Canım günaydın. Nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum kızına.selamm kızlarr
dun yogun bir gün gecirdim
kızimin dogum gununu kutladik bir dilimcik pasta yedim ama aksam yemegi yemedim
dunku menumu yazcam insa sadece sabah var gibi
Deminden beri deniyorum,dur dedim aynı ifadede denimm,,bu ifadeyi yaparken sistem aklıma geldiA.S öğrenmiş hatun.
Sağlıklı güzel yaşları olsun.Canım günaydın. Nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum kızına.Seni yeşil takım alayım mı canım yoksa free mi olmak istersin?
Cumartesiyi isaretledim ama kilo icin ayri sütun acmayayim dedim karismasin diyeBen cumartesi başlamıştım
11-17 Mart Menü Bildirimleri
�
MasterFit Yarışması 26. Hafta 11.03.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım @pastel34 Kırmızı Kaptan 62,10@fesang Kırmızı 59,20@Maviokur Kırmızı 60,30@Migim Kırmızı 70,10@DombiliKus Kırmızı 83,40@Nefesimmmsin Kırmızı 63,90@Kmsl Hnd Kırmızı 71,30@Kinoalihatun Kırmızı 77,0560kiloyum Kırmızı 85,30Amine Busra Kırmızı Sarı 68,80Mavi Takım @Elhan Mavi Kaptan 63,30@ugurbocuuu Mavi 57,90@s i d e l y a Mavi 70,2@yildiz4kc Mavi 75,30@erenmothers Mavi 76,30@She-Raa Mavi 89,20@EppekArasi Mavi 78,25@gewezebidik Mavi 68,90Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım Cordelia Yeşil 64,20@dolunaydagel Yeşil 79,60@eceboce Yeşil 67,05@L u c i a Yeşil 84@Chedarice Yeşil 84,00@gezegenfeza Yeşil 73,10@HanimKelesimiGetir Yeşil 58,60@AhSen_2504 Yeşil 85,30@sara_28 Yeşil 94,70@sandriyon Yeşil 64,80@Tesnim1989 Yeşil hamiş 67,20@HLLAK Yeşil Yeni 67,50@Kendinin en iyi hali ol Yeşil Yeni 70,90@HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni 54,70@B O Z A 83,00 Yeşil Takım Ortalama Sonuç
gelmek isterim hemen iki gunun menusunu yazarim insaCanım günaydın. Nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum kızına.Seni yeşil takım alayım mı canım yoksa free mi olmak istersin?
Selam,olsun yine de menü isterizSelam
Kar tatili yogunlugumuz tam gaz devam ediyor. Birde bugun apar topar eşimin doğumgününü kutladikkvler gorumcemle geldiler. Evi topla hazırlık yap pertim çikti. Daha kurabiyeyi hazirlarken geldiler
Neyse oldu bittiye getirdiler çikti aradan. Bende yarindan itibaren kaldigim düzene geri döneceğim
Süper. Çok kalabalık oldu benim takım.gelmek isterim hemen iki gunun menusunu yazarim insa
O sarı takımda canım. Sadece spor yapıyor bu hafta izinli.Selam,olsun yine de menü isteriz
3 gündür ne yediğim belli değil bunu tahmin ettiğim için sarı takimdaydim menü vermiyordum. Ama doğumgünü için aceleye geldiğinden patatesli kek ve kurabiye yapabildim :)Selam,olsun yine de menü isteriz
Hee tamam,ben de eksi olur diye korktumCumartesiyi isaretledim ama kilo icin ayri sütun acmayayim dedim karismasin diye
Kusura bakma, bilmiyordum3 gündür ne yediğim belli değil bunu tahmin ettiğim için sarı takimdaydim menü vermiyordum. Ama doğumgünü için aceleye geldiğinden patatesli kek ve kurabiye yapabildim :)
Estağfurullah ne kusuru. 3 gündür diyet kalmadı ki zaten gelipte yazayim, herkesi baştan cikaririm sonraKusura bakma, bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?