Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eşim: Elhanim şu cırcır çayından bir demlesene
Elhan:

Kendisi 90 kilolardan 82' ye inince benim çer çöp ot diye beğenmeyip dalga geçtiği caylarim hak ettiği değeri gördü sonunda
Sadece bu değil tabi ki iki üç liralık ekmek yerine on liralık ekmek alıyormuşuz diyordu.
Şu an çavdar mi tahıllı mi alayım diye soruyor köfte
Cırcır çayımı belki merak ettiniz.
Bir tutam açlık otu, hibiskus, tarçın, karanfil onlar da aroma tat versin diye.
Tuvalete koştuğu için adını cırcır çayı koymuş.

Menün muhteşem. Afiyet olsun canım Saçlarını göremedik eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık.

Bayıldım

Valla gaza geldim bile bende bugün yapacağım inşallah canım aslında ben iki gündür nezleydim çok iyi değildim bugün bi ayaklanayım şöyle bir spora adayayım kendimi
Hasta olduğunu alintida gördüm güzel annem. Geçmiş olsun. Daha iyi hissetmene sevindim.

Demek ki esleri diyete sokmak gerekiyormus
Elifcim şiporun üstüne bir de dört dakika Geççek oynadım. o da spor sayılır mı
Sayilir tabi ki abla

Allah ağzınızın tadını bozmasın biricikim

Gecmis olsun canim annenede Allah acil sifalar versin

Valla gaza geldim bile bende bugün yapacağım inşallah canım aslında ben iki gündür nezleydim çok iyi değildim bugün bi ayaklanayım şöyle bir spora adayayım kendimi
Geçmiş olsun canım. Şarkılar modunu yükseltir zaten. Ortalara doğru fazla zıplamalı hareket var, çok iyi hissetmiyorsan kendine göre düzenlersin

Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın mutlu pazarlar
Ooo eline sağlık
Teşekkür ederiz
Günaydın güzeller
Günaydın
Gunaydiiinnnnnn
Ben de zayıflamak isteyenlerdenimdaha önce cuma yarışmalarına katılıp mezun olmuştum ama şimdi bitmiş sanırım.Ben de aranıza katilabilir miyim?
Zipzip- sana mi sormaliyim bilmiyorum ama
Hoş geldiniz
Hadi hayırlı olsun güzel ve sağlıklı kilo vermeler canım hoşgeldin
Hoş bulduk teşekkürler
Allah yardımcın olsun
Günaydın canlar
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın herkese Ne hayallerle yattım, sabah 8 de kalktım kahvemi içip kendime geleyim. Anaa sonunda buraya da kar yağmış
Eki Görüntüle 3024582
Günaydın
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın
Günaydın kızlar❤
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…