Aa oylemi hayırlı olsunBen de iyiyim çok şükür. Son günlerde çok yoğunum hiç işim bitmiyor hele eşim evde olsun telefonu elime alamıyorum. Online satış işine başlamıştım birkaç aydır onunla uğraşıyorum o da vaktimi alıyor. Bugün de işlerim var ama oturmayı tercih ediyorum. Eşim yokken biraz dinleniyorum
Ne resmi :))Herkese düşüyor resim atıyorlar ama seni bulamadim
Ben de ciktim demekki aklimiz yokBen çıktım da üşüdüm
Teşekkür ederim kaptanım. Ben bu hafta grupba şimdilik bir ara vermeyi düşünğyorum kaptanım. Çünkü kendimi buraya veremiyorum aktifte olamıyorum. Vicdan azabıda çekiyorum. Bilginiz olsun şimdidenAllah kolaylik versin canim merak ettim ondan etiketledim
Tamam canimTeşekkür ederim kaptanım. Ben bu hafta grupba şimdilik bir ara vermeyi düşünğyorum kaptanım. Çünkü kendimi buraya veremiyorum aktifte olamıyorum. Vicdan azabıda çekiyorum. Bilginiz olsun şimdiden
Bak şu kordisin yaptığına hiç sevmem o kızı.Kordiş ben yokken sayfadaki size şarkı hediye etmişti
Fatsecrette menü resimi atıyorlar yaNe resmi :))
Afiyet olsun canimİlk kez şekersiz balkabağı pişirdim, kendime ara öğün doğal pekmez ve tahin ile kahve yanına aldım gayet başarılı kızlar denenir diyette ya da sağlıklı beslenme adınaeğitim sonrası başım ağrıdi yemek işine girismeden keyif yapicam
Hic bakmadimFatsecrette menü resimi atıyorlar ya
Ben pek girmiyom ama instagram gibi menü atiyolar farkı yok yaHic bakmadim
Sağol canım benimAa oylemi hayırlı olsun
Sen benim cordişime laf söyleyemezsin o benim canım ortimBak şu kordisin yaptığına hiç sevmem o kızı.
Tamam canim yazarimZipzip- canım beni masterfit'e yazar mısın bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?