Benim saçıma 1000 TL dedikleri gün, kendi doğal renginde kullanmaya karar verdimBen de seviyorum yeter ki para olsun
Benim niyetim 30 dk Leslie, basen pilatesi ve kalça hareketleri. Bakalım inşallah yapabilirimBugün tamamlarız inşallah
Çok pahalı gerçekten. Aslında ben hiç istemiyordum eşim tutturdu. Ama boyatınca da dedi ki kendi rengin daha iyiydiBenim saçıma 1000 TL dedikleri gün, kendi doğal renginde kullanmaya karar verdim
Bakım her zaman güzeldir kuzum, güle güle kullan cici saçlarınıÇok pahalı gerçekten. Aslında ben hiç istemiyordum eşim tutturdu. Ama boyatınca da dedi ki kendi rengin daha iyiydibanane ben sevdim artık boyatıcam
Teşekkür ederim ŞiranBakım her zaman güzeldir kuzum, güle güle kullan cici saçlarını
İyiyim çok şükür hafif geçti ama adım 12 bin zor bitirdim dünWilma11 ayağin nasıl oldu?
3642 adim 8 binde bitircemBen daha 4520 yim
Çok geçmiş olsun aman dağılma sakınİyiyim çok şükür hafif geçti ama adım 12 bin zor bitirdim dün
Bazen agriyor sizliyor neden öyle oldu bilmiyom
Regl haftasi olunca İyice dagildim kendimi
Daha once regl haftalarinda kilo vermistin canim neden dagiliyorsun kiİyiyim çok şükür hafif geçti ama adım 12 bin zor bitirdim dün
Bazen agriyor sizliyor neden öyle oldu bilmiyom
Regl haftasi olunca İyice dagildim kendimi
Ara ogun yap canimAmaaaaan yine bir açlık geldi bana
Eve gideyim de kahve içeyim ozendirdinizAra ogun yap canim
İdolümsün fesangTeşekkür ederim Şiranyarın da botoksa gideceğim
Suriye kahvesi varsa onun sütlüsü güzel oluyorEve gideyim de kahve içeyim ozendirdiniz
Suriye kahvesi hiç duymadım Suriye pilavlarini biliyorum heheheeSuriye kahvesi varsa onun sütlüsü güzel oluyor
Adamlar sadece pilav yemiyorlar ki bebeğim, keyiflerine acayip düşkünler. Özellikle kahve çok severler. Çeşitleri var da isimlerini bilmiyorum. Dış görünümlerine de dikkat ediyorlar, kadınlar öyle bir makyaj yapıyor ki , ben makyajsız yanlarında köylü kızı gibi kalıyorumSuriye kahvesi hiç duymadım Suriye pilavlarini biliyorum hehehee
Nasıl oldu son işlemden sonra ben yoktum kaçırdımTeşekkür ederim Şiranyarın da botoksa gideceğim
İşteyim ya ondan@B O Z A yok ama yine de su içelim
Doğrudur canım benim aslında Suriyeli çok öğrencim var ama yaşları küçük tabi makyaj falan şimdilik görmüyorum. Kahvelerini de sorayım bakayımAdamlar sadece pilav yemiyorlar ki bebeğim, keyiflerine acayip düşkünler. Özellikle kahve çok severler. Çeşitleri var da isimlerini bilmiyorum. Dış görünümlerine de dikkat ediyorlar, kadınlar öyle bir makyaj yapıyor ki , ben makyajsız yanlarında köylü kızı gibi kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?