Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline sağlık, tam da bir şey soracaktım, iki haftalık deneme süresinden sonra tam anlamıyla takıma giriyoruz dimi? Hesaplamaya o zaman dahil oluyoruz

Eline sağlık, tam da bir şey soracaktım, iki haftalık deneme süresinden sonra tam anlamıyla takıma giriyoruz dimi? Hesaplamaya o zaman dahil oluyoruz
Yeşil hesaplamaya dahilsin canım. Yeşil takımı aktif hale getiriyorum. Kırmızı ve mavi takıma eğer spor yaparsan bu cuma girebilirsin.

Pek anlamadım ama sağol
Her gün 8.000 adım atabilirsen cuma günü secmeler var takımlara girebilirsin. Buna sen karar vereceksin canım... günlük 8000 adım atabilenler kırmızı ya da mavi takıma giriyor kaptanlar karar veriyor. Spor yapamayıp sadece diyet yapanlar yeşil takımda kalıyor. Yeşil takımında ortalamasını hesaplayıp bu hafta kazanan takımı ona göre belirleyeceğiz. O yüzden bu hafta da hesaplamalarda varsın

Bi dakkaaaa yeşil takımda mı yarışta
O zaman neden kaptan tartı fotosu paylaşmıyo
İtiraz ediyorum

Eline sağlık kaptanim

Kilo almamış olmak benim için bir başarı

Selam izinli mısın bilmiyorum, diyetteysen inşaallah her hafta sonu böyle geçmez.
As cnm yoo izinli degilim
Kirmizi takimdan yesile gectim bu hafta
Kaptan Zipzip- ile Cordelia beni yesil takima koymayi daha uygun gorduler
Bu hafta sonu kizimin dogumgunu ve misafirlige yemege gittim oyuzden arti geldim cnm
Bugunden itibaren diyete tekrar basladim
Insallah cumaya eksi gelirim diye umud ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…