Bir ayda ne kadar aldin canim,benim rekor 7 kilo bir aydaCanimm hatırlamam mii sende gel buraya . Bırakınca alınıyor malesef bu korolasi kilolar . Bende 9 lara indim bi tatile gittim geldim yine aldım malesef ama burdayım artık.
Sormaaaa bi 97 lere düşmüştüm ama 1 aylık bir ara dan sonra tatil filan derken yine aldım malesef canım
Tatlim ne zamn müsait olursan o zaman yap bence ,çok gecmis olsun ❤Canımlar kusura bakmazsanız bir şey diyeceğim benim hastanedeki işim uzadı tabloyu akşam yapıp atsam olur mu, Ellsa kaptanım dan rica etsem yapar ama bu seferde spor puanı olmaz beklerseniz gece yapabilirim ancak
Canım benim sen ne zaman müsait olursan yap sen işlerini hallet acelemiz yok yaCanımlar kusura bakmazsanız bir şey diyeceğim benim hastanedeki işim uzadı tabloyu akşam yapıp atsam olur mu, Ellsa kaptanım dan rica etsem yapar ama bu seferde spor puanı olmaz beklerseniz gece yapabilirim ancak
Benim de 8Bir ayda ne kadar aldin canim,benim rekor 7 kilo bir ayda
Evet canım , ben de sınıf öğretmeniyim. Sincan'da çalışıyorum . Çocukluğum Ankara'da geçti, iyi bilirim buraları. Atandım gittim, 2 sene önce de geri döndüm . Tek gittim 4 kişi döndümBiz de en son Ankaradaydik. Yenimahalle batikenttr. Okulum da ostimdeydizor alıştım ama sevdim de Ankara'yı. Sen de öğretmen misin peki? Calisiyor musun diye sorup mesleği sormamisim Ankara'yı her geçen yıl daha çok seversiniz bence. Kizilayda meşhur Angara dönercisi var. Benim için bir gün dene bir de peçenek döner ama onu bilirsin zaten. Allah bize sağlık para afiyet versin amin
Tebrikler canimGeçen hafta 79.60
Bugün 77.8
Fark: 1.8 kg
Boncuk2307 Ellssa sibel_84
Eki Görüntüle 3630516 @Yawrukush
Önümüzdeki hafta inşallah canım eksileri fazlası ile görürsün
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi olmuşEki Görüntüle 3630551 Gecen hafta 88.9 dum bu sabah 86 ilk hafta icin fark -2.9 muhtemelen odem atti vucut,menuleri yazmadim aktifte olamadim ama kilo verdim
Evet canım şükür söndüler ama çok sevdiğim denize girme yeri vardı malesef artık yokAllah Allah neden boyle oldun canim?
Harika
Merhaba nasilsiniz?
Evet canim dun 11de uyuyabildim, bugunde 10bucukta yatacagim umuyorum ki..Sen nasilsin Filizim, yanginlar tamamen durdu mu?
Off o ne ki azicik, bir ekmekten azi hayatta bozmaz(dipnot:bozacinin sahidi siraci )
Evet canim vucudun az kalori almaya alisir onu normal hali olarak kodlar.Ya da cok az yedikce der ki eyvah belki bir kitlik surecine giriyorum, yemek bulamayacagim, bunlari depolayayim.Oyuzden az yesende kilo veremezsin.
Oo cok uzun kaliyorlarmis kaptanim, kolayliklar diliyorum.
Haydaa nasil kapaliymis, bende bayilirim kokorece, sen yesen yemis kadar sevinecektim canim..Aksam oldu yine sansini dene
Geçmiş olsun canım. Nasıl buldular romatizma oldugunu? Nasıl bir tahlili var? Zaten saydiklarin sağlık açısından da pek iyi değil. Ama en lezzetli de onlar malesef Ayse'cim.Selam kızlar bende romatizma çıktı günlerce eksilmiyordum sebep ondanmış, buğday, ekmek,bulgur, makarna bunlardan uzak dur dedi doktor
İyi ki soyledin bunu var ya bu mesajdan sonra hatirladim da sabah kalkıp tartildim.Bir haftanın daha sonuna geldik hanımlar. Yarın tartı günü. Bol eksilerin olduğu bir gün olsun inşallah yarın. Acayip yorgun ve uykusuzum. Erkenden yatar kalırım büyük bir ihtimal.
Çok severim ben sınıf öğretmenlerini, annem de emekli sınıf öğretmeni. Eskiden bir ilkokulda çalışmıştım ingilizceci olarak. Hâlâ görüşürüz onlarla. Sibel84 de sınıf öğretmeni tanıştınız mı yukarda mesajını alintiladim onun da canım.Evet canım , ben de sınıf öğretmeniyim. Sincan'da çalışıyorum . Çocukluğum Ankara'da geçti, iyi bilirim buraları. Atandım gittim, 2 sene önce de geri döndüm . Tek gittim 4 kişi döndüm
Haftasonu diye herhalde. Okul başlamadan son demler sayılır bir de canım.Niye bugün burası böyle sakin
Teşekkür ederim canm ben ki dönemi tahlil vermiştim onda çıkmıştı ama önemsememiştim,ki benim dönem dönem gezen ağrılarım oluyordu özellikle kış döneminde, sağlık ocağında tahlil vermek istedim değerlerine baktirayim diye doktor söyledi tekrar önüme çıktı diyebilirim ,Evet canım şükür söndüler ama çok sevdiğim denize girme yeri vardı malesef artık yokbaşka yerler kesfetmeye çalışıyoruz. Bugün Çanakkale pazarına gittik. Cook büyük bir pazar kuruluyor, zevkliydi gezmesi.
Senin günün nasıl geçiyor? İlk haftayı atlattiniz ama yorgunsundur diye tahmin ediyorum canım. İyi haftasonlari şimdiden
Geçmiş olsun canım. Nasıl buldular romatizma oldugunu? Nasıl bir tahlili var? Zaten saydiklarin sağlık açısından da pek iyi değil. Ama en lezzetli de onlar malesef Ayse'cim.
İyi ki soyledin bunu var ya bu mesajdan sonra hatirladim da sabah kalkıp tartildim.
Çok severim ben sınıf öğretmenlerini, annem de emekli sınıf öğretmeni. Eskiden bir ilkokulda çalışmıştım ingilizceci olarak. Hâlâ görüşürüz onlarla. Sibel84 de sınıf öğretmeni tanıştınız mı yukarda mesajını alintiladim onun da canım.
Sincan sıkıntılı bir bölge ama yavaş yavaş daha rahat yerlere geçersin umarım canım
Haftasonu diye herhalde. Okul başlamadan son demler sayılır bir de canım.
Ki bugün cuma değil miydi? Deyip takvime bakan benEvet canım şükür söndüler ama çok sevdiğim denize girme yeri vardı malesef artık yokbaşka yerler kesfetmeye çalışıyoruz. Bugün Çanakkale pazarına gittik. Cook büyük bir pazar kuruluyor, zevkliydi gezmesi.
Senin günün nasıl geçiyor? İlk haftayı atlattiniz ama yorgunsundur diye tahmin ediyorum canım. İyi haftasonlari şimdiden
Geçmiş olsun canım. Nasıl buldular romatizma oldugunu? Nasıl bir tahlili var? Zaten saydiklarin sağlık açısından da pek iyi değil. Ama en lezzetli de onlar malesef Ayse'cim.
İyi ki soyledin bunu var ya bu mesajdan sonra hatirladim da sabah kalkıp tartildim.
Çok severim ben sınıf öğretmenlerini, annem de emekli sınıf öğretmeni. Eskiden bir ilkokulda çalışmıştım ingilizceci olarak. Hâlâ görüşürüz onlarla. Sibel84 de sınıf öğretmeni tanıştınız mı yukarda mesajını alintiladim onun da canım.
Sincan sıkıntılı bir bölge ama yavaş yavaş daha rahat yerlere geçersin umarım canım
Haftasonu diye herhalde. Okul başlamadan son demler sayılır bir de canım.
Üzgünüm mavi takımKızlar merak içindeyim acaba hangi takım kazandi
Ben kırmızı takım diyorummm
Simdi baktimda sen d3 az vermemissin tatlimBende kilo bildirimimi yapayım. Aslında daha çok vermiştim. Bu gece ki uykusuzluk ödeme sebep oldu. Çünkü iki gün önceki tartım daha farklı idi.
Gecen cuma77.30
Bugün. 75.75
Fark -1550 gram
Ellssa Boncuk2307 Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?