Cok guzel bir kuralmis.Kitap kulubumuz var her ay beraber bir kitap okuyoruz, bende yazarim kitabimi menulere.Bazen unutuluyor kızlar ama normalde varsa okuduğumuz kitabı da ekliyoruz, hoş bir kural
Hosgeldin canim, nereleri gezdin?Geldimm canım, bugün baya yoğun geçti anca göz atabiliyorum takıma. Gezmeye gittik, yürüdüm bütün gün
Sen nasılsın bakalım?
Tamamdir kaptanim.Evet canım
Guzel bir menu canim, kucuk kacamaklar olmus ama haftasonu olabilir boyle minik kacamaklar.Boncuk2307 tomrs Ellssa
Sabah 9:00 bir dilim TB ekmek, iki kk beyaz peynir, 3 dilim sucuk, biraz domates, bir buçuk haşlanmış yumurta
13:00 hamburger köftesinin yarisi (no ekmek) +kahve
16:30 birkaç parça etli ekmek ve dondurma (bu biraz ciss ama ödül öğünümdü)
18:30 çekirdek bir çay tabağı kadar ve iki erik
Sporun bugün yürüyüş 10bin adım (aslında bence daha fazla ama bu kadar kaydetmiş)
Kitap, hala bitiremediğim Bir kimya meselesi
Afiyet olsunKızlar nasıl yapalım. Benim bir menüm olmadı bugündoğumgunundeyiz. Rakı makı içtik. Genel olarak meze yedim. Yarın sabahtan menü atsam. Ama illa at derseniz tahmin ederim hangi mezeden kaç kaşık diye
Afiyet olsun tatlım , bitter bir kare ile sınırlı biliyorumCuma menüsü
Kahvaltı 13.00
Menemen
1 dilim çavdar
1 wasa
1 tk tahin pekmez
1 tk kaymak
3 4 çatal beyaz peynir
Domates acur yeşillik
Ara 16.00
Sade Türk kahvesi
3 kare bitter
Akşam 18.00
8 köfte (tavada az yağlı)
1/2 patates kızartması
Salata ayran
Akşam kaçamağı
Cips - dondurma
Su 2 litre
Spor 5 bin adım
Cumartesi menü
Kahvaltı 11.30
2 dilim Çavdar
Sucuklu yumurta
2 çatal beyaz peynir
1 tk çilek reçeli
Ara 17.30 acıkmışım fazla kaçtı
4 dilim karpuz
1 kayısı
1 avuç siyah üzüm
1/2 avuç fındık
1 haşlanmış mısır
Akşam 20.30
1 porsiyon kuşbaşı pide
Salata yoğurt meze ayran
Su 2 litre
Spor
Dişim ağrıyor
Yapabilirsem leslie yapacağım yazarım
Ellssa Boncuk2307
tomrs
Sorma canım moralim bozuldu aslında son tartıdan sonra dedim bari bu gün de dikkat etmeyivereyimCok guzel bir kuralmis.Kitap kulubumuz var her ay beraber bir kitap okuyoruz, bende yazarim kitabimi menulere.
Hosgeldin canim, nereleri gezdin?Bende iyiyim Filizcim uzun bir haftasonu kahvaltisi yaptik.Simdi yemekleri hazirlayacagim.5 agustosta is basi yapacagim , son hazirliklarimi tamamliyorum is oncesi.
Tamamdir kaptanim.
Guzel bir menu canim, kucuk kacamaklar olmus ama haftasonu olabilir boyle minik kacamaklar.
Afiyet olsun tatlım menü de kaçamak var ama göze batmıyor cok cok ufak veee erken saate bırakmışsın öğünü yürüyüşle harika tamalamissinBoncuk2307 tomrs Ellssa
Sabah 9:00 bir dilim TB ekmek, iki kk beyaz peynir, 3 dilim sucuk, biraz domates, bir buçuk haşlanmış yumurta
13:00 hamburger köftesinin yarisi (no ekmek) +kahve
16:30 birkaç parça etli ekmek ve dondurma (bu biraz ciss ama ödül öğünümdü)
18:30 çekirdek bir çay tabağı kadar ve iki erik
Sporun bugün yürüyüş 10bin adım (aslında bence daha fazla ama bu kadar kaydetmiş)
Kitap, hala bitiremediğim Bir kimya meselesi
Rakibemciğim bu yazdiklarin bana da iyi geldiAfiyet olsun tatlım , bitter bir kare ile sınırlı biliyorumserbest gün de yapmış olabilirsin bir kaça kaçamak olmuş ama hafta içi toparlarsın tatlim
Ama sen böyle minnoş takilirsanAfiyet olsun tatlım menü de kaçamak var ama göze batmıyor cok cok ufak veee erken saate bırakmışsın öğünü yürüyüşle harika tamalamissin
Rakibem tatlım seviyom seni kizRakibemciğim bu yazdiklarin bana da iyi geldimoralim yükseldi kaçamak olmuş olabilir ama toparlarsin'i okuyunca
Yarin pazartesi için azmedersem bil ki sayende
Olsun diyet zaten cok zor, her hafta yarismakta zor, kucuk kacamaklar olmali ki , diyet surdurulebilir olsun.Ne guzel yapmissiniz canim, hem acik hava, hem muzeSorma canım moralim bozuldu aslında son tartıdan sonra dedim bari bu gün de dikkat etmeyivereyimhaftanın örnek kaptanı
Burda bir açık hava müzesine gittik. Sabahtan akşama yürüdük gibi bişey oldu.
5 agustos yakınmış canım şimdiden kolaygelsin hazirliklarindaazmini de alkışlıyorum iş konularinda
Afiyet olsun.Bende menumu birakayim
Sabah c vitamini aldım iyi geldi
Kahvaltı 10 11 arasi
Iki biber ,bir patlıcan sogurme, yarim simit ,bir ceviz,5 zeytin, 1yk et kavurma, 1 bucuk yi sucuklu yumurta ,salatalık ve domates, iki lokma yoğurt kaymagi, az çemen,
12 gibi cevizli sucuk bir parmak kadar ,
Akşam 5 de Bir dilim karpuz
Çok canm istemedi giripten galiba
Akşam 12 bin yürüyüş yaptım
Ellssa Boncuk2307 , FitFiliz
Eki Görüntüle 3622486
Ah unutmusum öğleden sonra arada bir bardak kefir içmiştim su an 00 da da bir bardak kefir iciyorumBende menumu birakayim
Sabah c vitamini aldım iyi geldi
Kahvaltı 10 11 arasi
Iki biber ,bir patlıcan sogurme, yarim simit ,bir ceviz,5 zeytin, 1yk et kavurma, 1 bucuk yi sucuklu yumurta ,salatalık ve domates, iki lokma yoğurt kaymagi, az çemen,
12 gibi cevizli sucuk bir parmak kadar ,
Akşam 5 de Bir dilim karpuz
Çok canm istemedi giripten galiba
Akşam 12 bin yürüyüş yaptım
Ellssa Boncuk2307 , FitFiliz
Eki Görüntüle 3622486
Teşekkür ederim daha iyim ,yürüyüş iyi geldi yalnız öksürük tutunca kötü oldum kahramanmaraşta büyük yangın çıkmış köy yerleşkesinde her yer dumandı ciğerlerimiz yandı bitmedi bi türlü mslesefOlsun diyet zaten cok zor, her hafta yarismakta zor, kucuk kacamaklar olmali ki , diyet surdurulebilir olsun.Ne guzel yapmissiniz canim, hem acik hava, hem muzeHarika adimlamissinda eglenceli birgun olmus.
Burada okullar 12 agustosta basliyor, okul calisanlarida 1hafta once 5inde ise basliyoruz.Ben yine universiteden dersler almaya basliyorum onumuzdeki ay canim, okuma askim hic bitmedi.Motive edici sozlerin icin tesekkur ederim
Afiyet olsun.Menunuz gayet guzel, besleyici.Hasta halinizle adimlarinizda mukemmel. Umarim daha iyisinizdir.
Cok uzuldum, cayir cayir yaniyor guzel memleketimiz.Teşekkür ederim daha iyim ,yürüyüş iyi geldi yalnız öksürük tutunca kötü oldum kahramanmaraşta büyük yangın çıkmış köy yerleşkesinde her yer dumandı ciğerlerimiz yandı bitmedi bi türlü mslesef
Iyi geceler tatlimKizlar hepinize iyi geceler.Yarin gorusmek uzere.
Afiyet olsunSabah ac karnina 2 bardak su troid ilacimida aliyorum
Kahvalti 11.00
Cay
Salatalik domates
Peynir
Sucuklu yumurta
1 dilim borek
Ara
Sutlu soguk kahve
Aksam
2 parca tvuk izgara
Uzum
Közlenmis salata
Közde misir
Cay cekirdek
2 lt su
45 dk yuruyus
Ellssa tomrs Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?