- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Favorilere kayıt ettim ama bu mesajı ben nasıl bulacağım sonra ben pek siteyi bu konuda kullanmayı bilmiyorum da kızlar bana öğretebilir misinizHerkese Mutlu Pazarlar
Bu haftanın kampanyalı spor videosu aşağıdadır. Haftanın videosu 1.000 puan
Kampanya bugünden Çarşamba gününe kadar geçerlidir. (Çarşamba dahil)
pastelfit Kırmızı Kaptan @fesang Kırmızı @Maviokur Kırmızı @Migim Kırmızı Hallederiz Kırmızı @Nefesimmmsin Kırmızı @Kmsl Hnd Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @60kiloyum Kırmızı @Busra 17 Kırmızı Sarı Mavi Takım Elhan Mavi Kaptan @ugurbocuuu Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi erenmothers Mavi @She-Raa Mavi @EppekArasi Mavi @gewezebidik Mavi Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım Cordelia Yeşil @Chedarice Yeşil @gezegenfeza Yeşil @Tesnim1989 Yeşil hamiş @HLLAK Yeşil sara_28 Yeşil Kendinin en iyi hali ol Yeşil @B O Z A Yeşil @dolunaydagel Yeşil @eceboce Yeşil @L u c i a Yeşil @HanimKelesimiGetir Yeşil @AhSen_2504 Yeşil @sandriyon Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni
Simdi fotografinin oldugu yere tikladigindaFavorilere kayıt ettim ama bu mesajı ben nasıl bulacağım sonra ben pek siteyi bu konuda kullanmayı bilmiyorum da kızlar bana öğretebilir misiniz
Günaydın canimGünaydın kızlar
Profil resmine tıkla canım günaydın.Favorilere kayıt ettim ama bu mesajı ben nasıl bulacağım sonra ben pek siteyi bu konuda kullanmayı bilmiyorum da kızlar bana öğretebilir misiniz
Canımmm zipzıpım buldum tatlım sağolSimdi fotografinin oldugu yere tikladiginda
Hesabiniz/Favori yan yana cikiyor canim
Favoriye tikladiginda ekledigin mesajlari bulabilirsin
Bulamazsan ekran goruntusu atayim
Tşk kuzummm buldum yardımlarınızla çok tşk ederimProfil resmine tıkla canım günaydın.
Rica ederim canimCanımmm zipzıpım buldum tatlım sağolnasıl kolay yerdeymiş
Canım az önce yaptım.Herkese Mutlu Pazarlar
Bu haftanın kampanyalı spor videosu aşağıdadır. Haftanın videosu 1.000 puan
Kampanya bugünden Çarşamba gününe kadar geçerlidir. (Çarşamba dahil)
pastelfit Kırmızı Kaptan @fesang Kırmızı @Maviokur Kırmızı @Migim Kırmızı Hallederiz Kırmızı @Nefesimmmsin Kırmızı @Kmsl Hnd Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @60kiloyum Kırmızı @Busra 17 Kırmızı Sarı Mavi Takım Elhan Mavi Kaptan @ugurbocuuu Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi erenmothers Mavi @She-Raa Mavi @EppekArasi Mavi @gewezebidik Mavi Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım Cordelia Yeşil @Chedarice Yeşil @gezegenfeza Yeşil @Tesnim1989 Yeşil hamiş @HLLAK Yeşil sara_28 Yeşil Kendinin en iyi hali ol Yeşil @B O Z A Yeşil @dolunaydagel Yeşil @eceboce Yeşil @L u c i a Yeşil @HanimKelesimiGetir Yeşil @AhSen_2504 Yeşil @sandriyon Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni
Teşekkür ederim canım çok koyu oldu ama akar herhaldeSaçlarını güle güle kullan canım.
Bakım iyidirTeşekkür ederim canım çok koyu oldu ama akar herhalde
Kaptanlarımpastelfit ve Cordelia ben bittim, ben öldüm.
Eki Görüntüle 3024597
2 tur yaptım yine. İlk turun esneme süresine;
Şınav 3x12,
Plank 3x30sn,
Mekik 3x12,
Leg raise 3x12
Yana dönme 3x12 sıkıştırdım. Sürenin içinde olduğu için akşam sana bunları hatırlatmayacağım, ama bir aferin dersiniz belki diye şey ettim şimdi
Canım hafta içi çok fırsatım olmuyor aslında, hafta sonu daha aktif oluyorum. Ama bu video çok eğlenceli, bayıldığım müziklerle ilerliyor. Sabah akşam birer kez yapmaya gayret göstereceğim. Karlar yağıyor tüm ülkeye ama bahar kapıda. Buraya geldiğimden bu yana bir çember içinde oradan oraya çarpıp duruyorum. Zinciri kırmam gerekiyordu, kırdım galibaharikasın bu azmin bana da geçmesini istiyorum kuzum sana
Valla gaza geldim bile bende bugün yapacağım inşallah canım aslında ben iki gündür nezleydim çok iyi değildim bugün bi ayaklanayım şöyle bir spora adayayım kendimiCanım hafta içi çok fırsatım olmuyor aslında, hafta sonu daha aktif oluyorum. Ama bu video çok eğlenceli, bayıldığım müziklerle ilerliyor. Sabah akşam birer kez yapmaya gayret göstereceğim. Karlar yağıyor tüm ülkeye ama bahar kapıda. Buraya geldiğimden bu yana bir çember içinde oradan oraya çarpıp duruyorum. Zinciri kırmam gerekiyordu, kırdım galibaNe yaparsak kendimize, burda hiçkimsenin senin ya da benim kilo vermemle eline bişey geçmeyecek. Bir yerden başlamak lazım Gazcıyım ben, sen yeter ki iste canım, anında gaza getiririm
Gecmis olsun canimValla gaza geldim bile bende bugün yapacağım inşallah canım aslında ben iki gündür nezleydim çok iyi değildim bugün bi ayaklanayım şöyle bir spora adayayım kendimi
Günaydın canimGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Canım az önce yaptım.16 dakikayı gece kayıtlara geçiririm.
Pulp fiction müziği de varmış çok güzel gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?