- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Annemde soyler hep onu. Bu kadar sessiz kalacagina asla inanmazdim derUfak tefek biseyler yapmaya çalışıyorum canım bekarken kendimi aslan kaplan sanıyordum kimseye eyvallah demem diyordun evlendim içimde minnak kedicik varmış pisirik pisirik
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar ❤❤
Aynen bana da öyle diyor sesin bir bize çıkıyormuş diye söylenip dururAnnemde soyler hep onu. Bu kadar sessiz kalacagina asla inanmazdim der
Onu biliyorum canım başka da yapmış mı diye sormuştum ama yapmış . O yüzden bugğn yaptığından yemişSen biliyorsun canim sena zeyneple filiz kavurma yaptiydi ya yemek yarışması
Afiyet olsun götürdün löp löpYaptim tabikisi ama oya daha bildirim gitmedi
Magnolia yaptim
Hqyırlı geceler canımİyi geceler kızlar
Hayırlı geceler kaptanımIyi geceler kizlar ❤❤
İnsanı çıldırtıyorlar işte . Sus sus da nereye kadar.Annemde soyler hep onu. Bu kadar sessiz kalacagina asla inanmazdim der
İyi geceler kızlar
Iyi geceler kizlarIyi geceler kizlar ❤❤
Kolay gelsin canımNeyse 5 bin kalmış bende adımımı tamamlayayım bari
Sagol canimOnu biliyorum canım başka da yapmış mı diye sormuştum ama yapmış . O yüzden bugğn yaptığından yemiş
Afiyet olsun götürdün löp löp
Hqyırlı geceler canım
Hayırlı geceler kaptanım
İnsanı çıldırtıyorlar işte . Sus sus da nereye kadar.
Teşekkürler canım.Geçmiş olsun canim
Ben de. 13.871Ben yürüyorum hâla
Ben hiç merak etmedim. Çünkü geçmiş yapamadım kim var kim yok bilmiyorum.Sevgili arkadaşlsrim uzun saatlerdir benden haber alamadığiniz için merak ve endişe halinde olduğunuzu tahmin ediyorum
Misafirim var yarın yigenim üniversite için şehir dışına gidicek son gününü hep birlikte bizde geçirelim dedim
Şimdi gittiler mutfak ev savaş alanı gibi toparlayıp geceye doğru gelicem
Kolay gelsinSevgili arkadaşlsrim uzun saatlerdir benden haber alamadığiniz için merak ve endişe halinde olduğunuzu tahmin ediyorum
Misafirim var yarın yigenim üniversite için şehir dışına gidicek son gününü hep birlikte bizde geçirelim dedim
Kolay gelsin. Bende bugun çok aktif olamadimSevgili arkadaşlsrim uzun saatlerdir benden haber alamadığiniz için merak ve endişe halinde olduğunuzu tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?