- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bisey olmaz ondan bugün yediysen yarini dengele canimYok yok aldım sanki biraz ama 58 ler acayip yakışıyor du iki üç kiloyuda koruyamiyorim bir türlü
Herzaman yemem ben lahmacun kırkyilda bir iste sagol canimOgggggggggggg afiyet bal olsun kız zaten bir kere geliyoruz tıka basa ye anam
Bende yapamadım canım kenarda izleyici olarak kaldımYaaa benimkilerde böyle yapamıyorummassalah kuzulara
He işte benim kaynana topu topu 5 yıl yaşamış kaynana ile oda beraber değil ,,sorsan çok kötü çok kötü sen nesin acaba . 5 yıl sonra kv ölmüş kp zaten yokmuş . Sen iyisin elhamdülillah aman maşaAllah.Erkeklerin fitratinda nankörlük zaten var da bu kaynanalara ne oluyor onu anlamiyorm. Onlarda bu yollardan gecti sonucta. Insan gelinine karsi biraz ilimli anlayisli olmaz mi? Benimkiler iyiler cok sükür ama olmayanlari da o kdr cok görüyormki cevremde
Bunların yaptığı da adalet oluyor demi şimdi, aman ayrı yere gittiğin iyi olmuş.. Her yaptığın gözlerine batacaktı. Her zaman huzursuz mutsuz olacaktın birde kocan arkanda da olmadın mı hepten yandın . Ben işletme mezunuyum ama türkiyeden Almanya ya gelin geldim burda diploma denkleştirmesi yapmadım. 1 gün 2.5 saat paketleme işinde 1 günde yakın arkadaşımın kv 2 saat ev temizliğine gidiyorum . Hagtafa 4.5 saat çalışmış oluyorum Allah bereket versin.İyiki gitmedin canım iyi ki yazmışlar özelden gitseydin çok üzülürdum ve hepimizin bir rarafi eksik tatsız tuzsuz olurdu
Keşke bende çalışıyor olabilseydim canım şuan eşimin eline bakıyor olmak çok zoruma gidiyor mesleğim olmasa bu kadar uzulmezdim sanırım kızlarımi Allah'ın izniyle çalışma hayatına dahil etmeden evlendirmicem
Ben müziksiz yapamıyorum canım ordan alıyorum enerjimi evde iş yaparken bile kulağımda
Kp her çocuğa bir daire vermiş kaba inşaat halinde evlendikten sonra düğün takilariyla orayı yaptırdık bende bir heves karşıya tasinirsam yanlizlik çekmem ektim gorumcelerimle yarenlik ederim küçük bir şehirden gelmişim koskoca İstanbul a neyse o zaman bir hesap kitap yapıldı benim daireme küçük gorumcem çıktı , kendi dairesine de kiracı koydu o zamanları çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki diyorum oraya tasinmamisim
Köklerine kibrit çakacaksin adamlarin
Valla bu kadar geveze olmamın tek sebebi gerçekte olan yanlızligim ve anlasilamam
Hiç böyle güçlü biri olamadım tebrik ederim canım
Susma valla sustun mu tependeler hep .Birde öyle bir sey ki benimde onun gibi olmami beklerler. Yani susup oturmak gibi. 7 yil bitecek bu ay evleneli, son 2 yildir susmuyorum bende
Aynen bende öyle zayıflayınca daha bir havalandımBen kendimi toparlayabilsem yani vakit anlamında ozellikle. Kendimi gelistirici kitap okumak sevdigim seyleri yapmak istiyorum. Yillarca bastirildim. Okul okudum diye ozellikle uzerimde baskinlik kurmak istediler. Esimide hep bu yönde yonlendirdiler. Eşim onlara uymaya devam etseydi coktan bosanmistik. Ama son 1.5 yildir daha iyi.
Bu arada kg vermekte her anlamda ozguven getirdi bana ve kendimi her anlamda ilerletmek istiyorum
Afiyet olsun cnm2 ekim menüsü
Sabah 10.00
Yarim omlet
1 dilim peynir
Nescafe
1 parmak sosis
1 ince dlm kaşar
13.40 civarı
Turk kahvesi 3 kare bitter
2 3 ceviz
7 8 üzüm
Akşam yemeği
1 kepçe sehriyeli yogurtlu corba
1 baget tavugu kizlarla paylaştım
Birkac patates (firinda pişti z.yagla)
Ayran
@Zipzip- @Cordeliaa E Elif_Eylulmadamhd
Geçmiş olsunGitdim geldim virüs varmışya herkeste bu hastalık dolaşıryor Kayınvalidem , eşim ikiside benim gibilerçok şükür ben iyiyim onlar yeni başladı
Afiyet olsun canımMenü veriyorm toplanin
Sabah(10.00)
Kasarli domatesli tost(2 dlm tb ile)
7 zeytin
Ögle(13.00)
3 incir
3 ceviz
Aksam(18.00)
1 kase tavuk suyuna corba
1 kase kadar et kavurma
Salata
Su 2.5 lt olmustur.
Sporu daha sonra bildiririm.
@Zipzip- E Elif_EylulGurbettt42
Afiyet olsun kaptanımBen 2lahmacun 1 magnolia yedim
Sagol canimAfiyet olsun kaptanım
Ahh ahh emeklerimizi sen gör YarabbiBende niyetlendim ama buyuk kiz bugun uyumadi, kucukte cok az yolda uyudu yarim saat bile değil. Gece erken uyutup 1 saat spor dusunuyorum inşallah
Amin canımmaşaAllah rabbim sağlık sıhhat afiyet versin. Hayırlı hürmetle evlat eylesin amin
Afiyet olsun canımMenü veriyorm toplanin
Sabah(10.00)
Kasarli domatesli tost(2 dlm tb ile)
7 zeytin
Ögle(13.00)
3 incir
3 ceviz
Aksam(18.00)
1 kase tavuk suyuna corba
1 kase kadar et kavurma
Salata
Su 2.5 lt olmustur.
Sporu daha sonra bildiririm.
@Zipzip- E Elif_EylulGurbettt42
Benimki de sözde kendi kartına ek kar ve kredi kartı çıkardı kendi kartimda var ama mutfak ve pazar harcamasına ses etmez ama onun dışında bilgi vermeden harcama yapmam çok hoşuna gitmiyor birşey alınca kırk kere sorgularBunların yaptığı da adalet oluyor demi şimdi, aman ayrı yere gittiğin iyi olmuş.. Her yaptığın gözlerine batacaktı. Her zaman huzursuz mutsuz olacaktın birde kocan arkanda da olmadın mı hepten yandın . Ben işletme mezunuyum ama türkiyeden Almanya ya gelin geldim burda diploma denkleştirmesi yapmadım. 1 gün 2.5 saat paketleme işinde 1 günde yakın arkadaşımın kv 2 saat ev temizliğine gidiyorum . Hagtafa 4.5 saat çalışmış oluyorum Allah bereket versin.
Aslında kocam karışmaz para konusunda bana .exra 200 verir bana istediğini al hesapta sormazdı. Kızım özel okulda okuyor diye geçen ay zorlandı biraz . Bu ay da onu verdiğinden hariç kartından alış veriş yapınca patladı.aman patlasın çatlasın ihtiyaçtı aldım yani
Sanki biz bilmiyoruz geçimi
Amin görüyor merak etme kurban olduğum Rabbim.Ahh ahh emeklerimizi sen gör Yarabbi
Amin canım
Benimki de sözde kendi kartına ek kar ve kredi kartı çıkardı kendi kartimda var ama mutfak ve pazar harcamasına ses etmez ama onun dışında bilgi vermeden harcama yapmam çok hoşuna gitmiyor birşey alınca kırk kere sorgularhe ben dinliyor muyum hayır
Artık ilk zamanki gibi aman kavga çıkmasın aman kızmasın modunda değilim yeni yeni aciliyorum işteAmin görüyor merak etme kurban olduğum Rabbim.
aman dinle dinle nereye kadar
Kiz bu menü ne Allah askina2 Ekim
15.30
1 kırmızı elma
17.00
4 kaşık menemen
3 kaşık salçalı makarna
18.00
1 küçük elma
Su 2, 3 lt olur geceye kadar
HAYIRLI AKŞAMLAR
Yesem seni de yerim ablamKiz bu menü ne Allah askina
Lahmacun mu yeseydim magnolia mı yeseydimKiz bu menü ne Allah askina
Kuzu hiç birşey yememissin ki2 Ekim
15.30
1 kırmızı elma
17.00
4 kaşık menemen
3 kaşık salçalı makarna
18.00
1 küçük elma
HAYIRLI AKŞAMLAR
Aynen canım ama öyle aşırı aç değilim ha yesem yerim de yemiyorum işteKuzu hiç birşey yememissin ki
Şimdiden bu kadar azaltma cumaya yakın napican Perşembe hafif tutsan yeter sankiAynen canım ama öyle aşırı aç değilim ha yesem yerim de yemiyorum işte
Makarna edin diye mi akşam yemedin2 Ekim
15.30
1 kırmızı elma
17.00
4 kaşık menemen
3 kaşık salçalı makarna
18.00
1 küçük elma
HAYIRLI AKŞAMLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?