Pazartesiye eksiyle ve sabit gelmek çok güzel canım.Ben sadece 100 gram vermişim
59.1 neden ama anlamadım reglim de bitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesiye eksiyle ve sabit gelmek çok güzel canım.Ben sadece 100 gram vermişim
Ayy onu hiç hesaba katmamistimGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Kirmizi kaptan olacaksin bu hafta insallah![]()
Sağol canımAfiyet olsun canim![]()
tebrikler canım
Tebrikler canım
Yeni gördüm canım olsun ben de çocuğun yanına uzanmıştım uyuyakalmışım wc ye gitmeyi bekliyordum tartılmak için sanırım gidemeden tartılacağımBen sadece 100 gram vermişim
Cuma günü gitöişti kilo şu andaki değierden düşüktü şimdi daha yüksek çıkıyor şişim hala hissediyorum çok ta yemedim ki hafta sonu hep dikkat ettim .Olsun abla wc sorunu çözersen eksiye dusersin zaten![]()
Gece mutfağa girmemek neler yaptı görüyorsun.Ayy onu hiç hesaba katmamistim
Dün 84.6 ydim. Bu sabah da aynı çıkarım diye düşündüm. Sabah şok oldum![]()
Ben yaklaştım, hadi beraber gidelimAsıl çılgınlık 7 leri görünce başlayacak![]()
Zor gelir haklisin canım ama dediğin gibi de mecburiyetler var. Allah kolaylık versin, onlara da rahmet eylesin3 gün önce annemi gördüm rüyamd ilk defa, kötü oldum ağladım otobüste gidiyormuşuz manzarada bir taraf güzelken bir tarafta güzel değildi.
Evi satışa çıkarıyoruz 3 kardeş içim buruk bir tarafım üzülüyor anne baba hatırası diye birtarafım ev kaldıkça değeri düşecek diye üzülüorum böyle bir karmaşığım bende bir kaç gündür.
Mekanı cennet olsun canım.3 gün önce annemi gördüm rüyamd ilk defa, kötü oldum ağladım otobüste gidiyormuşuz manzarada bir taraf güzelken bir tarafta güzel değildi.
Evi satışa çıkarıyoruz 3 kardeş içim buruk bir tarafım üzülüyor anne baba hatırası diye birtarafım ev kaldıkça değeri düşecek diye üzülüorum böyle bir karmaşığım bende bir kaç gündür.
İyi gidiyoruz yeşil takım olaraktan tartılmadım daha bende bekliyorum .Bugün pazartesi ve nasıl başlarsak öyle devam eder yeşil takım 1. Olmayalım mııııııı rakiplerimiz güçlü ama bizde çok güçlüyüzz![]()
![]()
Amin çok sağol kötü oldum kaç gündür bıraksan alacak durum olmuyor ki,emlakçı önce düşük fiat vermiş sonra kardeşim devreye girdi 2 katına çıkmış fiatıda.Zor gelir haklisin canım ama dediğin gibi de mecburiyetler var. Allah kolaylık versin, onlara da rahmet eylesin![]()
Tebrikler canım
Amin hocam sağol,elde yapacak bişide yok ki artık keşke alma imkanım olsaydı ben alsaydım ilk verilen fiatta eşim alacaktı bana senin adına olsun demişti.Sonra fiat arttı tabi nasıl alınabilir ki oda imkansız zaten.Mekanı cennet olsun canım.
Fani olan dünyanın sıkıntıları. Sevdiklerimizi alıyor bizden dua etmekten başka yapacak bir şey kalmıyor.![]()
Oooooooo