gruba
Ben senin gelme torenini kacirmisim ya
Eve simdi girdim canlar 8bin cepte gerisi Allah buyuk
Amin inşallah canım❤Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamandacanım
İnsallah canım❤çok geçmiş olsun canım. önemli bir şey yoktur inşallah
Ankaradayız canım.ama tedavisi burada olmazsa gideriz.teşekkür ederim❤canım benim Allah acil şifalar versin
benim babamda da bir kas erimesi hastalığı olmuştu. çok zor teşhis ettiler.
istanbulda bezmialem hastanesinde teşhis ve tedavi oldu artık iyi çok şükür
bezmialem üniv nörolojide bir prof koydu teşhisi adı prof. dr. Talip Asıl (şimdi oradan ayrılmış)
sonrasında ilgilenen prof. dr. Azize Esra Gürsoy du.
bilmiyorum bir faydası olur mu ama söylemek istedim.
çok çok çok geçmiş olsun
Amin canım inşallah❤Ah canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin, sağlığına kavuştursun
Dr randevunuz nasıl geçti, durumu nedir?Amin canım❤
Inşallah canım❤
aminn insallah canım❤
Amin inşallah canım❤
Amin inşallah canım❤
Sağol canım❤
Amin inşallah canım❤
İnsallah canım❤
Ankaradayız canım.ama tedavisi burada olmazsa gideriz.teşekkür ederim❤
Amin canım inşallah❤
Harikasın iyi dinlenmelerİyi akşamlar kızlar. Devrildiğim yerden kalkamıyorum şu an, uyuyakalmadan yazayım hemen günü.
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta,
1 greyfurt, 15 tane fındık.
Öğlen 13.30
1 büyük tabak yoğurtlu kabak yemeği.
Akşam 18.00
Karnabahar kısırı (Dayanamadım yine1 küçük karnabahar, bolca yeşillik, 1 yk zeytinyağ ve 1 yk salça ile)
2 parmak kadar tavuk ızgara,
Yarım avuç yet fıstığı.
Su:3 lt
AdımEki Görüntüle 3022514
_ASTRAL_ Zipzip- Cordelia She-Raa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?