Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

He işte benim kaynana topu topu 5 yıl yaşamış kaynana ile oda beraber değil ,,sorsan çok kötü çok kötü sen nesin acaba . 5 yıl sonra kv ölmüş kp zaten yokmuş . Sen iyisin elhamdülillah aman maşaAllah.
Bunların yaptığı da adalet oluyor demi şimdi, aman ayrı yere gittiğin iyi olmuş.. Her yaptığın gözlerine batacaktı. Her zaman huzursuz mutsuz olacaktın birde kocan arkanda da olmadın mı hepten yandın . Ben işletme mezunuyum ama türkiyeden Almanya ya gelin geldim burda diploma denkleştirmesi yapmadım. 1 gün 2.5 saat paketleme işinde 1 günde yakın arkadaşımın kv 2 saat ev temizliğine gidiyorum . Hagtafa 4.5 saat çalışmış oluyorum Allah bereket versin.
Aslında kocam karışmaz para konusunda bana .exra 200 verir bana istediğini al hesapta sormazdı. Kızım özel okulda okuyor diye geçen ay zorlandı biraz . Bu ay da onu verdiğinden hariç kartından alış veriş yapınca patladı. aman patlasın çatlasın ihtiyaçtı aldım yani
Sanki biz bilmiyoruz geçimi
Birde öyle bir sey ki benimde onun gibi olmami beklerler. Yani susup oturmak gibi. 7 yil bitecek bu ay evleneli, son 2 yildir susmuyorum bende
Susma valla sustun mu tependeler hep .
Aynen bende öyle zayıflayınca daha bir havalandım
Eki Görüntüle 2925973

Mavi takımın yardımcı güçleri odada Banada yer bıraksalardi iyiydi
maşaAllah rabbim sağlık sıhhat afiyet versin. Hayırlı hürmetle evlat eylesin amin
Afiyet olsun cnm
Gitdim geldim virüs varmışya herkeste bu hastalık dolaşıryor Kayınvalidem , eşim ikiside benim gibiler çok şükür ben iyiyim onlar yeni başladı
Geçmiş olsun
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım et kasesi ne kadar Ekim abla gibi tabak çekersin

Benimki de sözde kendi kartına ek kar ve kredi kartı çıkardı kendi kartimda var ama mutfak ve pazar harcamasına ses etmez ama onun dışında bilgi vermeden harcama yapmam çok hoşuna gitmiyor birşey alınca kırk kere sorgularhe ben dinliyor muyum hayır

Ahh ahh emeklerimizi sen gör Yarabbi

Amin canım
Amin görüyor merak etme kurban olduğum Rabbim.
aman dinle dinle nereye kadar

2 Ekim

15.30
1 kırmızı elma

17.00
4 kaşık menemen
3 kaşık salçalı makarna

18.00
1 küçük elma

Su 2, 3 lt olur geceye kadar

HAYIRLI AKŞAMLAR
Makarna edin diye mi akşam yemedin ben bugün 2 tabak makarna yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…