Teşekkür ederim fazlası kilo yapıyor bende 40 i aşınca çok zormus kilo verm3si ,canımmm afiyetler olsun, aklın kalmadan rahat rahat ye. arada bir salmak hakkımız. yarın dengeler pazartesi tartısında eksi bile görürsün. merak etme.
ayyyy en azından sökülmüş regl şişkinliği de gider düğüne kadar bi yandan iyi olmuş
aşkım afiyetler olsun öncelikle, canın tatlı çektiği günlerde trick önericem sana: o gün karbonhidratını kısıtla, birazcık nefsini tatmin et, sonra hayatına devam et. hem karb hem şeker çok olmamış ama tartı günü diyelim
kız hiçbişe yememişsin bu nası menüüüüüafiyet olsun akşamın güzel dengeli olmuş
harika bi başlangıç güne
aşkım konsatre olarak internetten sipariş veriyorum hem daha uyguna denk geliyoSenin bu antin kuntin sutlerine filan bayılıyorumkaju sütünü nerden buldun acep
kendine en iyi geleni sen bilirsiiin, ama hiç takılma yaşa zor olsun ama hallolucak sonuçtaTeşekkür ederim fazlası kilo yapıyor bende 40 i aşınca çok zormus kilo verm3si ,
Böyle motive olmak çok güzel ya. insanın hedefinin olması onu ileriye taşıyor bence. Eminim göreceğine 84üSağol kaptanım bu hafta 84 ü görmek için elimden geleni yapıcam.
T3wekkur ederimkendine en iyi geleni sen bilirsiiin, ama hiç takılma yaşa zor olsun ama hallolucak sonuçta
Sağol kaptanım bikaç güne regli olucam tartı gününe kadar onun şişliğini atrım diye düşünüyorumBöyle motive olmak çok güzel ya. insanın hedefinin olması onu ileriye taşıyor bence. Eminim göreceğine 84ü
Allah su an bana yürüyüş nasip etti şükürler olsun cocuksuz yürüyüse çıktımmmTutku44
günaydın mavişimm, bugün şu içmeyi hatirliyoruzz
A Asya89 günaydınn mavişim, bugün 10dk bile olsa dans ediyoruzz
Azmet5255 günaydınn mavişimm, bugün baslangiç seviyesinde nefes egzersizi araştırıp buluyoruz ve videoyla yapiyorizz
B Beklenen2 günaydınn mavişimm, bugün biraz rahatlayıp biraz kitap okuyoruzz
Lotus1234 günaydınn mavişimm, bugün d vitamini almak için biraz dışarı cikiyoruzzz
Ellssa günaydınn mavişimm, bugün tabi ki günlük sporumuzu en iyi sekilde yapiyoruzzz
ummhnisa günaydınn mavişimm, bugün karbonhidrattan uzak duruyoruz, sağlıklı besleniyoruzz
Sevgili mavi takımım. Her bir madde hepimiz için. Lütfen haftasonunu verimli kullanalım.
Bu mesaj kendimi şirin baba gibi hissettirdicanım şirinelerim hepinize keyifli haftasonlariii
Süper olmuş afiyet olsunAç karna ; tarçınlı türk kahve
11.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz
4zeytin
Salatalik
Domates
Sivri biber
2siyez
18.00
Kıymalı 1 yumurta
Kefir
Leslie 15 dk
Jo 10 dk
1.5 litre su
21.00
Yeşil kiraz sapılı cay
94bassuk Ellssa Boncuk2307
Yarın gelin almaya gidicuzzz çok heyecanlıSüper olmuş afiyet olsun
Hayırlı mübarek olsunYarın gelin almaya gidicuzzz çok heyecanlıgörümce olmak çok farklıymış
Hahahahaha napacağımı şaşırıyorum gelinle neseki aramız iyideHayırlı mübarek olsun
Nasılmış
Allah daha iyi etsinHahahahaha napacağımı şaşırıyorum gelinle neseki aramız iyide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?