Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tam ağzım açıldı akşam ekmek yememiiiiiiis diyecektim ki gece ekmegini gördüm rahatladım

Seninle aynı yaşlarda çocuklarımız benim artı birim de var yalnız
2 yaşında oğlum , 5 yaşında kızım ,10 yaşında da büyük kızım var...
5 yaşındaki kızım biz ywdirsek hala yer..
Kreşte baya güzel yiyormuş ama ..
Evde bize yapıyor yapacağını..
Uyumasını Da illaki biz uyutuyoruz hep masal anlatarak

Sabah karışık yedim biraz ama azar azar, öğlen bir yere davetliydim, yiyebileceğim sağlıklı şeylerden yedim kötü yanı tatlıda tutamadım kendimi, oradan gelince yürüyüş yaptım, akşamı da muz leblebi ayva ile kapattım, yarında bir yere davetliyimsu içmeye çalışıyorum gruba katıldığımdan beri, ama benim için zor bir konu

Zamanla alışırsın canım, ilk günler ben de adapte olamamıştım. Yeter ki vazgeçme

@B O Z A Sana su içirir.

Benimki kardeşini kiskandigi icin sanki ona haksizlik oluyormuş gibi hissediyordum hep. Ama okulda kendi yemek yiyemedigi icin ogretmenleri yediriyormuş ve sanirim bu cocuklar arasinda soruna sebep oluyormuş. Rehberlik ogretmeni biraz farkli bir dille soyledi aslinda kirilmayayim diye dolandırdı lafı ama aşırı üzüldüm. O yüzden evde kendi yemesini teşvik etmeye çalışıyorum ama zaten yemekle işi yok. Yemek esnasinda hadi ye hadi hadi hadi... Bir yandan kardeşi bende kendim yicem diyor tabiki yiyemiyor yani hep bir kaos var

Uyutma konusunda hadi şimdi gece oldu git yat uyu hiç bi zaman demem. Ben annemden böyle şeyler hiç gormedim onun gibi olmam.
Giderim yanina otururum ninni soylerim sacini bacagini oksarim, masal okurum ya da anlatirim nasil isterse.. ama kendi dalmayi ogrenmesi gerek..

Annelerin çocukları hiç büyümüyor
Benim de çok hoşuma gidiyor kızımla konuşmak..
Onun Odasına giriyoruz diğerleri evi yiksa da biz kapıyı kapatıp biraz konuşuyoruz

Büyük kızım emmedigi icin 26 aylik olana kadar hep kucagimda uyuttum. Sonra hamile olduğum için gobegim onu rahatsiz edince koltuga yatardı ve hep pispisla uyudu. O uyudugu an büyük huzur dolardim. Cok zor uyuyan bir cocuktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…