Ah canim sagol teyzesi❤ ya sana kilo cok yakisiyor bence bi foton var yanindaki esin sanirim bir dugunden sanirim orada kilo cok yakismis yanaklarin cok tatli❤Oh çok şükür çok sevindim iyi olmasına. Laf olsun diye demiyorum cidden bir ferahlık geldiben de senin gibiyim anında alırım kiloyu, güzel de alırım
Amiiin insallah
Her sey etkileyebilir hicbir sey yokkende olabilir belirli bir nedeni yok canimYavrum benim kurban olurum onu verene ağrı ataklarini tetikleyen şeyleri az çok anlayabiliyor musunuz
Hiç gitmedim ama şu an favori pazarım olduYaşasın Çarşamba pazari
KalabaksuuuuuuYaşasın Çarşamba pazari
Oyyy canım o fotoda 66 kiloyumAh canim sagol teyzesi❤ ya sana kilo cok yakisiyor bence bi foton var yanindaki esin sanirim bir dugunden sanirim orada kilo cok yakismis yanaklarin cok tatli❤
Amiiin insallah
Her sey etkileyebilir hicbir sey yokkende olabilir belirli bir nedeni yok canim
Maşallah sana.Sagol canim kaptanim❤
Bu arada yarişsam bu kadar yapamazdim yarişmiyorken 8000 adim atmisim bugun
Aaa ankaraya yakin hizli trenle gelip marul alip döniiimmHaydin toplanın Eskişehir e gelin
Amiiinnn hocam❤Hep iyi sağlık haberlerini almak nasip olsun canım.
Hiç makyaj yapmıyorumInstagram da makyaj videolarına bir takıldım sabah düğüne gider gibi makyaj yapasim var
Kız nasıl gitmezsin.annen belki bilir pazarın başı var sonu yok.yalan olmasın bir ay önce LCW çoraplarını 50 krs dan aldımHiç gitmedim ama şu an favori pazarım oldu
Eşim 8 Mart’ta yemeğe gidelim dedi, bana hergün 8 Mart bu yüzden Cuma gidebiliriz dedimOoooo yakışır
İyi geceler ablamİyi geceler dostlar.
Menü ve spor bildirimini yarın sabah yazarım kaptanlarim.
Bacaklarina dikkat etmemistim ama 66 gibi durmuyorsunOyyy canım o fotoda 66 kiloyumbacaklarım çok kalındı aslında tamamen açı şansı oldu :)
Degistiriiim mi kaptanimMaşallah sana.Yalnız şunu söylemek istiyorum senin nick beni benden alıyor. Ben keki çok seviyormuşum onu anladım. .. O yüzden bu kadar güzel yapıyormusum. Onca yemek adı geçiyor umrumda olmuyor, Limonlu kek görünce bi delleniyorum.
Yarın pazara gideceğiz annemle bakalım bizim burda ne kadarAaa ankaraya yakin hizli trenle gelip marul alip döniiimm
O bile zamlandi yaaKalabaksuuuuuu
Ay yok artıkkk... Annem mutlaka biliyordur canım, ben 6 yaşımda Eskisehirden ayrıldım sonra gittiğim seferlerde hiç pazara gitmedim tabiKız nasıl gitmezsin.annen belki bilir pazarın başı var sonu yok.yalan olmasın bir ay önce LCW çoraplarını 50 krs dan aldım
Mümkünse maaşını al ve çarşamba günü gel canımAaa ankaraya yakin hizli trenle gelip marul alip döniiimm
Amiiinnn hocam❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?