Iyi geceler canımKızlar yatıyorum. İyi Geceler iyi sohbetler.
Ablam gibisin aynı. Ama büyüyünce çok keyifli gelecek inşallahBüyük kızım emmedigi icin 26 aylik olana kadar hep kucagimda uyuttum. Sonra hamile olduğum için gobegim onu rahatsiz edince koltuga yatardı ve hep pispisla uyudu. O uyudugu an büyük huzur dolardim. Cok zor uyuyan bir cocuktu..
Masal okuyarak uyutmak sorun değil aslinda benim için. Ben günlük 1 saat uykuya ayirabilirim yeterki kavgasiz gurultusuz uyusalar. Genelde yataga gelince konuşmak ister mesela ben biraz izin verip sonra konuşma zamani bitti sabah konuşacagiz şimdi uyku vakti diyerek ninni soyluyorum. Benim şuan 2 yaşındaki ile büyük sorunum var. O cok zor uyuyor. Emerken uyumayi kestim onda. Emdikten sonra yataginda uyutuyorum ama bazen 1 saati buluyorSeninle aynı yaşlarda çocuklarımız benim artı birim de var yalnız
2 yaşında oğlum , 5 yaşında kızım ,10 yaşında da büyük kızım var...
5 yaşındaki kızım biz ywdirsek hala yer..
Kreşte baya güzel yiyormuş ama ..
Evde bize yapıyor yapacağını..
Uyumasını Da illaki biz uyutuyoruz hep masal anlatarak
Amin amin sağol ..Ohhhh misss Allah muhabbetinizi arttırsın
Aminnnnnn mutlu huzurlu sağlıklı olsunlarAmin amin sağol ..
Hepimizin çocukları ile allah muhabbetimizi arttirsin.. anne baba sözü dinleyen çocuklar olsunlar inşallah...
Küçük dogdugundan beri tek duam şimdilik kavgalarina huysuzluklarina raziyim yeterki büyüyünce ergenlikten sonra cok cok iyi anlaşsinlar. Ne kardeşler var Allah korusun... Şuan mesela çok kiskaniyorlar birbirlerini büyüyünce de boyle olur diye cok korkuyorumAblam gibisin aynı. Ama büyüyünce çok keyifli gelecek inşallah
Merhaba canımHelloooo.
Bayılırım yazın hep oradayım.
Hayır benim.nen Pendik'te sayılırım. Bana ne
Eşimin ailesi Anadolu. Ben avrupa
Hayırlı olsun canim.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
İyi geceler.
Hakkınızda hayırlı Neyse o olsun canım.
Afiyet olsun canım
Ben şimdi bitirdimBen de yapamadım sporumu. Sağlık olsun.
TamamSadece 5 dk sonra ışıklar kapanır.
İyi geceler canımKızlar yatıyorum. İyi Geceler iyi sohbetler.
2 yaşındaki oglun nasil uyuyor. Diğerlerini uyuturken sorun olmuyor mu? Bizim ikisi ayni anda uyuyamadigi icin kaos oluyorSeninle aynı yaşlarda çocuklarımız benim artı birim de var yalnız
2 yaşında oğlum , 5 yaşında kızım ,10 yaşında da büyük kızım var...
5 yaşındaki kızım biz ywdirsek hala yer..
Kreşte baya güzel yiyormuş ama ..
Evde bize yapıyor yapacağını..
Uyumasını Da illaki biz uyutuyoruz hep masal anlatarak
Ah ah uyku konusunda ben de çok sıkıntı cekiyorum küçükten..Masal okuyarak uyutmak sorun değil aslinda benim için. Ben günlük 1 saat uykuya ayirabilirim yeterki kavgasiz gurultusuz uyusalar. Genelde yataga gelince konuşmak ister mesela ben biraz izin verip sonra konuşma zamani bitti sabah konuşacagiz şimdi uyku vakti diyerek ninni soyluyorum. Benim şuan 2 yaşındaki ile büyük sorunum var. O cok zor uyuyor. Emerken uyumayi kestim onda. Emdikten sonra yataginda uyutuyorum ama bazen 1 saati buluyor
Anlaşırlar tabi canım. Ablamın kızları da küçükken hep kavga ederlerdi. Şimdi birbirlerinin en iyi arkadaşı. Biri 17 biri 15 yaşında şahanelerKüçük dogdugundan beri tek duam şimdilik kavgalarina huysuzluklarina raziyim yeterki büyüyünce ergenlikten sonra cok cok iyi anlaşsinlar. Ne kardeşler var Allah korusun... Şuan mesela çok kiskaniyorlar birbirlerini büyüyünce de boyle olur diye cok korkuyorum
İyi geceler canimmm
Sırayla uyutuyoruz büyük 10 da uyuyor ortanca 10 buçukta küçüğü sonra salamaya başlıyoruz onun da uyuması 11 i geçiyor2 yaşındaki oglun nasil uyuyor. Diğerlerini uyuturken sorun olmuyor mu? Bizim ikisi ayni anda uyuyamadigi icin kaos oluyor
Geçiş süreci gerçekten cok zor hayirlisiyla temel şeyleri halledebilsek. Benimde emzirmeyi biraktirma, tuvalet egitimi kafamda büyüyor..Ah ah uyku konusunda ben de çok sıkıntı cekiyorum küçükten..
Yarın Saat hamakta salliyoruz çok zor uyuyor ayakta sallanmak istemiyor hamak da artık küçük gelmeye başladı eşimle nasıl uyitacagiz diye kara kara düşünüyoruz
Ayy inşallah ya. Tabiki ufak tefek kavgalarda olur ama daha kötüsü olmasin. Ay benim kiz 17 olsa ben 40 olacağımAnlaşırlar tabi canım. Ablamın kızları da küçükken hep kavga ederlerdi. Şimdi birbirlerinin en iyi arkadaşı. Biri 17 biri 15 yaşında şahaneler
İyi geceler inşallah hepimiz guzel bit duzen kurariz bu yaz miniklerle deSırayla uyutuyoruz büyük 10 da uyuyor ortanca 10 buçukta küçüğü sonra salamaya başlıyoruz onun da uyuması 11 i geçiyor
Şimdi ben de uyuyacağım artık sabah erken kalkıyorum 6 buçukta..
Iyi Geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?