Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

3 gün önce annemi gördüm rüyamd ilk defa, kötü oldum ağladım otobüste gidiyormuşuz manzarada bir taraf güzelken bir tarafta güzel değildi.

Evi satışa çıkarıyoruz 3 kardeş içim buruk bir tarafım üzülüyor anne baba hatırası diye birtarafım ev kaldıkça değeri düşecek diye üzülüorum böyle bir karmaşığım bende bir kaç gündür.

Günaydın herkese :KK68:

Screenshot_20220314-092715_Mi Fit.webp

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia -400

3 gün önce annemi gördüm rüyamd ilk defa, kötü oldum ağladım otobüste gidiyormuşuz manzarada bir taraf güzelken bir tarafta güzel değildi.

Evi satışa çıkarıyoruz 3 kardeş içim buruk bir tarafım üzülüyor anne baba hatırası diye birtarafım ev kaldıkça değeri düşecek diye üzülüorum böyle bir karmaşığım bende bir kaç gündür.
Zor gelir haklisin canım ama dediğin gibi de mecburiyetler var. Allah kolaylık versin, onlara da rahmet eylesin 🙏

Mekanı cennet olsun canım. :dua:
Fani olan dünyanın sıkıntıları. Sevdiklerimizi alıyor bizden dua etmekten başka yapacak bir şey kalmıyor. 🥺

Bugün pazartesi ve nasıl başlarsak öyle devam eder yeşil takım 1. Olmayalım mııııııı rakiplerimiz güçlü ama bizde çok güçlüyüzz 🥰🥰 💚💚💚💚💚
İyi gidiyoruz yeşil takım olaraktan tartılmadım daha bende bekliyorum .
Zor gelir haklisin canım ama dediğin gibi de mecburiyetler var. Allah kolaylık versin, onlara da rahmet eylesin 🙏
Amin çok sağol kötü oldum kaç gündür bıraksan alacak durum olmuyor ki,emlakçı önce düşük fiat vermiş sonra kardeşim devreye girdi 2 katına çıkmış fiatıda.
Ne anne ne baba kaldı artık.

Mekanı cennet olsun canım. :dua:
Fani olan dünyanın sıkıntıları. Sevdiklerimizi alıyor bizden dua etmekten başka yapacak bir şey kalmıyor. 🥺
Amin hocam sağol,elde yapacak bişide yok ki artık keşke alma imkanım olsaydı ben alsaydım ilk verilen fiatta eşim alacaktı bana senin adına olsun demişti.Sonra fiat arttı tabi nasıl alınabilir ki oda imkansız zaten.

Back
X