- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.870
- 1.423
- 60
Rica ederim hep yaşadık bunlarıTeşekkür ederim ablacım
Görüşürüz biricikim iyi derslerGeçmişi bitiremedim.
Zamanım kalmadı.
Tertemiz bir perşembe diliyorum hepimiz için. Görüşürüz kızlar
Yaaa çok geçmiş olsun eppekimGünaydın kızlar, miniğim hafif hasta bakamadım doktor vs derken. Hatta doktor birseyi yoktur ateşi yok keyfi yerinde dedi . Bende boğazları kızarmış dedim . Ya siz anneler dedi ve sonuç ben haklı çıktım . Uzman olduk hocam dedim siz ordan bi antibiyotik menüsü yazı verin
Kolay gelsin ablacimKaçtım işlerim var halledeyim hemen görüşürüz.
Günaydın canimHerkese günaydın
İnlşallah düşerlerAdamlar evine emek götürüyor yani gerçi oda çok fazlada .
Bu havadada zor zaten neyseki baban götürmüş
Ötv ve kdv düşürse çare olur o zaman varil başı 130 $ olmuş düşün artık
Aynen
Günaydınlar gçmiş olsun.
Yok abl ilk çocuk da doktorlar dalga geçiyorİkincimi yoksa.
Kolay gelsin ablaKaçtım işlerim var halledeyim hemen görüşürüz.
Geçmiş olsun canım, evet insan yaşaya yaşaya uzman oluyor. Tez zamanda geçer inşallahGünaydın kızlar, miniğim hafif hasta bakamadım doktor vs derken. Hatta doktor birseyi yoktur ateşi yok keyfi yerinde dedi . Bende boğazları kızarmış dedim . Ya siz anneler dedi ve sonuç ben haklı çıktım . Uzman olduk hocam dedim siz ordan bi antibiyotik menüsü yazı verin
eheheKızmadim tatlım niye kizayim.
Kolay gelsin ablaGeçmişi bitiremedim.
Zamanım kalmadı.
Tertemiz bir perşembe diliyorum hepimiz için. Görüşürüz kızlar
dimi dimi çok güzel bir menü olmuşAyyy neguzel bir menuuu afiyet olsun
Gecmis olsun canim
Benim korktugum turkiyede kar bitip buraya gelince biz evlere kapanacaz
Neyse ramazanda evfe kalsakda olur onemli olan 5.aya kadar havalar duzelsin subhaneke dinimiz amin
Menu cok guzel cnm afiyet olsun
Ben kacirmisim canim ya kbakma
Sen buralarda yenisin galiba bebegim diyecektim
Havam sondu
HayirSüper canım çok güzel olmuş hiç aç kalmadın dimi ekmekte yok oh oh diren 1 günümüz kaldı
Bugun kutsal Perşembe. Bugün no ekmeksandriyon
Ben bu hafta izinmi alsam diyorumEn büyük kaptan yeşil kaptan. Bu hafta ben de yeşile geçecegim.
Adım neden yok ??? Bunu bilmiyordum
Bende odem olmasin diye saniyodumPerşembe kaptanların işi oluyor o yüzden ama isteyen atabilir
25in ustunde oluyomus bende simdi ogrendimBazı arkadaşların kilo ibrelerinin altında yazılar var şu kilodan su kiloya gelmiş bu kadar olması fln yazıyor baktım baktim kendime nasıl yapacağımi bulamadımsadece kilo ibresi bunu nasıl yaptınız
Evet tam benlikdimi dimi çok güzel bir menü olmuş
Aferin sna asla kabul etmiyor um yeşil takım diye rahat takılma yok cuma günü eksi bekliyorumson sözüm birde tek biseyle sınırlı kalmmisin bir sürü ihlal olan şeyleri yemişsin
Yogun olacaksan yesil takima alalim senide canim haftaya masterfite devam edersinBen bu hafta izinmi alsam diyorum
Cok yogun olucam
iyi de karnabahar kısırında sorun yok ki afiyet olsunİyi akşamlar kızlar. Devrildiğim yerden kalkamıyorum şu an, uyuyakalmadan yazayım hemen günü.
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta,
1 greyfurt, 15 tane fındık.
Öğlen 13.30
1 büyük tabak yoğurtlu kabak yemeği.
Akşam 18.00
Karnabahar kısırı (Dayanamadım yine1 küçük karnabahar, bolca yeşillik, 1 yk zeytinyağ ve 1 yk salça ile)
2 parmak kadar tavuk ızgara,
Yarım avuç yet fıstığı.
Su:3 lt
AdımEki Görüntüle 3022514
@yildiz4kcZipzip- @Cordelia She-Raa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?