Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

selamm kızlarr
dun yogun bir gün gecirdim
kızimin dogum gununu kutladik bir dilimcik pasta yedim ama aksam yemegi yemedim
dunku menumu yazcam insa sadece sabah var gibi
Canım günaydın. Nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum kızına. Seni yeşil takım alayım mı canım yoksa free mi olmak istersin?

Selam
Kar tatili yogunlugumuz tam gaz devam ediyor. Birde bugun apar topar eşimin doğumgününü kutladik kvler gorumcemle geldiler. Evi topla hazırlık yap pertim çikti. Daha kurabiyeyi hazirlarken geldiler

Neyse oldu bittiye getirdiler çikti aradan. Bende yarindan itibaren kaldigim düzene geri döneceğim

Canım günaydın. Nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum kızına. Seni yeşil takım alayım mı canım yoksa free mi olmak istersin?
gelmek isterim hemen iki gunun menusunu yazarim insa

Selam,olsun yine de menü isteriz

Cuma en kötü sabit ve hatta eksi gelmem şart. Bu yüzden elimden geleni yapacagim. Abartmalar elbet olacak, ama kalan kilomu sabırla sindire sindire vermek istiyorum. Yine elimden geldiğince makarna pilav olmayacak, paketli gida olmayacak. Ama illa şekersiz beslenme yapiyorum demeyecegim. 21 gün kendimi sıkıp sonra 3 günde kendimi kaybetmekle de bir yere varamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…