İyi geceler canım manzara çok güzel
Her bütçedenMilyon TL mi dicektin acep?
Aaa ben görmedim.ya ben fakir olduğum için (pro değilim) diğer etiketlere yetişeyim derken bazılarını gözden kaciriyorumBen geçen yazdım Zeynep nihal bulur diye ama o mesaj arada kaynadı sanırım :))
Burda yokİstanbul da kar yağıyor mu
İyiÇocukları yatırabildim. Büyükbaş kedimi de halledersem yatıyorum.
Herkese iyi geceler hanımlar
Vişnelik ten bak canımSöyle canım kaç bin TL Lik olsun muhit ve kaç oda kaç salon
Proyum ama hiç bildirimlere bakmıyorumHer bütçedenmevcuttur efendim.cunki bende ev arıyorum
Aaa ben görmedim.ya ben fakir olduğum için (pro değilim) diğer etiketlere yetişeyim derken bazılarını gözden kaciriyorum
Bak şimdi yaaaÇok teşekkür ederim oldu valla. Menemene ekmek banmak gibi değil ama iyiydifesang
İyi geceler ablacımÇocukları yatırabildim. Büyükbaş kedimi de halledersem yatıyorum.
Herkese iyi geceler hanımlar
Ayyy ağzın bal yesin ilk tercihim orasıVişnelik ten bak canım
3+1Söyle canım kaç bin TL Lik olsun muhit ve kaç oda kaç salon
Sen kaptansinProyum ama hiç bildirimlere bakmıyorum
Tek tek okuyorum çok fazla bildirim oluyor göremiyorum etiketleri
Bu menemen aşkı nerden geliyorBak şimdi yaaayarın sabah da yiyeyim bari canımı çektirdin
Güzel bir gün dilerim size. 41 kere maşallah.Olsun canım düşünmüş, önemli olan oben de o gün yemekleri yaptım, eşim aradı yemeğe gidelim diye. Nereye gidiyorsun evde yemek varken şansımı Cuma günü kullanacağım
Gidip yiyimmi bendeEkmek depresyonu mu? Anaaa. Ben tam tahıllı galete aldım. Labne peynirine daldırıp yedim bugün. Ohh mis gibiydi.
Nerden baksan bi 8 tl vardir :)Aktepe pazarına gideceğiz :))
Aynen canim amin insallah.Çok şükür iyisiniz, çocuklarımız hastayken biz daha kötü oluyoruz çok haklısın. İyi olmanıza sevindim canım. Kilo alınır verilir hiç sorun değil sağlık olsun yeter ki
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Cikmak zorunda olanlar ne yapsinKapım açık sonra size tur attiririm
İnan donuyoruz.akli olan dışarı çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?