- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel eksi tebrik ederimCuma 73,100
Bugün 72,900
Fark - 200 gr
Cumada artiydin canim bugunden itibaren dikkat et cumaya eksilerle bekliyoruz
amin canım sağolasınGeçmiş olsun canım. Bazılarına fena vuruyor sanırım şu virüs. Ben hiç geçirmedim ama mesai arkadaşım 1 ay kendine gelemedi kemiklerim acıyor diye. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
sağolasın canımCanım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim. Tebrik ederim. -600 çok güzel. Sağlıklı şeyler tercih edip beslen stresten de uzak dur. Bağışıklığın için de bu şart zaten. Allah yardımcın olsun ececim.![]()
Ayağın gecti mi canim zorlama istersen8800 adımdan selamlar
Afiyet şifa olsun canım. Tok tutsun seni eve gelene kadar.Su içtim biraz iyi geldi biricikim![]()
Biraz sizliyor ama yapmam lazımAyağın gecti mi canim zorlama istersen
Valla kaptanim günden güne daha kötü oluyorum sankiBugünden itibaren dikkat edersin eksiye düşersin canim
Nasil oldun daha iyi misin
Allah sifa versin canimValla kaptanim günden güne daha kötü oluyorum sankiöksürük te tekrar başladi evdeki ilaçları kullaniyorum. Artik iyileşme istiyorum. Sürekli burayada yazmak istemiyorum artik, küçüğüm de de öksürük başladi yine keyifsiz falan..
Amin biricikimAfiyet şifa olsun canım. Tok tutsun seni eve gelene kadar.![]()