Bak şunlara sen.
Yuppiiiii.Geldim canım buralardayım artık
malum is devam ediyor
Teşekkür ederim ablaTebrikler canımharika bir eksi
Kız zaafiyet geçirecen artık
Teşekkür ederim canımHesaplari tek yapmadim ki ekleyemedim baska yarısmada eklerim
Eksin cok guzelde kendine dikkat et canim
Tamam hadi 50 kiloya indir beni dicem de 55 e düşerim de 50 imkansız
Yok yok görmem eşim kızdı bana4 lu rakamlara az kalmış
Çok şükür bugün iyiyim.biraz hastalık geçirdim. Toparlanıyorum şükür. Teşekkür ederim2 kilo tek almışım oda aylardır diyet bırakmışım
Sağol canım benimsen nasılsın unuttum seni etiket yapmaya
Ben hangi takım oluyo
Teşekkür ederim ablaİnşallah cnm yaaa
Ellerine saglik cnm
İki takimida tebrik ediyorum cok güzel yarıştı
madamhd kaptanligin hayirli olsun cnm
Geçmiş olsun cnm insallah hafif atlatirsin
Cok güzel eksiiiama saglikla olsun insallah cnm
Sagolasin tatlim
Aramıza hoşgeldinnBen 25 yaşındayım evliyim 11 aylık bebeğim var emziriyorum 2 ayda 10 kilo verdim 68 den 58 e düstüm 1 60 boyundayım sizinle beraber kilo vermeye devam etmek istiyorum hedefim 53 olmak
Hoşgeldinn canımMerhaba fit kadınlarben yine döndüm kürkçü dükkanına
Ya şu tatlılara bak ben de bişey yapınca kızım gelip duruyor önümde bend eyapcam diye sende 2 tanee kolay gelsin
Oo kurnaza baksenBüyük kızım ödev pazarlığı yaptı benimleizin verirsem hemen bitirecek mis
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin
Igne ve serum iyi oluyor canim sevindim
Teşekkür ederim canımİyi olmana sevindim cabuk toparlan inşallah
Gözün aydın canımAfiyet olsun canim ❤
Iyiyim bende annemler geldi onlarla oturuyorum
Teşekkür ederim canımAllah yemeyi nasip etsin canım eline saglik
Oooo chikom nasıl oldun
Evet biraz merkalıyımdırda
Teşekkür ederim canımHe işte benim kaynana topu topu 5 yıl yaşamış kaynana ile oda beraber değil ,,sorsan çok kötü çok kötü sen nesin acaba . 5 yıl sonra kv ölmüş kp zaten yokmuş . Sen iyisin elhamdülillah aman maşaAllah.
Bunların yaptığı da adalet oluyor demi şimdi, aman ayrı yere gittiğin iyi olmuş.. Her yaptığın gözlerine batacaktı. Her zaman huzursuz mutsuz olacaktın birde kocan arkanda da olmadın mı hepten yandın . Ben işletme mezunuyum ama türkiyeden Almanya ya gelin geldim burda diploma denkleştirmesi yapmadım. 1 gün 2.5 saat paketleme işinde 1 günde yakın arkadaşımın kv 2 saat ev temizliğine gidiyorum . Hagtafa 4.5 saat çalışmış oluyorum Allah bereket versin.
Aslında kocam karışmaz para konusunda bana .exra 200 verir bana istediğini al hesapta sormazdı. Kızım özel okulda okuyor diye geçen ay zorlandı biraz . Bu ay da onu verdiğinden hariç kartından alış veriş yapınca patladı.aman patlasın çatlasın ihtiyaçtı aldım yani
Sanki biz bilmiyoruz geçimi
Susma valla sustun mu tependeler hep .
Aynen bende öyle zayıflayınca daha bir havalandım
maşaAllah rabbim sağlık sıhhat afiyet versin. Hayırlı hürmetle evlat eylesin amin
Afiyet olsun cnm
Geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım.Ben 25 yaşındayım evliyim 11 aylık bebeğim var emziriyorum 2 ayda 10 kilo verdim 68 den 58 e düstüm 1 60 boyundayım sizinle beraber kilo vermeye devam etmek istiyorum hedefim 53 olmak
Sağol canım onlardan bana sıra gelmiyorYa şu tatlılara bak ben de bişey yapınca kızım gelip duruyor önümde bend eyapcam diye sende 2 tanee kolay gelsin
Artık ilk zamanki gibi aman kavga çıkmasın aman kızmasın modunda değilim yeni yeni aciliyorum işte
Afiyet olsun canım2 Ekim
15.30
1 kırmızı elma
17.00
4 kaşık menemen
3 kaşık salçalı makarna
18.00
1 küçük elma
Su 2, 3 lt olur geceye kadar
HAYIRLI AKŞAMLAR
Kilo verme adına, kılıçlar havaya şiiiilaaaaKiz bu menü ne Allah askina
Afiyet olsun canım sen ye . Bakma onlara onlar açlıktan ölmek isteyen tayfa. Sen yiyorsun ama spor sa yapıyorsun. Herkes görmek istediğini görüyorMakarna edin diye mi akşam yemedinben bugün 2 tabak makarna yedim
Aman maşaallah. Allah nazarlardan saklasın . Herşeyde 4 4 lük olmuyor işte hayat böyle birşey . İnşaallah istediğin kiloya ulaşırsınBende yagli yemek hic sevmem
Cok sükür cnm. Es ve es ailesi yönünden cok sansliyim. Birdaha dünyaya gelsem yine esimle evlenmek isterdim. Benimde derdim kilo iste. Onu da verirsem feraha erecegim. Kendimi bu kiloyla kendim gibi hissedemiyorm. Dogumlar beni mahvetti. 65le evlendim.75le hamile kalip 104le dogurdum
4 kepce kadardiŞaka şaka normal corba kaselerini düsün iste onlar kadar.
Afiyet olsun cnm. Azcik menemenle makarnanda olmasa afiyet olacak biseyinde yokya menü de iste neyse
Afiyet olsun canımMenüm gelsin
Sabah
Domatesli sucuk(3 dilim )
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Aksam( dışarıda)
Tavuk döner (ekmeğini yemedim)
1 bardak zero
Söğüş
Domates
Sivri biber
Su:2 lt
E Elif_EylulCordelia Zipzip- @Noisy Girl
Afiyet olsun canımİyi aksamlar kizlar,menumu yazayim
Kahvalti
10.00
bir tabak menemen
Bir parca lavas,kucuk degildi
Yedi zeytin
Cay
Ara turk kahvesi,bir hurma on badem.
Aksam18.00
Bir tabak pirasa yemegi(sade yaotim)
Dort kasik nohut salatasi
2 litre su
Afiyet olsun canım10 00
3 dilm tb ekmek 2kahve domates salatalık 1 yumurta 1 kaşar 1dilim beyaz peynir.
Ara eve gelince 5 çeri domates
18 00
Meşhur 1 tabak NOHUT yemeği ben kısır kalmayayım dedim aman mahrumbol salata
2.5 lt su
1 rezene çayı 1 teşil çay
E Elif_EylulZipzip- madamhd
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Diş çıkarıyor olabilir canim oglanada gecmis olsunTunaydin kizlar dun buraya bakarken uyumusum sabah 6.30da cadi uyandi cildirmis gibi zir zirr sebepsiz agladi durdu bu saate kadar yeni uyudu ,hafta ici zorla kaldiriyoruz hanimefendiyiabi yine grip olmus ne diyoruz bu sarki tum annelere gelsin
Budaa gelirrr budaa gecerrrr
Alismaliyiz dayanmaliyizzzz
Afiyet olsun canım sende nohut he ,hemde salatasıİyi aksamlar kizlar,menumu yazayim
Kahvalti
10.00
bir tabak menemen
Bir parca lavas,kucuk degildi
Yedi zeytin
Cay
Ara turk kahvesi,bir hurma on badem.
Aksam18.00
Bir tabak pirasa yemegi(sade yaotim)
Dort kasik nohut salatasi
2 litre su
Geçmiş olsun canım yaTunaydin kizlar dun buraya bakarken uyumusum sabah 6.30da cadi uyandi cildirmis gibi zir zirr sebepsiz agladi durdu bu saate kadar yeni uyudu ,hafta ici zorla kaldiriyoruz hanimefendiyiabi yine grip olmus ne diyoruz bu sarki tum annelere gelsin
Budaa gelirrr budaa gecerrrr
Alismaliyiz dayanmaliyizzzz
Eline saglik canim1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 @Tutku44 kırmızı 75.0 Amine Busra kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 sardunya1038 kırmızı 68.0 @Elhan kırmızı 67.8 Cordelia sarı ❤ @sena zeynep sarı ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım @Noisy Girl Mavi kaptan 60.1 askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 @fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 @Mefkurem mavi 108.2 @Umutumut82 mavi 89.2 Zipzip- sarı F Frozen01 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz @Fatma__4224 masal3487
Hafta ici siskinlik yapar diye haftasonlari yiyorum artikAfiyet olsun canım sende nohut he ,hemde salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?