Tam ağzım açıldı akşam ekmek yememiiiiiiis diyecektim ki gece ekmegini gördüm rahatladımMenüm
Sabah
3 dilim ekmek
Yarım tabak menemen
Cay
Ara
1 mandalina
Akşam
Az yagda kabak kavurması
Ayran
1 tane haşlanmış yumurta
Az önce dayanamadım biraz ekmek biraz nohut sulusu ayran diğer günler telafi edeceğim @ fesang @Zipzip-
Heeee oraya ben de gelicem ki bahçede oturacaktık haniEşimin ailesi.
Seninle aynı yaşlarda çocuklarımız benim artı birim de var yalnızBenim 5 yasindaki dana da hâla kendi yemek yemeye, kendi giyinmeye alisamadi. Ve hâla ben pispisla uyutuyorum. Okulun rehber öğretmeni kendi yemesi konusunda tesvik etmemizi soyledi. Halbuki ben bir yıldır deniyorum ama o hep reddediyordu. Uykuyuda bu yaz kendi uyumasini saglayacagim artik. Yorulur uyur diye düşünüyorum
Aynen öyle.Heeee oraya ben de gelicem ki bahçede oturacaktık hani
5 dakika dahaaaaaaGece kuşları toplanmış. Hadi yatin. Bir sürü geçmiş oluyor.
Sadece 5 dk sonra ışıklar kapanır.5 dakika dahaaaaaa
Zamanla alışırsın canım, ilk günler ben de adapte olamamıştım. Yeter ki vazgeçmeSabah karışık yedim biraz ama azar azar, öğlen bir yere davetliydim, yiyebileceğim sağlıklı şeylerden yedim kötü yanı tatlıda tutamadım kendimi, oradan gelince yürüyüş yaptım, akşamı da muz leblebi ayva ile kapattım, yarında bir yere davetliyimsu içmeye çalışıyorum gruba katıldığımdan beri, ama benim için zor bir konu
Amann ne yapayım yaa yiyende öldü yemeyendeTam ağzım açıldı akşam ekmek yememiiiiiiis diyecektim ki gece ekmegini gördüm rahatladım
@B O Z A Sana su içirir.Sabah karışık yedim biraz ama azar azar, öğlen bir yere davetliydim, yiyebileceğim sağlıklı şeylerden yedim kötü yanı tatlıda tutamadım kendimi, oradan gelince yürüyüş yaptım, akşamı da muz leblebi ayva ile kapattım, yarında bir yere davetliyimsu içmeye çalışıyorum gruba katıldığımdan beri, ama benim için zor bir konu
Benimki kardeşini kiskandigi icin sanki ona haksizlik oluyormuş gibi hissediyordum hep. Ama okulda kendi yemek yiyemedigi icin ogretmenleri yediriyormuş ve sanirim bu cocuklar arasinda soruna sebep oluyormuş. Rehberlik ogretmeni biraz farkli bir dille soyledi aslinda kirilmayayim diye dolandırdı lafı ama aşırı üzüldüm. O yüzden evde kendi yemesini teşvik etmeye çalışıyorum ama zaten yemekle işi yok. Yemek esnasinda hadi ye hadi hadi hadi... Bir yandan kardeşi bende kendim yicem diyor tabiki yiyemiyor yani hep bir kaos varValla iş bizde bitiyor. Ben bitiremedim. Hala yemeğini yedirip üstünü giydirip sallıyorum bazen. Çok yanlış yaptığımın farkindayim ama aşamadım bir türlü bunu. Umarım sen bir an önce halledersin canım
Resmen su işleri bakanı helal olsun bana da içirdi@B O Z A Sana su içirir.
Hmmm doğru diyosun.. bak şimdi aklıma geldi ya yarın ölürsem??? Diyette ölmeyeyim ya gözüm açık giderAmann ne yapayım yaa yiyende öldü yemeyende
Dermişim
Annelerin çocukları hiç büyümüyorBen ayağımda sallarken onun bir anda uyumasını izlemeyi çok seviyorumaslında yatağına kendi yatsa 2 dk içinde uyuyor ama ben hep sallamak istiyorum
Kızına maşallah günün kritigini yapmak çok tatlıymış
İyi geceler cordişyamKızlar yatıyorum. İyi Geceler iyi sohbetler.
Büyük kızım emmedigi icin 26 aylik olana kadar hep kucagimda uyuttum. Sonra hamile olduğum için gobegim onu rahatsiz edince koltuga yatardı ve hep pispisla uyudu. O uyudugu an büyük huzur dolardim. Cok zor uyuyan bir cocuktu..Ben ayağımda sallarken onun bir anda uyumasını izlemeyi çok seviyorumaslında yatağına kendi yatsa 2 dk içinde uyuyor ama ben hep sallamak istiyorum
Kızına maşallah günün kritigini yapmak çok tatlıymış
Ohhhh misss Allah muhabbetinizi arttırsınAnnelerin çocukları hiç büyümüyor
Benim de çok hoşuma gidiyor kızımla konuşmak..
Onun Odasına giriyoruz diğerleri evi yiksa da biz kapıyı kapatıp biraz konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?