Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Baya uzak kaldım burdan ..
Nereye geçtiniz?
Antalya'dayiz canım. Taynim de oldu merkeze. Okulum normal okullara benzemiyor ama alıştım zamanla. Çıraklık ve Meslek Lisesi karışımı bir şey. Çırak öğrencilerim çoğunlukta. 18 saat dersim var o yüzden çok şikayet etmiyorum yoksa eğitim adına yerlerdeyiz.

Bu Amaaaaan yine çok açım ya
Benim bugün akşam başım döndü, yemeye fırsatım olmamıştı
Aaaaa adımı unuttum ben
Ben şimdi tamamlıyorum
İstanbul'da olsam şimdiye hepinizi çoktan toplamıştım
Biraz gaz iyi olacak sanki
İnşallah bi gün toplaşırız
Sabah
Ikı yumurta omlet
Peynır
İki dilim ekmek
Çay

Öğlen
Kuruyemiş
Sütlü nescafe

Akşam
Yarım tabak izmir köfte
5 kasık bulgur
Bir kase yoğurt

Zipzip-
Afiyet olsun canım
23.00 olmadan geldim
Hoşgeldin
Hoş geldin canım ben de son alıntıları okuyup yatayım diyordum. Yarın nöbet var erken gidiyorum okula.
İyi nöbetler canım
Cümleten hayırlı geceler
İyi geceler
14 Mart spor

Haftanın videosu yapıldı.
Toplam 1.916 puan
@Kinoalihatun
Allahım ben yapamadım yaaa
Afiyet olsun canım
Evet bitanem cuma günü yesillendim
Darısı tüm kırmızı ibrelilerin başına
Amiiin

Bugun adimlar sporsuz tamamlandi
Sadece okuldan dönüşte arabadan indim pazara uğradım eve yürüdüm. Yine cocuklarla okuldan gelince çocuklarla kisa bir yürüyüş yaptik. Ben telefonu uzerimde tasisaymisim hep keşke. zaten 5 6 bin atıyorum günde şuan hiç beklemiyordum, demek ondan her yerim ağrıyordu

Geçmiş olsun canım yaa benim de öksürügum geçmedi 3 haftadır yarın sabah aile hekimine randevu aldım
Evdeki ilaclari kullanmaya basladom haftasonu ama günden güne ilerliyor. Öksürük cok fena oldu. hem halsiz kalmaya başladim hemde uykusuz kalicam :'(

Sana da geçmiş olsun kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…