Toplanip Eskişehir e gidiyoruz :)))Kız nasıl gitmezsin.annen belki bilir pazarın başı var sonu yok.yalan olmasın bir ay önce LCW çoraplarını 50 krs dan aldım
Semt soyle sana marul fiyatini soyliimYarın pazara gideceğiz annemle bakalım bizim burda ne kadar
Off maasi harcarim orada oda iyi olmaz yalniz simdi eskisehir ne soguktur di mi.Mümkünse maaşını al ve çarşamba günü gel canım
Maşallah ona. Benim eşimde aradı kutladı.Eşim 8 Mart’ta yemeğe gidelim dedi, bana hergün 8 Mart bu yüzden Cuma gidebiliriz dedim
Ayyy bayılırım makyaja ama fondöten kapatıcılar falan değil.bana onlar yaramıyor hatir hutur kasiniyorumHiç makyaj yapmıyorumdüğünden düğüne
AldımAy yok artıkkk... Annem mutlaka biliyordur canım, ben 6 yaşımda Eskisehirden ayrıldım sonra gittiğim seferlerde hiç pazara gitmedim tabi
Aktepe pazarına gideceğiz :))Semt soyle sana marul fiyatini
Valla güzel şehir.insallah hayırlısı ise burada hayatıma devam etmek istiyorumZeynep_Nihal evimin adresi Büyükdere Mahallesi diye başlıyordu , devamını unuttum bak.
Osmangazi üniversitesinin üstündeki kyk nın karşısında oturdum 2 yıl. Çok severim Eskişehir’i , ayrı bir yeri vardır bende
Amin canimAllah her şeyin hayırlısını versin canım
Seninle cok iyi anlasiyoruz zatenTam benlik bir bakış açısı
Sen niye girdinNe oldu yaa. Depresyona girmeyin güzel bi şey değil. Ben dün girdim ordan biliyorum.
Ben yersem ekmegi cikarim depresyondanAyy valla depresyona giripte çıkamamak kötü oluyor
Kiz biz ev ariyoruz eskisehirdenHaydin toplanın Eskişehir e gelin
Ben ekmek yicemHmmm ne yiyeceksinizzzz pekiii???
Ben eskiden makyajsiz evden cikmazdim simdi oyle bi guzel cikiyorumki oh ne guzel mis gibiHiç makyaj yapmıyorumdüğünden düğüne
Çok şükür iyisiniz, çocuklarımız hastayken biz daha kötü oluyoruz çok haklısın. İyi olmanıza sevindim canım. Kilo alınır verilir hiç sorun değil sağlık olsun yeter kiEvet canim. O hasta olunca ben de hasta oluyorum.
Hep iyi olacak diyorum. Ama iste tekrar karni agriyor bu sefer aci cekerken gorunce ben de cok kotu oluyorum. Yerlere goklere sıgamiyor agrisi olunca. Ben de care olamiyorum... neyse sagolasin canim. Iyiyim ama. dun, bugun iuiydim yavrum da iyi Allaha sukurler olsun
Ay verdik ya ondan rahatiz ama inan hemen aliriz, yani senin bunyeni bilmiuorum ama ben 1 gun cok yiyim ertesi gun tartida +1 kilo. Allaha sukur iyi teyzesi
Teşekkür ederimAfiyet olsun minnoşum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Olsun canım düşünmüş, önemli olan oMaşallah ona. Benim eşimde aradı kutladı.Kuru kuru.
Liseye giderken çok merak ediyordum sonra bıraktım :))Ben eskiden makyajsiz evden cikmazdim simdi oyle bi guzel cikiyorumki oh ne guzel mis gibi
Kapım açık sonra size tur attiririmToplanip Eskişehir e gidiyoruz :)))
İnan donuyoruz.akli olan dışarı çıkmasınSemt soyle sana marul fiyatini soyliim
Off maasi harcarim orada oda iyi olmaz yalniz simdi eskisehir ne soguktur di mi.
İnşallah canım, tadını çıkar güzel Eskişehir’inValla güzel şehir.insallah hayırlısı ise burada hayatıma devam etmek istiyorum
Söyle canım kaç bin TL Lik olsun muhit ve kaç oda kaç salonAmin canim
Seninle cok iyi anlasiyoruz zaten
Sen niye girdin
Benim canim ekmek istiyo ondan
Ben yersem ekmegi cikarim depresyondan
Kiz biz ev ariyoruz eskisehirden
Bulsana bana bi tane
Ben ekmek yicem
Ben eskiden makyajsiz evden cikmazdim simdi oyle bi guzel cikiyorumki oh ne guzel mis gibi
Ekmek depresyonu mu? Anaaa. Ben tam tahıllı galete aldım. Labne peynirine daldırıp yedim bugün. Ohh mis gibiydi.Amin canim
Seninle cok iyi anlasiyoruz zaten
Sen niye girdin
Benim canim ekmek istiyo ondan
Ben yersem ekmegi cikarim depresyondan
Kiz biz ev ariyoruz eskisehirden
Bulsana bana bi tane
Ben ekmek yicem
Ben eskiden makyajsiz evden cikmazdim simdi oyle bi guzel cikiyorumki oh ne guzel mis gibi
Milyon TL mi dicektin acep?Söyle canım kaç bin TL Lik olsun muhit ve kaç oda kaç salon
Ben geçen yazdım Zeynep nihal bulur diye ama o mesaj arada kaynadı sanırım :))Söyle canım kaç bin TL Lik olsun muhit ve kaç oda kaç salon
Afiyet olsunEkmek depresyonu mu? Anaaa. Ben tam tahıllı galete aldım. Labne peynirine daldırıp yedim bugün. Ohh mis gibiydi.
İyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?