- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olalım tabikiBugün pazartesi ve nasıl başlarsak öyle devam eder yeşil takım 1. Olmayalım mııııııı rakiplerimiz güçlü ama bizde çok güçlüyüzz![]()
![]()
Süper
Bugunden itibaren basla canim
Aman canim gitme kantineKızlar buraya yazmazsam her an gidip kantini patlatabilirim bu sabah çok pis atak geldi![]()
Hem kahvaltımı hem ara öğünümü yedim bile. Normalde ilk lokmamı 12.30da yiyecektim.Aman canim gitme kantine
Niye boyle oldun ki kahvaltini yaptin mi
Eve ne zaman gideceksin
Allah rahmet etsin3 gün önce annemi gördüm rüyamd ilk defa, kötü oldum ağladım otobüste gidiyormuşuz manzarada bir taraf güzelken bir tarafta güzel değildi.
Evi satışa çıkarıyoruz 3 kardeş içim buruk bir tarafım üzülüyor anne baba hatırası diye birtarafım ev kaldıkça değeri düşecek diye üzülüorum böyle bir karmaşığım bende bir kaç gündür.
Çok az su icebildim bugün o yaptı herhaldeAman canim gitme kantine
Niye boyle oldun ki kahvaltini yaptin mi
Eve ne zaman gideceksin
Acunnnnn sonucu açıklayıp gitsene aaaaaYarim saate gelirim kizlar![]()
Kahve ic yaninda bitter cikolata alma sansin varsa iyi gelirHem kahvaltımı hem ara öğünümü yedim bile. Normalde ilk lokmamı 12.30da yiyecektim.
Eve 14.00de gideceğim canım
Iki bidlirim eksik canimAcunnnnn sonucu açıklayıp gitsene aaaaa![]()
Burda kahve yok ama eve gidince içeceğim canım neyse az kaldıKahve ic yaninda bitter cikolata alma sansin varsa iyi gelir
Aaa tamam canımIki bidlirim eksik canim![]()
Gelirsem ona bir atlarım atakligiyla kalırKızlar buraya yazmazsam her an gidip kantini patlatabilirim bu sabah çok pis atak geldi![]()
Bence de susamışsin sen.Çok az su icebildim bugün o yaptı herhalde
Kaptanım Kusura bakma iş yeri çok yoğun şimdi buradaki tarti ile tartıldım kağıt olarak da atabilirim
Su içtim biraz iyi geldi biricikimGelirsem ona bir atlarım atakligiyla kalır
Kovala gitsin. Yolumuza çıkan her şeyi devirecek gücümüz var tatlım. Sen cumayı düşün.![]()