Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Favorilere kayıt ettim ama bu mesajı ben nasıl bulacağım sonra ben pek siteyi bu konuda kullanmayı bilmiyorum da kızlar bana öğretebilir misiniz

Favorilere kayıt ettim ama bu mesajı ben nasıl bulacağım sonra ben pek siteyi bu konuda kullanmayı bilmiyorum da kızlar bana öğretebilir misiniz
Simdi fotografinin oldugu yere tikladiginda
Hesabiniz/Favori yan yana cikiyor canim
Favoriye tikladiginda ekledigin mesajlari bulabilirsin

Bulamazsan ekran goruntusu atayim

Profil resmine tıkla canım günaydın.

Eklentiler

• Screenshot_20220313-093532_Opera.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 29
Karlı fotolar üzerine bende karsız atayım Burasıda Ankara ama bizim burda da bir gıdım kar yok güneşli

Eklentiler

• 79B1625A-B12B-4AE8-B1B1-53F99EC594A6.webp
    117,9 KB · Görüntüleme: 31
Canım az önce yaptım. 16 dakikayı gece kayıtlara geçiririm.
Pulp fiction müziği de varmış çok güzel gitti

Kaptanlarım pastelfit ve Cordelia ben bittim, ben öldüm.

2 tur yaptım yine. İlk turun esneme süresine;
Şınav 3x12,
Plank 3x30sn,
Mekik 3x12,
Leg raise 3x12
Yana dönme 3x12 sıkıştırdım. Sürenin içinde olduğu için akşam sana bunları hatırlatmayacağım, ama bir aferin dersiniz belki diye şey ettim şimdi

harikasın bu azmin bana da geçmesini istiyorum kuzum sana

harikasın bu azmin bana da geçmesini istiyorum kuzum sana
Canım hafta içi çok fırsatım olmuyor aslında, hafta sonu daha aktif oluyorum. Ama bu video çok eğlenceli, bayıldığım müziklerle ilerliyor. Sabah akşam birer kez yapmaya gayret göstereceğim. Karlar yağıyor tüm ülkeye ama bahar kapıda. Buraya geldiğimden bu yana bir çember içinde oradan oraya çarpıp duruyorum. Zinciri kırmam gerekiyordu, kırdım galiba Ne yaparsak kendimize, burda hiçkimsenin senin ya da benim kilo vermemle eline bişey geçmeyecek. Bir yerden başlamak lazım Gazcıyım ben, sen yeter ki iste canım, anında gaza getiririm

Valla gaza geldim bile bende bugün yapacağım inşallah canım aslında ben iki gündür nezleydim çok iyi değildim bugün bi ayaklanayım şöyle bir spora adayayım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…